Η ομάδα του Μανώλα

Με ποιά ονόματα κατεβαίνει στις εκλογές του Ερασιτέχνη Πιερικού ο υποψήφιος επενδυτής.


Με σχήμα “έκπληξη” τουλάχιστον, σε επίπεδο ονομάτων, «κατεβαίνει» στις εκλογές του Ερασιτέχνη Πιερικού ο Χρήστος Μανώλας.

Ο Κατερινιώτης επιχειρηματίας, που εκδήλωσε, επισήμως, το ενδιαφέρον του για την ανάληψη της διοικητικής ηγεσίας του Πιερικού στην πρόσφατη άτυπη γενική συνέλευση στην Εκάβη, κατέθεσε χθες-εκτός από την υποψηφιότητά του- και τα ονόματα που θα πλαισιώσουν την προσπάθειά του.

Πρόκειται για ανθρώπους που είτε έχουν σχέση με την ποδοσφαιρική οικογένεια του Πιερικού, είτε γενικότερα με το ποδοσφαιρο, ωστόσο υπάρχουν και υποψηφιότητες-έκπληξη.
Τα 15 ονόματα-υποψηφιότητες

Μανώλας Χρήστος, Ντούφα Ελένη, Γκοτζαμανίδης Γιωργος, Παυλίδης Χρήστος, Τσουκαλάς Ηλίας, Κυρμανίδου Γιώτα, Τσακιρίδης Βασίλης, Παππάς Μανώλης, Μωϋσιάδης Λευτέρης, Βαβατσούλας, Κρομμύδας, Πάσχος, Τσενεκίδης, Φελεκίδης Δημήτρης, Μανίκας Ηλίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο νυν πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Πασχάλης Τσιτιρόκης, δέχθηκε πρόταση από τον κ. Μανώλα να θέσει υποψηφιότητα, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες, δεν θέλησε να είναι υποψήφιος.

Πηγή: pieriareport

8 σχόλια:

  1. Μανώλα ξεκίνα το σχεδιασμό της ομάδας, χάνεται πολύτιμος χρόνος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μην αγχώνεστε, μαθαίνω ότι έχει κλείσει ήδη το 70% της ομάδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εάν όντως έχει κλείσει το μεγαλύτερο μέρος του ρόστερ τότε μπορούμε να έχουμε και κάποιο ονόματα για να δούμε τι στόχους έχουμε βαλει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Από όσα γνωρίζω θα ανακοινώσει προπονητή και 13 παίκτες στην Γ.Σ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Παιδιά μάλλον πάμε σε ομάδα πρωταθλητισμού. Πιστεύω ότι ο Μανώλας με το τιμ του μπορούν να εξασφαλίσουν άνοδο από πολύ νωρίς. Από οσο γνωρίζω θα κανει ανακοινώσεις-έκπληξη στην Γ.Σ. που θα προκαλέσουν αίσθηση. Ειδικά ο προπονητής είναι επιπέδου Superleague.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. μα καλα ρε μας δουλευετε ολοι ?? ο Μανωλας δεν ανακοινωσε οτι επειδη δεν ειναι σιγουρος αν θα εχει τελειωση η εκαθαριση οτι δεν θα κανει ροστερ για πρωταθλημα ???
    τη παπαριες ειναι αυτα που γραφετε για πρωταθλημα και απο νωρις κιολας.....οχι οτι δεν θελουμε και μακαρι να το κανει,,,,,,αλλα ο ιδιος ειπε οτι δεν θα το κανει γιατι αν η ομαδα βγει και δεν εχει τελειωση η εκαθαριση δεν θα μπορει να κανει δικη του παε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αυτό ξέρω και εγώ πως αν δεν τελεσιδικηση ή απόφαση για τα χρέη θα πάμε με χαμηλό μπάτζετ. Τώρα αν εσείς που γράφετε για πρωταθλητισμό έχετε καλύτερη πληροφορηση, αυτό είναι μια παρά πολύ καλή εξέλιξη, που μακάρι να βγει αληθινή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. παμε μανωλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!