Κοντά στον Άρη ο Γαλανόπουλος!!!

Ο νεαρός Πέτρος Γαλανόπουλος ο οποίος έχει αγωνιστεί κατα σειρά ετών στις ακαδημίες του Πιερικού, πλέον οδεύει προς τον Άρη Θεσσαλονίκης. 
Ο Νεαρός ποδοσφαιριστής του Πιερικού δοκιμάστηκε και αρέσει στην ομάδα του Άρη Θεσσαλονίκης. Η προσπάθεια του Άρη να αγωνιστεί την νέα χρονιά στην Β΄ εθνική συνεχίζεται και οι ιθύνοντες της ομάδας έχουν αξιολογήσει ήδη αρκετούς ποδοσφαιριστές για την δεύτερη ομάδα, ανάμεσα τους και ο πρώην 18χρονος παίκτης του Πιερικού Πέτρος Γαλανόπουλος. Ο Αριστεροπόδαρος ποδοσφαιριστής αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις της αριστερής πλευράς και ξεχωρίζει για το ύψος και την ταχύτητα του. Εάν παρόλα αυτά ο Άρης αγωνιστεί στην Γ΄εθνικη θα κρατήσει στο ρόστερ του μερικούς νεαρούς ποδοσφαιριστές που είχε σκοπό να αγωνιστούν στην δεύτερη ομάδα, ανάμεσα στους οποίους υπολογίζεται και ο νεαρός Κατερινιώτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!