Άσχημα τα...μαντάτα!

Νιν-ντιν-ντιν!

Καμπανάκι για τις εξελίξεις στον Πιερικό.
Είχαμε να γράψουμε καιρό για τα πράγματα που απασχολούν στον ιστορικό σύλλογο της Πιερίας. 

Γράφει ο "ελεύθερος σκοπευτής". 
Τα θέματα επιμελείται ο "λαμογιώργος"
Βέβαια ώς γνωστόν όσο λιγότερο ασχολείσαι, τόσο καλύτερα ...κοιμάσαι το βράδυ με όλους αυτούς τους "περίεργους" που γεμίζουν την "αυλή" της πολύπαθης πλέον ομάδας.

Βαράμε καμπανάκι λοιπόν για τις εξελίξεις. Θεωρώ ότι θα είναι δύσκολο το...ΝΑΙ και η επόμενη ημέρα. Και μακάρι να διαψευσθώ. Τυγχάνει να "βλέπω" λίγο πιο μακριά απο αυτούς που μάθανε το ποδόσφαιρο...τηλεοπτικώς και δια της παρουσίας τους στην κερκίδα. Τυγχάνει (δις) να έχομεν και τας πληροφορίας μας....Δύσκολα, τα πράγματα, δύσκολα. Σαν κι αυτά που αντιμετωπίζει ο Τσίπρας με τους εκλεκτούς κυρίους στη Βουλή των Ελλήνων. Ίδιο το σκηνικό.

Το να είσαι στα 4 αρχίζει να σου αρέσει μετά απο καιρό, το συνηθίζεις και δε δε θές να χάσεις την...απόλαυση. Αλλιώς δεν εξηγούνται όλα αυτά που συμβαίνουν ώστε να πεί ΟΧΙ ο άνθρωπος που κατέθεσε μέχρι τώρα τη μόνη πρόταση για να αναλάβει τον σύλλογο. Ανεξήγητα τα πράγματα και πέρα απο κάθε φαντασίωση.

Εν το μεταξύ για μια ακόμη φορά επιβεβαιωνόμαστε. Ο Αιγινιακός έχει ανακοινώσει ρόστερ Β΄εθνικής κατηγορίας και όπως δείχνουν τα πράγματα θα κάνει έναν υγιεινό περίπατο στην κατηγοριούλα που θα αγωνιστεί, επιστρέφοντας εκεί που βάση του ρόστερ του θα αξίζει να αγωνίζεται.

Η Πύδνα μαζεύει τον "αφρό" της περιοχής και δημιουργεί μια ομάδα που θα προβληματίσει κάθε αντίπαλο εντός και εκτός της έδρας της. Δεν ανακοινώθηκαν ακόμη αλλά (σύντομα θα γίνει κι αυτό) είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ότι έκλεισε πρωτοκλασάτα στελέχη ομάδων της περιοχής μας.

Οπότε καταλαβαίνετε τι θα γίνει. Ότι μείνει και άν μείνει, θα πάει στον Πιερικό. Και το ξαναλέω. Δε τα βλέπω καλά τα πράγματα. Η εμπειρία μου και οι πληροφορίες μου λένε ότι πάμε για Piexit και οι επιπτώσεις θα είναι εφιαλτικές αφού θα επιστρέψουν οι...εφιάλτες.

Απο την αρχή ήταν ο στόχος τους αυτός. Και τότε θα σβήσει ολοκληρωτικά η ...λάμπα αφού θα επέλθει η ολική απαξίωση με 7 εώς 10 "φιλάθλους" στο γήπεδο κλπ κλπ κλπ...
Μαθηματικά ο χρόνος θα σε οδηγήσει να γίνεις μοιραία ο ...Εδεσσαϊκός της Πιερίας.
Έχετε το νου σας γιατί άν είναι πραγματικά έτσι, τα χειρότερα, έρχονται! 

1 σχόλιο:

  1. ρε πειδη, τι λαμογιωργος και σαπιογιωργος; γραψε επώνυμα σε πηραμε χαμπάρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!