Χρήστος Μανώλας: Αν ο Παπαδόπουλος κρατήσει τον λόγο του.. Πάμε για Β' !

Χρήστος Μανώλας: Περιμένουμε με αγωνία. Ο Παπαδόπουλος ρυθμιστής

Την αισιοδοξία του ότι όλα θα κυλήσουν όπως έχει δρομολογηθεί στην άτυπη Γ.Σ. της ΕΚΑΒΗΣ εξέφρασε για μια ακόμη φορά ο υποψήφιος για την προεδρία και τη διοίκηση του Πιερικού Χρήστος Μανώλας.

Μεταξύ άλλων δήλωσε πως αγωνιά για το τελικό στάδιο της διαδικασίας αλλά παρόλα αυτά δεν εφησυχάζει αφού η ομάδα θα πρέπει σιγά σιγά να στηθεί
και να ετοιμαστεί για την πρώτη χρονιά στη Γ΄εθνική μετά απο ένα μεγάλο χρονικό διάστημα.
Αυτό δε τρομάζει την ποδοσφαιρικό παράγοντα της Κατερίνης αφού με σωστό προγραμματισμό η επιστροφή του Πιερικού στη Β΄εθνική θα είναι άμεση και αυτό θα επιδιώξει να πραγματοποιήσει.

"Οι στόχοι της ομάδας φέτος για εμένα είναι ξεκάθαροι και τους γνωστοποίησα και στην ΕΚΑΒΗ. Ο Πιερικός θα κάνει πρωταθλητισμό και θα γίνει το πάν για να επιστρέψει στη Β΄εθνική άμεσα. Απλά αυτό δε περνάει μόνο απο το δικό μου χέρι αλλά και απο του προέδρου της ΠΑΕ Πιερικός Κώστα Παπαδόπουλου.
Άν ο πρόεδρος της ΠΑΕ για οποιοδήποτε δικό του λόγο δε τηρήσει τη δέσμευση του να ξεκινήσει άμεσα την εκκαθάριση, τότε κι εμείς θα πάμε σε ένα διαφορετικό πλάνο την επόμενη περίοδο και δε θα βγάλουμε την ομάδα κατηγορία. Δε θέλουμε να ενεργοποιηθεί μια υπερχρεωμένη απο παντού ΠΑΕ και να βαρύνουν εμάς και τον σύλλογο τα χρέη της.

Άν ο Παπαδόπουλος ξεκινήσει όπως δεσμεύτηκε την εκκαθάριση σε 48 ώρες απο την οριστικοποίηση και την επικύρωση της βαθμολογίας στη Β΄εθνική κατηγορία, τότε κι εμείς θα "χτίσουμε" έναν πρωταγωνιστή Πιερικό που θα διεκδικήσει την άνοδο στη Β΄εθνική.  

Περιμένουμε λοιπόν να υλοποιήσουμε τις δεσμεύσεις μας η οποίες βρίσκονται σε παράλληλη τροχιά με αυτές του προέδρου της ΠΑΕ Πιερικός."

Το "μπαλάκι" λοιπόν στον Κώστα Παπαδόπουλο που δεσμεύτηκε μπροστά στο φίλαθλο κοινό της περιοχής μας ότι μόλις επικυρωθεί η βαθμολογία της φούτμπολ λίγκ και αποφανθεί ότι ο Πιερικός παίζει στη Γ΄εθνική κατηγορία, σε 48 ώρες θα ξεκινήσει την εκκαθάριση. Αυτός με την στάση του θα προσδιορίσει άν ο Πιερικός την επόμενη χρονιά θα είναι κομπάρσος, ή πρωταγωνιστής και επίδοξος διεκδικητής για την άνοδο.

Pieriasport

3 σχόλια:

  1. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟΥ;
    ΚΑΤΑΛΑΒΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε Μανωλά μήπως μας δουλεύεις; Τι σχέση εχει η εκκαθαριση της ΠΑΕ με την ομαδα της Γ; Μαγαζί γωνία αναλαμβάνεις καθαρό απο χρέη. Άσε τις δικαιολογίες και προχωρα γιατι αρχίζεις και κουράζεις. Εκτός αν φοβάσαι μήπως σε γλεντήσει ο Ντουμος και ψάχνεις αφορμές για να την κανεις με ελαφρά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Παπαδόπουλος δήμοσια δήλωσε για την άμεση εκκαθάριση της ΠΑΕ. Ίδωμεν!
    Το θέμα όμως βρίσκεται με το χωριό της βόρειας Πιερίας, την ομάδα της οποίας έχει ο πρώην του Πιερικού και ο οποίος λένε θα ρίξει λεφτά για να στερήσει την άνοδο του Πιερικού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!