Στον ΠΙΕΡΙΚΟ και ο Μυστακίδης του ΠΑΟΚ...

Υπέγραψε στον ΠΑΟΚ ο Γιάννης Μυστακίδης που μετακόμισε απο τη Γερμανία στη Θεσσαλονίκη, με την συμπρωτεύουσα όμως να μην είναι προς το παρόν τουλάχιστον, να μην είναι ο τελικός του προορισμός.

Κι αυτό γιατί ο νεαρός ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ θα ακολουθήσει τον Δημήτρη Γιαννούλη και θα αγωνισθεί σαν δανεικός στον Πιερικό και τη γενέτειρα του Κατερίνη.

Ο Δικέφαλος του Βορρά ανακοίνωσε τη συμφωνία και την απόκτηση του ποδοσφαιριστή, ενώ δεν παρέλειψε να γνωστοποιήσει και τον δανεισμό του Γιάννη Μυστακίδη στον Πιερικό.

Η ανακοίνωση:

«Δυο ποδοσφαιριστές υπέγραψαν σήμερα συμβόλαιο με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Ο ένας είναι ο Βασίλης Παπαδόπουλος, το συμβόλαιο του οποίου έληξε στις 30/6 υπέγραψε νέο διετές και θα ανήκει στον Δικέφαλο ως τις 30/6/2016. 
Ο δεύτερος είναι ο Γιάννης Μυστακίδης, που δοκιμάστηκε στις πρώτες προπονήσεις της προετοιμασίας και άφησε καλές εντυπώσεις. 
Ο γεννημένος στις 7/12/1994 Μυστακίδης, με θητεία σε Χόφενχαϊμ, Μανχάιμ και Φράιμπουργκ υπέγραψε τριετές συμβόλαιο, ενώ παράλληλα συμφώνησε να παραχωρηθεί με τη μορφή δανεισμού για φέτος στον Πιερικό».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!