ΔΙΑΨΕΥΣΗ ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΣΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΩΤΣΑ

Απάντηση στις δηλώσεις που έκανε ο προπονητής της ακαδημίας Γιώτσα γνωστοποίησε ο Πιερικός μετά την επίθεση προς την ομάδα Β, και τον προπονητή κ.Ζιωγα. 
Η θέση του επίσημου Πιερικού: 
"Το τελευταίο διάστημα γινόμαστε μάρτυρες μιας απίστευτης επίθεσης τόσο σε συλλογικό επίπεδο σαν ΠΙΕΡΙΚΟΣ όσο και σε προσωπικό επίπεδο ειδικότερα στον προπονητή της Β Ομάδος κ. Σωτήρη Ζιώγα, που αφορά την επιλογή και στελέχωση της Β ομάδος από ταλαντούχους γηγενείς ποδοσφαιριστές οι οποίοι ανήκουν σε διάφορα ερασιτεχνικά σωματεία και ακαδημίες του Νομού μας.
   Μετά και τις τελευταίες δημόσιες τοποθετήσεις του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του Πιερικού και νυν ιδιοκτήτη – προπονητή της Ακαδημίας Γιώτσα, κ. Αστέριο Γιώτσα , είμαστε υποχρεωμένοι να απαντήσουμε στα ανυπόστατα αυτά δημοσιεύματα και τις προσωπικές τοποθετήσεις.
   Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ το πιο ιστορικό σωματείο της Πιερίας, που μέσα από αυτό ανέδειξαν το ποδοσφαιρικό τους ταλέντο και  ανδρώθηκαν εκατοντάδες επαγγελματίες ποδοσφαιριστές κάνοντας και σημαντικά μεταγραφικά βήματα σε ομάδες αναγνωρισμένες τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη, <<ένας εξ αυτών και ο κ. Γιώτσας ο οποίος μετά το επιτυχημένο πέρασμα από τον ΠΙΕΡΙΚΟ αγωνίσθηκε με την φανέλα του Παναθηναϊκού έχοντας κατακτήσει 2 Κύπελλα Ελλάδος το 1993 και το 1994 και έχοντας αγωνιστεί και σε ευρωπαϊκούς αγώνες, 6 συμμετοχές τις σεζόν 1992-93 και 1993-94>>, ουδέποτε προσέγγισε με ποδοσφαιρικά ανήθικες και αντιδεοντολογικές μεθόδους ποδοσφαιριστές ή γονείς αυτών.
    Στα δοκιμαστικά δε που πραγματοποιήθηκαν στις 8-9-10/07/2020 όλοι οι δοκιμαζόμενοι προσήλθαν αυτοβούλως και κατόπιν προσωπικής τους αίτησης υπογεγραμμένη είτε από τους ίδιους όντας ενήλικες είτε από τους κηδεμόνες αυτών όντας ανήλικοι. Ο κάθε ποδοσφαιριστής με όνειρα και φιλοδοξίες που πιστεύει στον εαυτό του ήταν και είναι ευπρόσδεκτος να δοκιμάσει τις δυνάμεις του στον ΠΙΕΡΙΚΟ.
    Ο Πιερικός δεν ήταν και δεν πρόκειται να γίνει εμπόδιο σε κανέναν ποδοσφαιριστή οποιασδήποτε ηλικίας να κάνει το βήμα παραπάνω, να του στερήσει  ευκαιρίες, ελπίδες και όνειρα.
   Είμαστε η μεγαλύτερη και η πιο ιστορική ομάδα του νομού και θεωρούμε χρέος μας να βοηθήσουμε όσο μπορούμε τόσο τους ποδοσφαιριστές όσο και το ίδιο το ποδόσφαιρο στον Νομό μας."

Με εκτίμηση
Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας



Η δήλωση του κ.Γιώτσα:
"Αλήθεια, πόσα χρόνια και χρόνια ακόμη θα βιώνουμε τις ίδιες παλιακές τακτικές από παράγοντες και προπονητές αυτού του χώρου?
Οι ''φωστήρες'' κάθε χρόνο διαφορετικοί.
Το μοτίβο, το ίδιο. Η αναφορά μου θα είναι προσωπική,
γιατί έτσι τα αντιμετωπίζω όλα στα ζωή μου. Καθαρά. Ξεκάθαρα. Κε Σωτ. Ζιώγα, ανήκετε(;) στο προπονητικό δυναμικό της μεγαλύτερης ομάδας της Πιερίας.
Δεν νοείται να προσεγγίζετε και να ενοχλείτε γονείς και παιδιά της ακαδημίας μας, με πλάγιο τρόπο και με τακτικές που θυμίζουν άλλες κατηγορίες, και σίγουρα δεν τιμούν τον μεγάλο Πιερικό τον οποίο και εκπροσωπείτε. Οι αθλητές ανήκουν σε έναν σύλλογο. Έχουμε συνεργαστεί στο παρελθόν με τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ελλάδα, και με τον Πιερικό, προωθώντας ποδοσφαιριστές μας κι έχοντας πάντα άριστη επικοινωνία με όλους. ΚΑΝΕΝΑΣ, από μεγάλη ομάδα τουλάχιστον, δεν προσέγγισε γονείς και παιδιά. Ας γίνει γνωστό προς πάσα κατεύθυνση. Η ομάδα μας αύριο ξεκινάει προετοιμασία.
Όποιος θέλει, γνωρίζει πολύ καλά που θα μας βρει. " Ο υπογράφων Αστέριος Γιώτσας".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!