Ανοίγει τον δρόμο ο Σαραηλίδης!

Τελείωσε η συνάντηση οπού σας προανέφερε το PierikosNews.
 Ο Κώστας Παπαδόπουλος ενημέρωσε τον πρόεδρο του ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ, Τάσο Σαραηλίδη για την κατάσταση που επικρατεί και τα γεγονότα τα οποία σας ενωμέρωσε πριν απο λίγο η ιστοσελίδα μας με την εμπλοκή Αθηναίου επιχειρηματία στα διοικητικά του Πιερικού. Ο κ.Σαραηλίδης δήλωσε ότι θα κάνει στην άκρη χωρίς να ζητήσει κάτι παραπάνω, για να αναλάβει ο ισχυρός επιχειρηματίας οπού σήμερα Δευτέρα θα βρίσκεται στην Κατερίνη με τις πρώτες προκαταβολές. Ο ίδιος πρώτα θα συναντηθεί με τους Παπαδόπουλο και Σαραηλίδη ώστε να υπάρξει η συμφωνία παραχώρησης της ομάδας στον νεο επενδυτή και το σχήμα του. 

2 σχόλια:

  1. Ήταν δεδομένο ότι οτασος θα ήταν ο τελευταίος που θα έβαζε τα
    εμπόδια τασο αυτό το να κάνεις πίσω σε τιμά σαν άνθρωπο και σαν ΠΙΕΡΙΚΟ σε ευχαριστούσε που μπήκε μπροστά την ώρα που δεν έμπαινε κανένας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο για την σωστή κίνηση του Σαραιλιδη. Μπήκε μπροστά όταν οι άλλοι στα δυσκολα στήριζαν αδιάφορα, και τώρα που φάνηκε μία καλύτερη λύση για την ομάδα την παραχώρησε, ενώ αν ήθελε να δυσκολέψει τα πράγματα θα μπορούσε να το κάνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!