ΜΙΑ ΑΝΑΣΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΥΒΕΛΙΔΗ, ΠΑΝΤΕΛΙΑΔΗ ΚΑΙ ΠΑΠΑΤΟΛΙΟ Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ!

Ο προγραμματισμός στον Πιερικό εν όψει της επιστροφής του στις επαγγελματικές κατηγορίες συνεχίζεται, χθες ανακοινώθηκαν δύο νέες προσθήκες (Γιάννης Ντόσης και Γιάννης Κανταρτζής), και τρεις ανανεώσεις (Κώστας Χαρτσιάς, Γιώργος Τακίδης, Βασίλης Σαχινίδης).

Σήμερα η ομάδα του Σάκη Παπαβασιλείου θα πραγματοποιήσει την πρώτη της προπόνηση στο Α'ΔΑΚ υπό το φως των προβολέων στις 20:00, και εκεί αναμένεται να παραστούν όλοι οι ποδοσφαιριστές του ρόστερ καθώς και τα μέχρι σήμερα αποκτήματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του PNEWS, οι μελανόλευκοι βρίσκονται πολύ κοντά στην απόκτηση τριών έμπειρων Κατερινιωτών που έχουν αγωνιστεί στο παρελθόν με το 'Π' στο στήθος, και από τότε πέρασαν από αρκετές ομάδες της SuperLeague1&2.
Ο λόγος για τους Λεωνίδα Κυβελίδη, Σάκη Παντελιάδη και Θανάση Παπατόλιο.
Το PNEWS σας έχει προϊδεάσει εδώ και ένα μήνα για τις τρεις αυτές περιπτώσεις που απασχόλησαν αρκετά τη διοίκηση της ομάδας, ενώ όπως όλα δείχνουν, οι ζυμώσεις ολοκληρώνονται θετικά.

Τις επόμενες ώρες ίσως υπάρξουν και ανακοινώσεις, ενώ η ενημέρωση δείχνει ότι η μεταγραφολογία δεν θα σταματήσει εκεί...

Το PNEWS θα σας κρατάει ενήμερους, ενώ το βράδυ θα υπάρξει αναλυτική ενημέρωση της πρώτης προπόνησης.. 
Μείνετε συντονισμένοι..




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!