Την άμεση παραίτηση του Προέδρου του Πιερικού ζητά το Τμήμα Βόλεϊ τουΠιερικού!

Την άμεση παραίτηση του Προέδρου του Πιερικού 
ζητά το Τμήμα Βόλεϊ του Πιερικού

Σύσσωμο το τμήμα βόλεϊ του Πιερικού μετά από ομόφωνη απόφαση ζητά την άμεση παραίτηση του Προέδρου του Πιερικού, ο οποίος προκλητικά και αντιδεοντολογικά αποδέσμευσε παίκτρια της ομάδας με ελεύθερη μεταγραφή με συγκατάθεση σωματείου, ερήμην του εφόρου του τμήματος και εκλεγμένου μέλους του Δ.Σ. Του Πιερικού παρακάμπτοντας την αρνητική εισήγησή του και καταστρέφοντας τον προγραμματισμό της ομάδας για άνοδο στην Α2 Εθνική κατηγορία.
Άραγε κ. Πρόεδρε ποιος είναι ο πραγματικός λόγος που κρύβεται πίσω απ'αυτή την ενέργεια σας ; Που αποσκοπούσατε ; Τι θα πείτε στον κόσμο του Πιερικού ;

Τμήμα  Βόλει του Πιερικού

40 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Διευκολύνετε το εργο μας ρε παιδιά, λίγο πιο προσεκτικές εκφράσεις..

      Διαγραφή
  2. Έχουμε μπλέξει πολύ άσχημα από ότι φαίνεται με αυτήν την διοίκηση. Τελικά μόνο αγνές δεν ήταν οι προθέσεις τους οταν ζήτησαν να αναλάβουν την διοίκηση του Συλλόγου. Είμαστε υπεύθυνοι Όλα τα μέλη γι αυτήν την κατάσταση που δημιουργείται. Αλλά περισσότερο τα μέλη του ΔΣ που αμαυρώνουν την εικόνα τους. Καλά ξεμπερδέματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τελικά εσυ έχεις σκοπό να αφανίσεις όλο το συλλογο και όχι μόνο το ποδοσφαιρικό τμήμα. Καλά να πάθουμε, χάθηκε το κύρος της ομάδας μας χάνονται παίκτες χάθηκε η μπάλα. Όταν θα φύγεις νύχτα επειδή θα τα έχεις διαλύσει όλα τότε θα είναι αργά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ας βγουν επώνυμα αυτοί που καταγγέλουν να μας διηγηθούν όλο το στόρι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τελικά ρε Παναγιωτοπουλε, τι δεν καταλαβαίνεις ο άνθρωπος πούλησε διθνη παίκτρια του συλλόγου του βόλευ, χωρίς να έχει καμία εξουσιοδότηση από το τμήμα. Οι άνθρωποι δουλεύουν μεθοδικά και οργανωμένα και μία διεθνή παίκτρια που έβγαλαν και ήταν περιουσία του τμήματος την ΞΕΠΟΥΛΗΣΕ. Άρα και τα 2-3 χιλιάρικα που φαίνεται να έβαλε είναι στην ουσία κλεμμένα από το βόλευ. Ο άνθρωπος είναι επικίνδυνος και συνυπεύθυνοι όσοι τον στηριζουν με πρωτερωατη τον διαχειριστή του άλλου μπλογκ που δεν έχει γράψει το παραμικρό εις βάρος του, ενώ ο σύλλογος αφανιζεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γιατι, ανώνυμα βγήκαν τωρα; Όλο το τμημα βόλεϊ καταγγέλλει τη συμπεριφορά του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αυτό πως λέγεται το να σφετερίζεσαι περιουσία αλλού τμήματος; Είναι κλεψιά, και ανήθικο. Πρέπει να πάρουν θέση οι παλαίμαχοι, ο ΣΟΠ, οι Μελανολευκοι, ο ΣΦΙΠ διασυρεται το όνομα της ομάδας και σεις καθεστώς απαθείς; ΑΙΣΧΟΣ ΑΛΗΤΕΙΑ αυτά που βιώνουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Παιδιά πρέπει να μαζευτούμε όλοι μαζί και να πάμε από την σχολή να μας δώσουν εξηγήσεις και αν δεν είναι πιστικες να παραιτήθητε και δεν τον κάνουν να κάνουμε αυτό που λέει ο λαός όπου δεν πιπτει λόγος πιπτει ραβδος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Για ποιά περιουσία μιλάτε ρε παιδιά?? Είναι τα παιδιά 13-14 ετών περιουσία της ομάδας ή του Σαρρή ή του Κρομμύδα?? Πάτε καλά ρε?? Προφανώς αυτά γράφονται από ανθρώπους που δεν είχαν την χαρά να γίνουν γονείς. Ρωτήστε και κανέναν που ξέρει τι γίνεται στο τμήμα βόλλευ του Πιερικού και μετά να μιλάτε. Έχει στήσει μαγαζάκι γωνιακό ο άλλος μέσα στον Πιερικό και εκμεταλλευόμενος το ιστορικό όνομα της ομάδας πλουτίζει εις βάρος της. Όσο για την διεθνή παίκτρια που λέτε ξέρει κανείς ότι ήδη είχε σταματήσει τις προπονήσεις με το τελείωμα του πρωταθλήματος. Ρωτήστε ακόμη πόσα παιδιά σταματήσαν φέτος από το τμήμα. Κάθε χρόνο τέτοια εποχή τα ίδια. Μην βγάζετε εύκολα συμπεράσματα απόμία ανακοίνωση ανώνυμη. Ψάχτε το λίγο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Παραιτηθείτε τώρα αμέσως εχεται ξεφτιλιση τον σύλλογο σε όλα τα τμήματα ποδόσφαιρο και βολλει ντροπή σας.Ποιο κάτω δεν υπάρχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πήρε λεφτα ο Σαραηλιδης για να αποδεσμεύσει την παίκτρια ναι η οχι; Ολα τα αλλα ειναι λόγια περιττά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποια είναι λογία περιτα ρε έξυπνε που υποστηρίζεις τον Σαραιλιδη. Το βόλεϋ είναι ανεξάρτητο τμήμα με δίκη του λειτουργιά και δικιά του εφορία τμήματος και πότε δεν ανακατεύτηκε ο ερασιτέχνης Πιερικος,και πότε δεν συνέφερε άμεσα οικονομικά από όσων γνωρίζω μόνο εμεσα. Μέτα από αυτά πως ένας πρόεδρος και λεφτά να μην πήρε μπορεί να βάλει την υπογραφή του σε κάτι που δεν γνωρίζει,και χωρίς την συγκατάθεση των ανθρώπων που ασχολούνται με το τμήμα βόλεϋ.

      Διαγραφή
    2. Πλάκα μας ρε φίλε. Διαλύει και το βολλευ
      βολλευ ο άνθρωπος και θα του που με και μπράβο. Πότε η διοίκηση του ερασιτέχνη δεν έκανε τέτοια κίνηση. Νέα ήθη και έθιμα. Χούντα εχει επιβληθεί και εμείς κοιτάμε. Αλλά δεν φταίει μόνο αυτός ευθύνη έχουν τα φιλαράκια τα μέλη του δ.σ που γίνονται συμμέτοχοι στην διάλυση της ομάδας.

      Διαγραφή
  12. Ρε φίλε εσύ θα λάδωσες τον Σαραηλίδη για να πάρεις στα κρυφά το δελτίο της κόρης σου. Μάθε τα δελτία των ερασιτεχνών παραμένουν στο σωματείο και μόνο με τη συγκατάθεση αυτού γίνεται η μεταγραφή. Έγινε η λαδιά από σένα και αυτόν που παριστάνει τον πρόεδρο χωρίς να γνωρίζει κάτι ο έφορος που είναι υπεύθυνος. Κανονική κλοπή δελτίου. Τώρα όταν η κόρη σου υπ΄ργραφε δεν ήξερερς τη διαδικασία μεταγραφών; Εσύ καλά έκανες αυτός όμως που είναι υπόλογος είναι αυτός που σου το έδωσε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Πριν από λίγες μέρες αποδέσμευσε με ελεύθερη μεταγραφή άλλη του παίκτρια το τμήμα βόλλεϋ. Τότε πήρε λεφτά το τμήμα ή όχι; Και αν ναι φάνηκαν πουθενά; Τώρα του χάλασε ο προγραμματισμός;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Τι λες ρε μπάρμπα όποιος θέλει παίρνει δελτίο ερασιτέχνη χωρίς τη συγκατάθεση του σωματείου; Εδώ ο δικός μας για να δώσει τα ελευθέρας ζητούσε χρήματα. και συ θέλεις να πιστέψουμε πως το πήρες έτσι; Πάεινε παραπέρα να τα πεις αυτά.
    Παγκόσμια πρωτοτυπία προέδρου έχει αφήσει ελεύθερους όλους τους παίκτες. (Ποιος ξέρει πόσοι έβαλαν και το χέρι στην τσέπη για να το πετύχου αυτό). και έφερε στην ομάδα παίκτες που είναι ζήτημα για το νεαρό της ηλικίας θα έπαιζαν ακόμα και στο τοπικό. Στο τέλος βλέπω να πουλάει και τα δίχτυα του γηπέδου, μιας και τέτποιο τσίρκο δεν πρίκειτα να κατέβει στο πρωτάθλημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αντε βρε αμπαλοι Παραιτηθειτε επυτελους ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ . Απο παντου τρωτε κραξημο.Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΠΟΥ@@@@ ΝΑ ΠΑΤΕ ΑΛΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. Τωρα πρέπει να πάρουν θέση οι παλαίμαχοι, ο ΣΟΠ, οι Μελανολευκοι, ο ΣΦΙΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Σύνδεσμοι παλαίμαχοι μέλη του ερασιτέχνη δέσμιοι φορείς πρώην παράγοντες και δημοσιογράφοι έχουν χρέος να αναλάβουν πρωτοβουλίες. Καθημερινά και μια ταπείνωση για το ιστορικό μας σωματείο. Το Δ.Σ. πειθήνια πιόνια του Σαραιλιδη δεν νιώθουν την ντροπή μας. Έχουμε ιστορική ευθύνη σε αυτές τις κρίσιμες στιγμές. Χάνεται το κύρος του Συλλόγου μας με τέτοιες τακτικές. Άμεσες ενέργειες και σύγκλιση ΓΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Όταν ξεπουλήσουν ότι έχει η ομάδα θα την κάνουν και σίγουρα δεν πρόκειται αυτή η ομάδα να τελειώσει το πρωτάθλημα μετά την πρώτη ξεφτίλα που θα φάει θα εξαφανιστούν όλοι σαν λαγός. Οι ομάδες ξεκίνησαν προετοιμασία και τα φιλικά και μεις έχουμε κάτι παιδάκια της γειτονιάς να τρέχουν στο γήπεδο. Η ιστορία θα γράψει με τα πιο μελανά χρώματα πως στα χέρια του Σαραηλίδη η ομάδα για πρώτη φορά θα πέσει στο τοπικό. Η ΑΠΌΛΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ποια είναι η θέση του εφόρου βόλεϊ, κ. Κρομμύδα για το εν λόγω περιστατικό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Για τα προβατάκια τους "Πιερικούς" που ευκολόπιστα ορμάνε να κατασπαράξουν τους " καταστροφείς" του συλλόγου θα συμφωνήσω με τον παραπάνω φίλο που μιλά για ένα δύο πρόσωπα στο Βόλλευ του Πιερικού και τα μεγάλα χρυσοφόρα "βολέματα" τους τα τελευταία χρόνια . Για ρωτήστε και μερικούς γονείς του βόλλευ να σας πούν τι φαγοπότι γίνετε και εκεί και ποιοί είναι οι 1-2 που ελέγχουν τα πάντα με μεγάλο βέβαια προσωπικό όφελος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν κάποος πρέπει να παραιτηθεί, αυτός είναι ο έφορος για λόγους ευθυξίας επειδή αγνοήθηκε από την διοίκηση.

      Διαγραφή
    2. Μπράβο ανώνυμε 7:56μ.μ.!!!! Εσύ και ο 6:05μμ πιάσατε σωστά το θέμα. Τα παιδάκια των 12-14 ετων δεν ειναι περιουσία κανενός. Και ούτε έχει δικαιώμα καμία ομάδα να τα εκμεταλλεύεται και να τα παζαρεύει.

      Διαγραφή
    3. Δεν είναι 1-2. Ένας είναι και έχει όνομα. Σαρρής λέγεται και είναι ό προπονητής της ομάδας βόλλεϋ. Ο άλλος είναι φερέφωνό του. Ναι σε όλα. Απλά τώρα δεν του έκατσε να τα πάρει. Γιαυτό γίνεται όλη η φασαρία. Ο προγραμματισμός και η Α2 είναι για να έχουμε να λέμε. Αν ήθελε να είναι στην Α2 δεν θα ξεπουλούσε κάθε χρόνο τις καλύτερές του αθλήτριες. Επιτέλους βρέθηκε ένας πρόεδρος να τον ξεσκεπάσει και πέσατε όλοι να τον φάτε. Όσο για την ανακοίνωση του τμήματος βόλλεϋ ένα έχω να πώ: Στο χωριό μου λένε "φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης. Και ο νοών νοήτω.

      Διαγραφή
  20. Φίλε η πιο μεγάλη πληγή σε κάθε ομάδα είναι οι γονείς γι αυτό άσε τις εξυπνάδες. Όταν δεν παίζουν τα παιδιά τους βλέπουν τόσα φαντάσματα που καταντάει τραγικό. Όσο για το πρόβατα βλέπω κατευθείαν ασπάστηκες τις βλακείες της νυν διοίκησης με την τραγική ανάρτηση. Αναρωτιέμαι ποιος από τους εναπομείναντες του ΔΣ είσαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προφανώς δεν έχεις παιδιά φίλε μου.Όταν με το καλό αποκτήσεις , που σου το εύχομαι, τότε θα καταλάβεις και να μου πείς για την μεγάλη πληγή. Ή είσαι κάποιος από τους προπονηταράδες που αγαπόύν τα παιδιά περισσότερο από τους γονείς τους. Γιατί το ακούσαμε και αυτό.

      Διαγραφή
  21. Μεγάλε άστα σάπια. Αν γνώριζες για πάρτυ και βολέματα θα τα είχες καταγγείλει τόσα χρονια τωρα. Εσυ ούτε τωρα γράφεις το ονοματάκι σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΠΑΣ4 Αυγούστου 2016 στις 9:27 μ.μ.

    "Ανώνυμος4 Αυγούστου 2016 - 6:05 μ.μ.
    Για ποιά περιουσία μιλάτε ρε παιδιά?? Είναι τα παιδιά 13-14 ετών περιουσία της ομάδας ή του Σαρρή ή του Κρομμύδα?? Πάτε καλά ρε?? Προφανώς αυτά γράφονται από ανθρώπους που δεν είχαν την χαρά να γίνουν γονείς. Ρωτήστε και κανέναν που ξέρει τι γίνεται στο τμήμα βόλλευ του Πιερικού και μετά να μιλάτε. Έχει στήσει μαγαζάκι γωνιακό ο άλλος μέσα στον Πιερικό και εκμεταλλευόμενος το ιστορικό όνομα της ομάδας πλουτίζει εις βάρος της. Όσο για την διεθνή παίκτρια που λέτε ξέρει κανείς ότι ήδη είχε σταματήσει τις προπονήσεις με το τελείωμα του πρωταθλήματος. Ρωτήστε ακόμη πόσα παιδιά σταματήσαν φέτος από το τμήμα. Κάθε χρόνο τέτοια εποχή τα ίδια. Μην βγάζετε εύκολα συμπεράσματα απόμία ανακοίνωση ανώνυμη. Ψάχτε το λίγο." Εσυ που τα γραφεις ολα αυτα ανωνυμε και κρυβεσαι πισω απο αυτο το μπλοκ, αν εχεις παντελονια και κακαλα φανερωσου και ελα να μας τα πεις απο κοντα! Μαθαμε ολοι και γραφουμε οτι π@π@ρι@ θελουμε σαν γυναικουλες! ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΠΑΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΑΝΔΡΙΚΟΥ ΣΤΟ ΒΟΛΕΙ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. κ.ΠΑΠΑ θα συμφωνήσω απόλυτα με τον 6:05. Αν εσύ δια φωνείς και έχεις παιδιά (να σου ζήσουν), μην χάνεις καιρό. Πήγαινέτα αμέσως στην ομάδα που είσαι και ΑΡΧΗΓΟΣ,πλήρωνε και τις συνδρομές τους για να γίνουν περιουσία της ομάδας. Μετά τα ξαναλέμε. Άκου περιουσία τα παιδιά. Περιουσία σου είναι κάτι που ή το βρίσκεις από τον πατέρα σου ή πληρώνεις και το αγοράζεις. Στην περίπτωση των παιδιών τι από τα δύο έγινε; Γκέκε;;;;

      Διαγραφή
    2. Τώρα θυμήθηκα. Και έλεγα που σε ξέρω. Εσύ δεν είσαι που κάθε χρόνο τελειώνοντας το πρωτάθλημα σκοτώνεσαι με τον Σαρρή και φεύγεις; Τα λες και δημόσια παναθεμάσε. Και όλο ψάχνεις ομάδα να πας και όλο γυρίζεις; Τώρα έγινες αρχηγός και ανέλαβες την υπεράσπισή του; Άντε βρε, και πρόεδρος του τμήματος για να ανεβεί η ομάδα. Ρε τι πάθαμε!!

      Διαγραφή
    3. Κωνσταντίνος Πάπας5 Αυγούστου 2016 στις 1:01 π.μ.

      εσύ ρε αδερφε-η εσύ που με σχολιάζεις βγες και πες ποιος είσαι! Τι κ@κ@λ@ έχεις? Ή σου τα έκοψε η γυναίκα σου και μιας δεν έχεις πλεον είπες να το παίξεις άντρας από δω! Εδώ δε θέλω τώρα! Τι έχεις να με πεις? Ε? Ε? Αντε ρε μάγκα! Βγες και πες ποιος είσαι!

      Διαγραφή
  23. Είναι πλεον ξεκάθαρο ότι αυτοί που αναφέρονται σε "μαγαζι γωνία " είναι οι ίδιοι που έχουν "μαγαζί" στην ακριβώς απέναντι γωνία, είναι αυτοί που έχουν να βγάλουν διεθνή απο εποχή... Σαρρή. Όπως και να το κάνουμε είναι πίκρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Κωνσταντίνος Πάπας5 Αυγούστου 2016 στις 12:51 π.μ.

    Σας το είπα ΌΠΟΙΟΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΕΤΑΙ το μπλοκ αυτο για να πει τη π@π@ρι@ του ανώνυμα καλά θα κάνει ή να λέει ποιος είναι ή αλλιώς σπιτάκι του και να κρύβεται πίσω από τη γυναικουλα του! Και όπως λέει και ενα σοφο ρητό της νύχτας " ΜΕ ΞΕΝΩ Κ_Λ_ ΚΆΝΩ ΚΑΙ ΓΩ ΤΟ Π__ΣΤ_ !!" Αυτό ακριβώς είστε εσείς που με σχολιάζετε! Άσχετοι με τον αθλητισμό και ειδικά με το βόλεϊ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ρε σεις όταν υπογράφει κάποιος δελτίο ερασιτέχνη διέπεται από κάποιους κανονισμούς. Ή ομάδα έχει το δελτίο του παίκτη και με τη σύμφωνη γνώμη πάλι του σωματείου μπορεί να πάρει την ελευθέρας. Αν είναι μαγαζάκι ή σούπερ μάρκετ ο νόμος είναι νόμος. Το αν μιλάει ο προπονητής και πώς μιλάει είναι θέμα του κάθε γονιού που θα γράψει το παιδί του. Από κει και πέρα το δελτίο του ερασιτέχνη είναι στην κυριότητά του συλλόγου. Και εδώ είναι το μεπτο που ο συγκεκριμένος παράγοντας ενήργησε με δόλιο τρόπο. Αλλιώς ο κάθε γονέας θα μπορούσε χωρίς τη σύμφωνη γνώμη να παίρνει οπότε του καπνίζει το κάθε δελτίο και να πηγαίνει κάθε χρόνο σε διαφορετική ομάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Είσαι άσχετος αν νομίζεις πως δελτίο σε ερασιτεχνικό σωματείο μπορεί να το πάρει ο καθένας χωρίς την υπογραφή του προέδρου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Φιλέ αν σταματήσω να παίζω τον Μαιο μπορώ να πάρω το δελτίο τον Αυγουστο. Για απάντησε μου αν ξέρεις αλλιώς παραπληροφορεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ό Σαραηλιδης κατηγόρησε την προηγούμενη διοίκηση ότι παρέδωσε τα δελτια των ποδοσφαιριστών. Αναλαμβάνει διοίκηση και παραδίδει όσα απέμειναν και επειδή δεν του έφτασε Αυτή η εικόνα καταστροφής άρχισε να δίνει και του βολλευ. Τμήμα που έχει δικό του έφορο και δική του διαχείριση.πλεον κινδυνεύει όλος ο Σύλλογος και όχι μόνο το ποδοσφαιρικό τμήμα. Δεν θα παραιτηθεί Μέχρι να τα διαλύσει όλα. Σαν να έχει πάρει όρκο ολοκληρωτικής καταστροφής κινείται. Διώχνει παίκτες διώχνει επενδυτές διαλύει ομάδα βολλευ ξεφτυλιζει τον σύλλογο με αναρτήσεις καφενειακου επιπέδου και όλα αυτά μέσα σε δέκα μέρες.
    Βέβαια έχοντας την στήριξη των συνυπευθυνων μελών του ΔΣ που δεν παραιτούνται από ευθιξία.
    Καλή τύχη Πιερικε ,τύχη που την χρειάζεσαι για να επιβιώσεις από την λαίλαπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Σαραηλιδης ο μακράν χειρότερος πρόεδρος στην του Πιερικου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ότι κουνιεται πουλιέται, αυτό συνέβη και με την βολευμπολιστρια. Το ποσό που καταβλήθηκαν ήταν 2000 που φυσικά τσεπωθηκαν από τον λεγόμενο πρόεδρο και οι υπεύθυνοι του βόλευ που ανέδειξαν και κοπιασαν για την ανάδειξη της εισέπραξαν τον πο@λο. Τέτοιο πρόεδρο έχουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!