Ενσωματώθηκε ο Καραγκιολίδης - Το Σάββατο με Δίον στο Α'ΔΑΚ (photo)

 Συνεχίζεται σε φούλ ρυθμούς η προετοιμασία του νέου Πιερικού, που παρόλο την αβεβαιότητα των κατηγοριών σε SL2-FL συνεχίζει και προχωράει κανονικά το σχεδιασμό ώστε να είναι προετοιμασμένος για όλα τα ενδεχόμενα.

Στα βοηθητικά του Α'ΔΑΚ προπονείται σε καθημερινή βάση η ομάδα του Σάκη Παπαβασιλείου με τον  βοηθό του και υπεύθυνο φυσικής κατάστασης Γιάννη Κασκαμπανιώτη να δημιουργούν έναν Πιερικό σε πλήρως επαγγελματικά πλαίσια κάτω από άκρως εξειδικευμένες συνθήκες με τον αναλυτή Κώστα Τσακιρίδη ο οποίος βοηθάει το τεχνικό τιμ πάνω στο κομμάτι της τεχνολογικής ανάλυσης και πληροφορίας της κάθε προπόνησης και του κάθε ποδοσφαιριστή αντίστοιχα. 

Ενσωματώθηκε ο Καραγκιολίδης

Στις προπονήσεις ενσωματώθηκε κανονικά και το νέο απόκτημα της ομάδος ο έμπειρος τερματοφύλακας Φώτης Καραγκιολίδης, ο οποίος προπονείται κανονικά με τους Παπατολίκα, Τζήμα και Χριστοδουλή κάτω από τις οδηγίες του Σάββα Ταταρίδη.


Δοκιμάζεται ο Κωνσταντίνος Φουτσίνι



Στις προπονήσεις της ομάδας παίρνει μέρος οπού και δοκιμάζεται από τον τεχνικό Σάκη Παπαβασιλείου ο 21χρονος Καμερουνέζος αμυντικός, Konstantinos Feutchine (υιός του Αρμάντο Φουτσίνι άλλοτε παίκτη του ΠΑΟΚ και νυν προπονητή του Ηρόδοτου), ο οποίος πέρσι αγωνιζόταν στην ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου ενώ έχει περάσει και από την Γαλλική Menora.


Το Σάββατο με Δία Δίου

Το ερχόμενο Σάββατο 29/8 προγραμματίστηκε το τρίτο φιλικό προετοιμασίας του Πιερικού απέναντι στον τοπικό Δία Δίου, ο αγώνας θα διεξαχθεί στο Α'ΔΑΚ στις 20:00.


Φωτορεπορτάζ από τη σημερινή προπόνηση:









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!