Πιερικός-Κέρκυρα 1-1

Δυνατό φιλικό παιχνίδι στην Κατερίνη με τους ποδοσφαιριστές των δυο ομάδων να παίζουν καλό για την εποχή ποδόσφαιρο παρά την αφόρητη ζέστη στην Κατερίνη.


Ο αγώνας ξεκίνησε στις 5.30 το απόγευμα για να μπορέσει να προλάβει να επιστρέψει η φιλοξενούμενη ομάδα στη βάση της κι αυτό σίγουρα δεν ήταν ότι καλύτερο για τις δυο ομάδες που ανταποκρίθηκαν όμως σωστά στον αγωνιστικό χώρο και ευχαρίστησαν τους λιγοστούς φιλάθλους που άφησαν τις παραλίες της Πιερίας και βρέθηκαν στο Α΄ΔΑΚ της πόλης.


Τόσο η Κέρκυρα όσο και ο Πιερικός χρησιμοποίησαν όλους τους ποδοσφαιριστές που είχαν ετοιμοπόλεμους. Οι Κατερινιώτες άνοιξαν το σκορ με τον νεοαποκτηθέντα Γιάννη Μυστακίδη στο 40΄για να ισοφαρίσουν οι «Φαίακες» με τον Κόντο στο 52΄.

Αντίθετα με τον Δημήτρη Γιαννούλη πήρε χρόνο συμμετοχής ο Μάρκοβιτς, ενώ σε καλό δρόμο είναι ο Ραφαήλ Γούτσιος ο οποίος ακολουθεί πρόγραμμα αποθεραπείας.


Διαιτητής ήταν ο Δημήτρης Μαλούτας με βοηθούς τους Χρήστο Μαλούτα και Χαράλαμπο Χρυσάνη, ενώ 4ος ήταν ο Χρήστος Παυλίδης όλοι της ΕΠΣ Ημαθίας.

Πιερικός (Γιώργος Καμπερίδης: Πατσιογιώργος, Λαμπάκης, Ντόσης, Κοντσίδης, Ντόικτς, Μπουζούκης, Σπάσιτς, Ελιομάρ, Κατσιαμήτας, Μυστακίδης, Παλιάτσιος.

Έπαιξαν και οι:
Παπατολίκας-Μπικηρόπουλος, Καρτσαμπάς Αλ., Τάχος, Παπαδόπουλος, Μανίκας, Κοντούλης, Σεντεμέντες, Κόιτς, Μιχαηλίδης, Μάρκοβιτς, Καρατάσιος.

Κέρκυρα (Μιχάλης Γρηγορίου): Σέτσκους, Μαραγκός, Βενετής, Ζορμπάς, Ναγιάρ, Καϊκούτ, Κανακούδης, Χαβίτο, Ομπράντοβιτς, Δημητρόφσκι, Χανδρινός.

Έπαιξαν και οι:

Κοτζαβασίλης, Κόντος, Καραγιαννίδης, Παρασκευαΐδης, Ρόχας, Κρητικός, Καρντόζο, Ανδρεόπουλος, Σάντσες, Μεντής, Γεωργακόπουλος.

Pieriasport

1 σχόλιο:

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!