Αθανασιάδης: «Ωραία ιδέα ο Νιώπας!»

ΘΕΤΙΚΟΣ ΓΙΑ ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΜΕ... ΟΡΟΥΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ!
Καθόλου.. αρνητικός αλλά αντιθέτως αρκετά ''ζεστός'' με συγκεκριμένες προϋποθέσεις, όπως η διατήρηση ονόματος, έδρας, εμβλήματος και χρωμάτων, είναι ο πρόεδρος του Πιερικού, Γιώτης Αθανασιάδης, μιλώντας στην «Α» για το φλέγον θέμα των ημερών στην Πιερία, το ενδεχόμενο ''πάντρεμα'' με τον Αιγινιακό της...Football League!

Ο ισχυρός άνδρας των μελανόλευκων, Γιώτης Αθανασιάδης τόνισε: «Πράγματι, τέθηκε θέμα συγχώνευσης του Πιερικού με τον Αιγινιακό, που θα παίξει του χρόνου στη Β'Εθνική, απο τον κ.Νιώπα! Κάναμε μια συζήτησ οι δύο μας, κατ' ιδίαν, μετά το τοπικό ντέρμπι των δύο ομάδων μας, και πριν την αναμέτρηση τους στην Άρτα με τον Καραΐσκάκη. Φυσικά, δεν έχει τελειώσει ακόμα κάτι. Ο Πιερικός προσπαθεί για την εκκαθάριση του, αλλά υπάρχουν εμπόδια. Αν δεν ολοκληρωθεί, δεν θα μπορούμε να ανέβουμε του χρόνου και δεν ξέρω αν μείνω χωρίς στόχους. Θα είναι σενάριο.. αποτρεπτικό για επενδυτές, χορηγούς και κόσμο. Υπάρχουν και σωματεία στη Γ'Εθνική που ίσως μας εξυπηρετούσαν, αλλά το Αιγίνιο λόγω κατηγορίας και δυνατού χορηγού έχει αβαντάζ».

«ΣΤΙΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ»

Για να συνεχίσει ο Γιώτης Αθανασιάδης: «Ο κ.Νιώπας απέδειξε ότι θέλει αυτή τη συνένωση, έκανε το σχετικό μπάσιμο και.. άνοιγμα και στο παρελθόν. Ίσως τώρα να είναι πρόσφορο το έδαφος, να ωρίμασαν οι συνθήκες. Προσωπικά, μου άρεσε το πλάνο και η.. ιδέα του, δεν είναι κακό να γίνει. Ο Πιερικός όμως δεν είναι του.. Αθανασιάδη! Πρέπει να υπάρξουν ομόφωνες αποφάσεις μελών και συνελεύσεις. Μια χρονοβόρα διαδικασία, που μπορούμε όμως να επισπεύσουμε αν θέλουμε να ολοκληρωθεί μέσα στο καλοκαίρι. Ίσως κάποιοι να έχουν αντιρρήσεις. Μόνη απαίτηση μου και αδιαπραγμάυτετος όρος είναι να μείνει το όνομα Πιερικός, έδρα η Κατερίνη, ίδιο έμβλημα και χρώματα. Έτσι είμαι θετικός! Άλλο βέτο δεν υπάρχει, ούτε έχω πρόβλημα εν εμπλεκόταν ίσως και...τρίτη ομάδα η άλλος παράγοντας της περιοχής.»

Συνεχίζει το άρθρο με νεα δημοσίευση «ΠΡΕΣΑΡΕΙ ΚΑΙ ΝΤΟΥΜΟ Η ΣΥΝΕΝΩΣΗ»!


ArenaPress

1 σχόλιο:

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!