5.. λόγοι που ο Μανώλας πρέπει να γίνει ο νέος πρόεδρος του Πιερικού!

Να γιατί θα πρέπει ο Χρήστος Μανώλας να είναι ο νέος πρόεδρος του Πιερικού

Του Μπάμπη Πεΐδη...

Οι πέντε σημαντικοί λόγοι για να πάρει την ομάδα ο Μανώλας

Πολλές φορές κάποια πράγματα έρχονται έτσι ώστε να αποτελούν μονόδρομο σα λύσεις και επιλογές που δεν αφήνουν πολλά περιθώρια αμφισβήτησης σε κανέναν.


Κάπως έτσι έρχεται στο σκεπτικό κάθε ανθρώπου, κάθε υγιή φιλάθλου που σέβεται σήμερα και αγαπάει ακόμη αυτόν τον μεγάλο σύλλογο στο Πανελλήνιο που λέγεται Πιερικός.
Και λέω "ακόμη" γιατί πλέον το γκρίζο πέπλο της απαξίωσης έχει καλύψει για τα καλά τη λάμψη της ένδοξης διαδρομής του με όλα όσα προηγήθηκαν τα τελευταία χρόνια.

Παρόλα αυτά εκτιμώ ότι πάντα υπάρχει ο τρόπος και ο δρόμος να αντιστραφεί το άσχημο κλίμα σε κάθε αρρωστημένη κατάσταση και να δοθεί η ευκαιρία στον καθένα να αποδείξει ότι όλα ήταν μια κακή παρένθεση εντός της διαδρομής του.

Αυτή η οδός υπάρχει και για την ομάδα της περιοχής μας. Αυτήν που σε βάθος χρόνου έδωσε χαρές στους πολυπληθείς τότε φίλους της και δώρισε απλόχερα συγκίνηση, χαμόγελα, ελπίδα και προσμονή. Η οδός αυτή σήμερα μπορεί να ζωντανέψει και να αποτελέσει κίνητρο για τον κύριο εκφραστή των ελπίδων κάθε φιλάθλου του Πιερικού στην περιοχή μας. Τον άνθρωπο που δεν είναι άλλος απο τον Χρήστο Μανώλα.

Το γιατί απλό και εύκολο για εμάς που είμαστε χρόνια κοντά στην ομάδα και την έχουμε ζήσει στα καλά της και τα...χειρότερα της.

Πρώτον γιατί είναι άνθρωπος που ζεί απο τις επιχειρήσεις του και όχι απο τις...προβλέψεις του...

Δεύτερον γιατί είναι πετυχημένος σε αυτόν τον τομέα και το δείχνουν οι επενδύσεις του οι οποίες βρίσκονται επιχειρηματικά σε πολύ καλό επίπεδο.

Τρίτον γιατί έχει δίπλα του τον Ηλία Μανίκα. Τον άνθρωπο που γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα γιατί τα έχει ζήσει προσωπικά και ξέρει τον καθένα απο την καλή και την...ανάποδη.

Τέταρτον γιατί δεν είναι ο Χρήστος Μανώλας ο αρρωστημένος Πιερικάρας που θα κάνει τον προγραμματισμό του βάση του "κοπανιστού αέρα" και της Πιερικοφροσύνης που πουλάνε όλοι αυτοί οι οποίοι με την αγάπη τους "έπνιξαν" με τα ίδια τους τα χέρια το ένδοξο τέκνο τους που λέγεται Πιερικός. Αλλά θα προγραμματίσει με μεθοδικότητα, λογική και αξιολόγηση.

Πέμπτον και σημαντικότερο, γιατί δεν έχει "αλισβερίσια", "εξαρτήσεις" και "πελατειακές σχέσεις" με κανέναν απο όλους όσους τα τελευταία χρόνια τραυμάτισαν τον σύλλογο της Κατερίνης και τον έκαναν "μπαμπούλα" της περιοχής μας. Ναι πραγματικά "μπαμπούλα" που διώχνει τα νέα ταλαντούχα μακριά του, για να μην τα ..."καταπιεί"...

28 σχόλια:

  1. Μπράβο Μπάμπη. Άντε και γραφείο τύπου τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έκτον: για να (ξανα)γίνει ο Παοκτζής Μπάμπης Πεΐδης γραφείο τύπου και να πάρει το χαρτζιλίκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλά ρε δεν ντρέπεστε οι πιο πάνω σχολιαστές; είναι γνωστό σε όλους ότι ο Μπάμπης τα γράφει αυτά από αγνά συναισθήματα για την Πιερικάρα μας. Εντάξει, αν πέσει και το πενηνταρικάκι, όχι να πει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παιδιά... λίγο τις εκφράσεις σας, σχόλια που θίγουν προσωπικά άτομο, δεν θα περνιούνται τα έχουμε ξανά πει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οσοι ασχοληθηκαν παραγοντικα με τον Πιερικο τα τελευταια 40 χρονια...δεν το εκαναν απο αγαπη για την ομαδα!!!ΠΟΤΕ...παντα η μασα η λαμογια και η αυτοπροβολη τους, τους εκανε να ανακατευονται!!!Αυτο δεν θα αλλαξει τωρα...
    Τα πιτσιρικια που αξιζουν ΠΑΝΤΑ θα μενουν εκτος της ομαδας...αν δεν ειναι ο μπαμπας στην ¨κλικα¨...ΟΛΟΙ τα ξερουμε αυτα...και συνεχιζουν να συμβαινουν....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. εεεεε βρε μπαμπη φτανει τοσο γλυψιμο τον μανωλα φτανει εχεις γινη αστειος και γλειωδης.....βλεπω μετα απο κανενα μηνα αν δεν σε δωσει κανενα χαρτζιλικη να τον φωναζεις ασχετο.......ηρεμισε και εμεις μανωλα θα ψυφισουμε αλλα δεν κανουμε ετσι.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ε βρε παιδιά τι θα γίνει με τον Μπάμπη; Κάθε φορά τον "στολίζετε". Εντάξει το δουλεύει το λιβανιστήρι λίγο παραπάνω αλλά είναι καλό παιδί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν δεν τον πάρει ο Μανώλας γραφείο τύπου εμαθα οτι ο μητροπολιτης ψαχνει καποιον να του κραταει το λιβανιστηρι.

      Διαγραφή
  8. ΤΙ ΕΝΟΕΙΣ ΑΓΑΠΗΤΕ MPAMPIS ; ΟΤΙ Η ΠΡΟΕΔΡΑΡΑ ΜΑΣ ΣΤΟΙΧΙΜΑΤΙΖΕ;; ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΤΟΙΧΙΜΑΤΙΖΕ ? ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο Μπάμπης θα κάψει την πρόταση Μανωλα σαν λαμπάδα το Πάσχα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. εγω ενα πραγμα ξερω να πω....δεν με ενδιαφερει ποιος θα παρει την ομαδα ....εμενα με ενδιαφερει απο την στιγμη που οποιος την παρει περνει μια ομαδα παρθενα απο χρεη και αυτο ειναι προς τιμη του ερασιτεχνη οτι πρεπει να πρωταγωνιστηση......δεν χωρανε δικαιολογιες του στυλ ειναι το κιτρος ειναι ο αιγινιακος ειναι η νικη βολου και δεν ξερω εγω ποιος αλλος.........πιερικος εισαι αρα επιβαλετε να πρωταγωνιστισης.....οποιος δεν μπορει να το κανει αυτο ας μην ασχοληθη.......πιερικαρα μια ζωη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Α) Ο Ερασιτέχνης δεν είναι καθαρός από χρέη (έστω και τυπικά, μιας και στην άτυπη Γ.Σ. αποκαλύφθηκαν περίπου 50.000 ευρώ χρέη των Ντούμου-Ελευθεριάδη που όμως τυπικά βαρύνουν τον Ερασιτέχνη-αλήθεια, έγινε κάποια ενέργεια για να τακτοποιηθούν αυτές οι οφειλές-;
      Β) Το θέμα είναι τι θα γίνει την επόμενη της ανόδου στη Β' Εθνική. Θα είναι η ομάδα απαλλαγμένη από τις αμαρτίες του παρελθόντος; Για να γίνει αυτό, μονόδρομος είναι η εκκαθάριση της Π.Α.Ε. Πιερικός.

      Διαγραφή
    2. Όλα στη ΓΣ επώνυμα όμως. Όχι με ψιθύρους και μισόλογα. Και κάτι ακόμα. 50.000 χρέη δεν υπάρχουν στον ερασιτέχνη, είναι χρέη του ΤΑΠ που μπαίνουν στην εκκαθάριση της ΠΑΕ. Ειπώθηκαν στην προηγούμενη συνέλευση αλλά προφανώς είτε δεν καταλαβαίνετε είτε φτιάχνετε το κλιματάκι σας. Δεύτερον, ακόμα και αυτό που είπε ο Δικηγόρος του Μανώλα περί αγωγής κατά του ερασιτέχνη για κάτι ρούχα, αναληθές είναι. Η αγωγή είναι κατά της ΠΑΕ. Για τέτοια προχειρότητα μιλάμε. Και τρίτον στον ΟΦΗ των 15 εκατομμυρίων σε χρέη, ανέλαβε επιχειρηματικό σχήμα να χώσει μισό μύριο και να ανεβάσει την ομάδα τρένο. εκεί γιατί δεν βάζουν όρους; γιατί δεν μιλάνε για εκκαθάριση πρώτα και μετά άνοδο. Θα σου πω εγώ γιατί. Γιατί οι άνθρωποι ξέρουν τι τους γίνεται και είναι και σοβαροί. Δεν πουλάνε παπά. Άντε γιατί μας τα πρήξατε.

      Διαγραφή
    3. Κύριε Πρόεδρε;

      Διαγραφή
  11. Το μοναδικό σωστό σχόλιο κάτω απο αυτή τή δημοσίευση.
    εύγε φίλε μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Να ενημερώσω όλους τους ευγενικούς κυρίους ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ παραπάνω ότι χαρτζηλίκια παίρνουν τα ανθρωπάκια που κάνουν θελήματα σε όλους αυτούς που έκαναν την ομάδα σα τα άσχημα μούτρα τους.

    Τα πολύ άσχημα λέμε!!!

    Εγώ κάνω τη δουλειά μου πληρώνομαι όπως κάθε άλλος στη δική του και σίγουρα δε θα δώσω λογαριασμό σε κανένα απο τα παπαγαλάκια που "τραγουδάνε" παραπάνω το "τραγουδάκι" τους.

    Γνωστά αυτά...

    Τώρα άν σας πειράζει το ότι γράφω για τον Μανώλα, ε τι να κάνω. Μακάρι να υπήρχαν άλλοι 5 και να έγραφα και γι αυτούς.

    Η σαβούρα θέλω να φύγει και μαζί της να ξεβρωμίσει και η ομάδα.

    Για τους ενδιαφερόμενους "εξαιρετικούς" και μη εξαιρετέους "κυρίους" ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ, να ενημερώσω ότι έχω κλείσει ήδη ώς γραφείο τύπου σε ομάδα και σύντομα θα ανακοινωθεί.

    Ίσως θα έπρεπε να πάρω την άδεια τους νωρίτερα, πφφ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΤΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΡΕ ΦΙΛΕ ΣΕ ΕΧΩ ΓΙΑ ΜΑΓΚΑ, ΟΤΑΝ ΠΗΓΑΙΝΑΜΕ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΕΜΕΙΣ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ. FANK (ΘΥΜΑΣΑΙ ΡΕ ΣΚΥΛΕ?) ΘΕΛΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΑ ΤΑ ΚΟΥΝΑΒΙΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Σσσσσσσσσσσσσσσσ, ο Μπάμπης θιχτηκε. Ρε τον Μπάμπη τον εύθικτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ναι να φύγει η σαβούρα και ρθει η φύρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Επιτέλους φτάνει ή εσωστρέφεια. Ο μοναδικός ενδιαφερόμενος είναι ο Μανωλας κι αυτόν πρέπει να στηρίξουμε. Τώρα να σας δούμε μάγκες που το μόνο που κάνετε είναι το πληκτρολογιο, όταν βγουν τα διάρκειας θα παρετε κανένα ή πάλι κάτι θα σας φταιει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Καταρχήν για να μην χάσουμε την μπάλα πρέπει να πούμε ότι ο Πιερικός πρέπει να είναι πρωταθλητής στην Γ ΕΘνική.Οτιδήποτε λιγότερο είναι αποτυχία είτε είναι ο Μανώλας είτε είναι ο φούφουτος.Ο Μανώλας είναι νέος και άφθαρτος,αυτό πρέπει να το εκμεταλλευθεί και να μην απογοητεύσει τις προσδοκίες αλλά εδώ που τα λέμε έτσι κ αλλιώς όταν αναλαμβάνεις πρόεδρος του Πιερικού, αναλαμβάνεις με την προοπτική να ανεβάσεις την ομάδα Superleague. Παρά τα όσα φημολογούνται πάντως και κατά τύχη διαβάζοντας το ρεπορτάζ ομάδων όπως ο Πανσερραϊκός βλέπουμε ότι η ολοκλήρωση της εκκαθάρισης της παλιάς ΠΑΕ είναι κομβικής σημασίας για το μέλλον της νέας.
    Ας ελπίσουμε ότι η νέα διοίκηση θα σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και ότι θα έχει την πλήρη στήριξη του Νομού και των σωματίων του.

    Ένας Μελανόλευκος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Που ξέρεις εσύ ρε. Διαρκείας παίρνεις και μιλάς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Σε αυτην την δύσκολη εποχή που δεν ξέρουμε τι μας ξημερώνει από οικονομικής πλευράς βρέθηκε ένας άνθρωπος να βάλει χρήματα και μάλιστα σε μια κατηγορία με πενιχρά έσοδα. Είναι ανάγκη να τον στηριξουμε. Το μόνο προαπαιτούμενο είναι να εξυγιάνει σε όλα τα επίπεδα. Τα υπόλοιπα θα έρθουν μόνα τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ...πάνω στον χοντρό!

      Διαγραφή
    2. Βρε βρε να τα μας. Τι εννοείς φίλε ότι τα υπόλοιπα θα έρθουν μόνα τους; Η άνοδος στη Β' θα έρθει μόνη της δηλαδή; Αυτό που χρειάζεται είναι απλά να εξυγιανθεί η ομάδα και σιγά σιγά (σε δύο τρία πέντε χρονάκια) θα ρθει και η άνοδος; Αν είναι έτσι τότε τι τον θέλουμε τον τεράστιο επιχειρηματία; Και με διοίκηση Πρωτοδικείου μια χαρά εξυγιαίνεται η ομάδα και παραμένει και στην κατηγορία. Δηλαδή για να καταλάβω στόχος του Μανώλα θα είναι η "εξυγίανση της ομάδας" όχι άμεση άνοδος στη Β; Σαν να μην μας τα λέτε καλά...

      Διαγραφή
  20. ΜΑΝΩΛΑ ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΕ ΤΑ ΟΛΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Για σένα ''Βρε βρε να τα μας" εάν έχεις το παραδάκι εσύ ή ο πλούσιος πατέρας σου και πάει τρένο την ομάδα στην Α΄ τότε νε ψηφίζουμε μονοκούκι. Αλλοιώς η εποχή των λεφτάδων τελείωσε. Εδώ δεν ξέρουμε αν πάρουμε μεροκάματο τη Δευτέρα. Εκτός αν είσαι πιτσιρικάς και ζεις με το χαρτζιλίλι του μπαμπά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!