Κώστας Κουτρούπας: «Μου έγινε πρόταση να αναλάβω τον Πιερικό, αλλά δεν έγιναν δεκτοί οι όροι μας»

Σε μια αποκάλυψη προχώρησε σήμερα σε συνέντευξη του στο Κaterinisport ο πρώην διοικητικός παράγοντας της ΑΕ Καρίτσας Κώστας Κουτρούπας, που όπως είπε του έγινε ανοιχτή πρόταση από τον ίδιο τον Δήμαρχο Κατερίνης Κώστα Κουκοδήμο να αναλάβει την ομάδα του Πιερικού.

Διαβάστε παρακάτω αναλυτικά τη δήλωση του κ.Κουτρύπα

«Η αλήθεια είναι ότι με πήρε ο δήμαρχος κ Κουκοδήμος, και με είπε ότι θα ήθελε να τρέξουμε την ομάδα του Πιερικού γιατί δεν έχει πολύ χρόνο και θέλει νέα πρόσωπα στα διοικητικά της ομάδας.

Εγώ ήμουν φυσικά θετικός, αλλά του είπα ότι αυτό αν γίνει θα πρέπει να γίνει με τους δικούς μας όρους, έτσι έγιναν κάποιες διερευνητικές συζητήσεις, ωστόσο υπήρξε διάσταση απόψεων μεταξύ σε αυτό που θέλει η παρούσα διοίκηση και αυτό που θέλαμε εμείς. Εγώ είπα ότι θα έπρεπε να αλλάξουν κάποια πράγματα στην ιστορική ομάδα του Πιερικού, γιατί για μένα δεν είναι σωστό ο Πιερικός να κόβει 50 εισιτήρια, άρα αυτή η απαξίωση των τελευταίων χρόνων θα άπρεπε να αλλάξει αλλάζοντας γενικά κάποια πράγματα, είτε αυτά θα ήταν σε πρόσωπα είτε σε καταστάσεις και γενικότερα σε πράγματα που έχουν απαξιώσει δυστυχώς το όνομα του Πιερικού. Έτσι οι όροι και οι στόχοι που θέσαμε δεν έγιναν αποδεκτοί. Τόσο εγώ όσο και ο Στέλιος δεν θέλουμε να προβληθούμε μέσω μιας ομάδας, εγω θεωρώ οτι στη παρούσα φάση οι άνθρωποι του Πιερικού είτε έχουν σαν στόχο κάποια πολιτική φιλοδοξία είτε προσωπική προβολή. Στα τόσα χρόνια που είμαστε στην ομάδα, δεν έβγαλα ποτέ μια ανακοίνωση να ευχαριστήσω τον Στέλιο, ή ο Στέλιος να ευχαριστήσει εμένα, δηλαδή το θεωρώ ειρωνικό αυτό, ο ένας να θέλει να ευχαριστεί τον άλλον στην ίδια ομάδα. Είμαστε άτομα τα οποία όταν κάνουμε κάτι το κάνουμε άβουλα και με αγάπη, όταν είδα ότι κάτι τέτοιο δεν μπορούσε υπό της παρούσας συνθήκες να συμβεί είπαμε ευχαριστούμε πολύ να είστε καλά. Εγώ πιστεύω ότι τα πράγματα στον Πιερικό την παρούσα φάση δεν είναι όπως φαίνονται, δηλαδή υπάρχουν οικονομικά προβλήματα και αυτό διακρίνω από τις ανακοινώσεις ποδοσφαιριστών το τελευταίο καιρό, μακάρι όλα να βρούνε τη λύση τους και να πάει ο Πιερικός εκεί που αξίζει.»


Απόσπασμα συνέντευξης από : Νίκος Κολίτσης-katerinisport

Αναλυτικά ολόκληρη η συνέντευξη:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!