Μπήκε στο χορτάρι ο Πιερικός με φιλοδοξίες και όνειρα για την επιστροφή! (PHOTO)

Ξεκίνησε και επίσημα η προετοιμασία του Πιερικού εν όψει της επιστροφής του στις επαγγελματικές κατηγορίες, καθώς σήμερα το απόγευμα πραγματοποίησε την πρώτη προπόνηση στο Α'ΔΑΚ παρουσία 24 ποδοσφαιριστών, τεχνικού τιμ, διοίκησης και λίγων φίλων της ομάδας που παρευρέθηκαν στο γήπεδο σε αυτές τις ιδιαίτερες συνθήκες λόγω COVID19. 

Το κλίμα ήταν άριστο, η χαρά στα πρόσωπα όλων ήταν εμφανή για την επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους έπειτα από 5 μήνες λόγω του ιού, και παρόλο που υπάρχει το μεγάλο ερωτηματικό της αναδιάρθωσης που δεν ξεκαθάρισε ούτε σήμερα, υπάρχει πίστη και αισιοδοξία για την έκβαση του θέματος, και ότι και να γίνει ο Πιερικός θα είναι εκεί δυνατός να αγωνιστεί.

Παρών στη προπόνηση έδωσαν όλα τα έως σήμερα νέα αποκτήματα (Λεωνίδας Κυβελίδης, Γιάννης Ντόσης, Γιάννης Κανταρτζής, Τάσος Τζήμας και Γιώργος Χριστοδουλής) και όλοι οι άλλοι του υπάρχον ρόστερ που ανανέωσαν.
Από το τιμ, ο προπονητής Σάκης Παπαβασιλείου με τον γυμναστή Γιάννη Κασκαμπανιώτη, τον προπονητή τερματοφυλάκων Σάββα Ταταρίδη, τον τεχνικό αναλυτή Κωνσταντίνο Τσακιρίδη, τον γενικό αρχηγό Μάκη Θεοχάρη και τον τεχνικό διευθυντή Ηλία Μανίκα. Ενώ από πλευράς Κ19 Πιερικού παρευρέθηκαν και οι Σωτήρης Ζιώγας, Βαγγέλης Μυθήμης και Παπαγιάννης Τάσος. Από πλευράς διοίκησης παρευρέθηκαν οι Αντώνης Κυριάκος και Γιάννης Λαζαρίδης.
Αναλυτικά ολόκληρο το έως σήμερα ρόστερ των 24 ποδοσφαιριστών όπως παρευρέθηκαν σήμερα στη πρώτη προπόνηση ΕΔΩ.
Τα νέα αποκτήματα Λεωνίδας Κυβελίδης-Γιάννης Ντόσης-Γιάννης Κανταρτζής
Τα νέα αποκτήματα Νίκος Τζήμας-Γιώργος Χριστοδουλής.

Οι προπονήσεις θα συνεχιστούν σε καθημερινή βάση, ενώ τη Δευτέρα 17 Αυγούστου η ομάδα θα ανέβει στο Λιτόχωρο για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Τέλος τα φιλικά παιχνίδια θα ανακοινωθούν επίσημα από το γραφείο τύπου τις επόμενες ημέρες.


Τη Τετάρτη σύμφωνα με πληροφορίες θα ανακοινωθεί ένας Ισπανός μέσος ο οποίος έχει ήδη συμφωνήσει με την διοίκηση, ενώ μέχρι τη Παρασκευή θα ξεκαθαρίσει για τους Παντελιάδη-Παπατόλιο οι οποίοι βρίσκονται και αυτοί σε προχωρημένες συζητήσεις.

Αναλυτικό φωτορεπορτάζ της πρώτης προπόνησης:


















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!