Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΕ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ

Ολοκληρώθηκε σήμερα Σάββατο 23/4/16 το πρωί η τελευταία προετοιμασία του ΠΙΕΡΙΚΟΥ για την 32η αγωνιστική του πρωταθλήματος για το εντός έδρας παιχνίδι στο Α΄ ΔΑΚ Κατερίνης  την Κυριακή 24/4/16 και ώρα 17:00 με την Α.Ε. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ

Η αποστολή θα γευματίσει αύριο Κυριακή στις 13:00 το μεσημέρι στην Κατερίνη κι έπειτα μετά από ελεύθερο χρόνο θα αναχωρήσει για το Α΄ ΔΑΚ Κατερίνης με ώρα άφιξης της αποστολής στις 15:20. Θα απουσιάσουν οι: Παπαδόπουλος, ΔημηνάςΣεμιτσίδης και ο νεαρός της Κ17Τριανταφύλλουκαι οι τραυματίες Γεωργίου, Τσιώλης, Παπατολίκας. Ο προπονητής του ΠΙΕΡΙΚΟΥ Νίκος Ζαλίκας ανακοίνωσε τα ονόματα των 21 ποδοσφαιριστών που συμμετέχουν στην αποστολή: ΦιρινίδηςΓκεβρέκης, Παπουτσογιαννόπουλος,Κουρούπης, Ιορδανίδης, ΚώτσιαςΠέεφΝταντίνης, Ανδρέου, ΔαδάκοςΓιαλαμίδηςΤροϊρης, Καράμπελας, Αποστολίδης, ΠαναγιωτίδηςΓούτσιος, Τάχος, Κωνσταντίνου, Κατσιαμήτας, Τσιμήτρης, και ο νεαρός  Μάρκου από την Κ17 του ΠΙΕΡΙΚΟΥ.
                                                            Γραφείο Τύπου ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!