Έρχεται ο Καραγκιολίδης - stand by οι Παντελιάδης-Παπατόλιος!

Η αβεβαιότητα και η μη λήψη αποφάσεων από την ΕΠΟ για το θέμα της κατηγορίας που καίει άμεσα τον Πιερικό, έχει επηρεάσει και στα μεταγραφικά θέματα της ομάδας, καθώς θέλει να κινηθεί αντίστοιχα με βάση το πλάνο της εκάστοτε κατηγορίας (νέα Β'Εθνική ή νυν Football League).
Ωστόσο η ομάδα του Σάκη Παπαβασιλείου σε συνεργασία με τη διοίκηση έχει προχωρήσει σε κάποιες προφορικές συμφωνίες με ποδοσφαιριστές που παραμένουν σε αναμονή μέχρι τις τελικές αποφάσεις της ομοσπονδίας. Δύο εξ αυτών είναι οι έμπειροι Κατερινιώτες Σάκης Παντελιάδης και Θανάσης Παπατόλιος.
Αντίθετα ο έμπειρος τερματοφύλακας Φώτης Καραγκιολίδης έχει συμφωνήσει σε όλα με την ομάδα του Πιερικού και σύμφωνα με πληροφορίες θα ανακοινωθεί άμεσα η απόκτηση του. Ενώ επίσης υπάρχει ακόμη μια μεταγραφική εξέλιξη που θα ανακοινωθεί μέσα στην εβδομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!