Αύριο μαθαίνει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, που θα αγωνιστεί ο Πιερικός!

Αύριο Τετάρτη 19/8 συνεδριάζει η εκτελεστική επιτροπή της ΕΠΟ και εκεί θα παρθούν οι τελικές (ελπίζουμε) αποφάσεις για το μέλλον των κατηγοριών Super League 2 - Football League.

Η καθυστέρηση που πήρε το συγκεκριμένο ζήτημα, έχει αφήσει αρκετά πίσω στην προετοιμασία και την οργάνωση την ομάδα του Πιερικού, καθώς το ενδεχόμενο της συγχώνευσης το δύο ομίλων θα έφερνε μεγάλη ανατροπή στο πως θα πρέπει να κινηθεί η ομάδα, ενώ διαφορετική προσέγγιση θα έχει αν παραμένει ως έχουν οι κατηγορίες και τελικά αγωνιστεί στην Football League.

Αύριο η ΕΠΟ καλείται επιτέλους να πάρει μια απόφαση για την αναδιάρθρωση ή όχι των δύο κατηγοριών, και ο Πιερικός άμεσα θα ξεκαθαρίσει το πλάνο του, καθώς όπως γνωρίζουμε έχει έτοιμο plan A και plan B και για τις δύο περιπτώσεις. Ωστόσο το ιδανικότερο και αυτό που συμφέρει περισσότερο τους Κατερινιώτες είναι η αναδιάρθρωση με μια ενιαία Super League 2 των δύο ομίλων (οπού ο Πιερικός θα συμμετέχει στον βόρειο όμιλο).


Το PNEWS θα σας ενημερώσει αύριο το μεσημέρι άμεσα για τις όποιες αποφάσεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!