"ΕΦΥΓΕ" Ο ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΡΟΥΖΙΔΗΣ!

Ο Νίκος Κουρουζίδης δεν ζεί πλέον ανάμεσα μας. 
Ο άνθρωπος που μάγευε το ποδοσφαιρικό κοινό της περιοχής μας που γέμιζε ασφυκτικά  το γήπεδο του Πιερικού εκείνο το διάστημα των ένδοξων εποχών έφυγε σήμερα απο την ζωη. Ένας άνθρωπος που φόρεσε και δόξασε την φανέλα του ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΜΑΣ. 

Καλό ταξίδι μεγάλε Νίκο Κουρουζίδη.
Συλλυπητήρια και κουράγιο στην οικογένεια του...

 

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ

Το Πιερικό ποδόσφαιρο και η οικογένεια του ΠΙΕΡΙΚΟΥ θρηνεί την απώλεια του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή μας Νίκου Κουρουζίδη. Ο Νίκος δόξασε την μελανόλευκη φανέλα του ΠΙΕΡΙΚΟΥ, αποτέλεσε υπόδειγμα ποδοσφαιριστή και ανθρώπου και ένας από τους σημαντικότερους ποδοσφαιριστές στην ιστορία της ομάδας μας.

Σύσσωμο το Δ.Σ. του Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ και όλη η ΠΙΕΡΙΚΗ οικογένεια εκφράζουν τα ειλικρινή καιβαθύτατα συλλυπητήριά τους προς την σύζυγό του, την οικογένειά του και τους οικείους του, για την απώλεια του Νίκου Κουρουζίδη. Καλή ανάπαυση να έχει η ψυχή του και εκ Θεού παρηγορία οι συγγενείς του.

Το Δ.Σ. αποφάσισε ομόφωνα αντί στεφάνου να προσφέρει χρηματικό ποσό στο «Σύλλογο Μέριμνας Παιδιού Κατερίνης», στη μνήμη του εκλιπόντος. 

                                                  Γραφείο Τύπου Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ

 


2 σχόλια:

  1. Έφυγε ένας άνθρωπος από κοντά μας που μας χάρισε στιγμές ένδοξης ιστορίας για τις χρυσές σελίδες της ομάδας. Ο Νίκος που τίμησε με το παραπάνω τη μελανόλευκη φανέλα. Ως ποδοσφαιριστής και ως άνθρωπος άφησε το δικό του στίγμα για να τον θυμόμαστε για πάντα. Νίκο θα είσαι πάντα μέσα στην καρδιά μας. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τον φέραμε στην ομάδα πιτσιρικά, όμως γρήγορα έδειξε το ταλέντο του, με αποτέλεσμα να τον αγαπήσει η κερκίδα. Όμορφες αναμνήσεις από έναν βιρτουόζο μεσοεπιθετικό. Καλό σου ταξίδι Νίκο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!