Δεν Βγήκαμε Χ-αμενοι... 1-1 Τελικό (Βίντεο)

Θετικά Συμπεράσματαπαραμένει η κούραση!!


Με την προσέλευση του κόσμου να αποτελεί ευχάριστη έκπληξη, κυρίως λόγω της ιδιαιτερότητας των ημερών και των καιρικών συνθηκών, ο Πανσερραϊκός αναδείχθηκε ισόπαλος με 1-1 κόντρα στον Πιερικό, στο πρώτο του δυνατό φιλικό μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα και κατά διαστήματα, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, έδειξε σημάδια ομάδας... Football League σε αντίθεση με την ομάδα της Κατερίνης που προβλημάτισε, ωστόσο αυτό είναι και απόρροια της κούρασης, καθώς έδωσε φιλικό και 24 ώρες πριν.

Τα "λιοντάρια" έχοντας και βαριά πόδια, συνέπεια της κούρασης που προήλθε από το βασικό στάδιο της προετοιμασίας το οποίο ολοκληρώθηκε την Παρασκευή, παρουσίασαν δύο πρόσωπα. 

Στο πρώτο ημίχρονο και με την ζέστη αντίπαλο δεν είχαν την απαραίτητη φρεσκάδα, ούτε και την καθαρή σκέψη για να απειλήσουν και παρότι δεν αντιμετώπισαν ιδιαίτερα προβλήματα αμυντικά, βρέθηκαν να χάνουν με 1-0 από το ένα και μοναδικό λάθος της άμυνας, ωστόσο στο δεύτερο με τις αλλαγές και την δοκιμή και άλλου συστήματος πήραν τα πάνω τους, έκλεισαν τον Πιερικό στο μισό γήπεδο, ισοφάρισαν, δημιούργησαν ευκαιρίες και έπαιξαν και καλό ποδόσφαιρο, αναγκάζοντας τον κόσμο να ενθουσιαστεί και να χειροκροτήσει αρκετές φορές.
Όσον αφορά τα γκολ, στο 40ο λεπτό ο Παλιάτσιος εκμεταλλευόμενος την λάθος αντίδραση της άμυνας σούταρε μπροστά από τον Μπίμπη, ο τερματοφύλακας του Πανσερραϊκού δεν μπόρεσε να αποκρούσει με επιτυχία και είδε την μπάλα να κυλάει αργά προς τα δίχτυα του, ενώ στο 60ο λεπτό ο Κώστας Τριανταφύλλου με ωραία κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ του Ρούτση νίκησε τον Παπατολίκα. 
Λίγο αργότερα ο Γαϊδαρτζής δέχθηκε την σέντρα από τον Δαμιανό, ωστόσο ο τερματοφύλακας του Πιερικού απέκρουσε εντυπωσιακά την κεφαλιά του.
Διαιτητής: Φωτιάδης Ανανίας, Βοηθοί: Κωτούλας-Σάββας
ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Μπίμπης, Τριανταφύλλου Δ, Περπερίδης(46΄ Ασλανίδης), Σιάκκα (80΄ Κούτλας), Κασμερίδης(46΄ Καψάλης), Ρούτσης(62΄ Τσιμίκας), Τριανταφύλλου Κ(65΄ Μουτεσίδης), Τάντιτς(73΄ Γεωργιάδης), Γκόγκας(46΄ Μπονέρης), Γαϊδαρτζής(65΄ Καρακούτης), Γαλακτερός(80΄ Δαγκούλης)
ΠΙΕΡΙΚΟΣ: Πατσιογιώργος, Λαμπάκης, Ντόϊκιτς, Κατσιαμήτας, Ντόσης, Μπουζούκης, Κοντσίδης, Παλιάτσιος, Έλιομαρ, Σπάσιτς, Μουλκάς, ενώ έπαιξαν και οι Παπατολίκας, Καρατάσιος, Καρτσαμπάς, Μυστακίδης, Τάχος, Σεντεμέντες, Παναγιωτίδης.
Πηγή: serressport

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!