Ελεύθερα μεταγραφές ο Πιερικός - Πάει για 7 προσθήκες!

Άνοιξε ο δρόμος (έστω και αργά) για ελεύθερες μεταγραφές των ομάδων που ανέβηκαν από την FL στην SL2, και έτσι η ομάδα του Πιερικού μπορεί πλέον να κάνει ελεύθερα μεταγραφές άνω των 25 ετών. 
Με άμεσα αντανακλαστικά η διοίκηση του Πιερικού συμφώνησε με έναν κεντρικό μέσο ο οποίος θα ανακοινωθεί μέσα στη μέρα. Έως τη Παρασκευή επίσης θα φτάσουν στη Κατερίνη τρεις ξένοι ποδοσφαιριστές, οι δύο είναι οι Καμερουνεζοι Εμπουσί και Μπουολί και ο τρίτος ο Αζέρος. Επίσης υπάρχουν επαφές και θα αποκτηθούν ακόμα 3 ποδοσφαιριστές στις θέσεις αμυντικού, μεσοεπιθετικού και σέντερ φορ. 

Στις 22/9 εκτός απροόπτου ο Πιερικός θα παίξει το πρώτο του επίσημο παιχνίδι κυπέλλου κόντρα σε ομάδα που θα βγει από την κλήρωση που θα γίνει σύντομα από την ΕΠΟ.
Τέλος, υπάρχει ανοικτό ενδεχόμενο για ένα ή και δύο (αναλόγως την ημερομηνία έναρξης πρωταθλήματος) φιλικών αγώνων προς τα τέλη του μήνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!