«ΔΙΧΤΥΑ» ΓΙΑ ΠΑΠΑΤΟΛΙΚΑ, ΣΠΑΣΙΤΣ, Ν. ΙΟΡΔΑΝΙΔΗ


«Χτυπά» παίκτες ο Πιερικός, ποιοι παίρνουν την ομάδα; και ποιος είναι ο υποψήφιος προπονητής;

Προχωρά η αναδιοργάνωση του Πιερικού διοικητικά και είναι πιθανό από αύριο μέχρι την Παρασκευή να υπάρξουν επίσημες ανακοινώσεις, για το νέο 15μελές διοικητικό σχήμα. Εκτός από τον Πασχάλη Τσιτιρόκη (πρόεδρος Ερασιτέχνη), θα μετέχουν πολιτικά πρόσωπα και επιφανείς επιχειρηματίας. Οι δυο βασικοί χρηματοδότες βρέθηκαν και ο ένας πιθανότατα είναι αδερφός γνωστού τοπικού πολιτικού και ιδιοκτήτης γνωστής ξενοδοχειακής μονάδας στην Πιερία, ενώ ο άλλος είναι διευθυντής σε εταιρεία χαρτικών ειδών. Για τον πάγκο, φαβορί δείχνει ο Γιώργος Καμπερίδης, ενώ πιθανότατα θα παραμείνει ο έμπειρος γηγενής τερματοφύλακας, Δημήτρης Παπατολίκας. Άνθρωποι που λειτούργησαν για λογαριασμό του Πιερικού, έστειλαν… μήνυμα στους παλιούς γνώριμους, Στέφανο Σπάσιτς (πρώην μέσος Τρικάλων, απασχολεί και Απόλλωνα Καλαμαριάς-Τύρναβο) και Νίκο Ιορδανίδη (στόπερ Καβάλας, επίσης με άλλες προτάσεις) να περιμένουν και έτσι δεν αποκλείονται εξελίξεις.




ArenaPress

8 σχόλια:

  1. μην βιαζεσται για ονοματα παιχτων και διοικησεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εμείς την δουλειά μας κάνουμε, άλλοι θα πρεπε να βιάζονται..

      Διαγραφή
  2. Με Καμπεριδη αναγεννηση μην περιμενετε ο ανθρωπος ειναι ειδικος στο να καταστρεφει!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το θέμα είναι να γίνει κάτι γρήγορα το ποιος θα είναι προπονητής είναι δευτερεύων. Εξάλλου από ότι φαίνεται στόχος θα είναι ή παραμονή στην κατηγορία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σημερα εμαθα οτι ο πασχαλης δν θα ειναι στη νεα διοικηση......μια ακαδημια ειχαμε οργανομενη και βαλθηκατε να την διαλισετε και αυτην οπως κανατε την μεγαλη ομαδα.....η αχαριστια της σε ολο της το μεγαλειο........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η καλύτερη και ιδανική διοίκηση θα ήταν από παλιούς που πρόσφεραν και από νέους που έχουν αποδείξει ότι αξίζουν και θέλουν να προσφέρουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κύριοι που θέλετε να αναλάβετε τις τύχες του Πιερικού μας και πολύ σωστά πράττεται, αξίζει έπαινος για την έντιμη προσπάθεια σας.
    Η μονή ένσταση μου είναι ότι ο σύλλογος πρέπει να έχει συνεχεία, το γκρεμίζουμε και ξανακτίζουμε είναι εύκολο να το λες αλλά δύσκολο να το κάνεις.
    Ο ερασιτέχνης Πιερικός έχει ανθρώπους που έχουν δουλέψει ανιδιοτελώς με όλες τις διοικήσεις για το μεγαλείο της ιδέας και δεν πρέπει να πεταχτούν στον κάλαθο των αχρήστων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εχει παει Αυγουστος και η ομαδα ακομα δεν εχει παικτες ολοκληρωμένη διοίκηση και προπονητη. Αυτο μονο τα λεει ολα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!