ΚΡΑΥΓΗ ΑΓΩΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΠΑΣΧΑΛΗ ΤΣΙΤΙΡΟΚΗ


Μετα απ’ ολα οσα συμβαινουν τον τελευταιο καιρο στο συλλογο και γενικα στην ομαδα μας τον Πιερικο, δεν θα μπορουσα να μεινω αμετοχος. Θελω να ζητησω απ΄ ολους οσους εμπλεκονται με την ομαδα να προβληματιστουν. Να παραμερισουν εγωισμους και εχθρες και να σκυψουμε επανω στο προβλημα που αντιμετωπιζει ο συλλογος να το λυσουμε με ηρεμια, συννενοηση και οχι με εκατεροθεν ανακοινωσεις. 

Δεν βγαζουν πουθενα τελικα ουτε οι προσωπικες αντεγκλησεις ουτε η ανταλλαγη μηνυματων και δηλωσεων. 

ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΥΝΑΤΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑΤΙ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΕΧΟΥΝΕ ΣΤΕΝΕΨΕΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ. 

Πριν λιγες μερες οπως ολοι ξερετε δωσαμε ολοι εμεις, τα μελη της γενικης συνελευσης του Πιερικου στον σημερινο προεδρο του Πιερικου τον κυριο Σαραηλιδη Τασο την εντολη να σχηματισει διοικηση, να λειτουργησει την ομαδα. Ηταν μια εντολη που δοθηκε ομοφωνα απο τα μελη και ειδικα απο την στιγμη που δεν υπηρχε αλλη προταση. 

Προς τιμην του ο σημερινος προεδρος εβαλε τα στηθη του μπροστα τη στιγμη που δεν υπηρχε κανενας ενδιαφερομενος, φυσικα ποτε δεν εταξε λαγους με πετραχιλια, αλλα μια ομαδικη προσπαθεια για να λειτουργησει ο συλλογος. Δεσμευτηκε επισης δημοσια οτι θα κανει την προσπαθεια του με ολες του τις δυναμεις αλλα αν καποια στιγμη προκυψει καποιος ανθρωπος που εχει τις οικονομικες δυνατοτητες να παει τον συλλογο ψηλα δεν θα στεκοταν εμποδιο. 

Τις τελευταιες μερες ολοι διαβασαμε μια δηλωση ενος επιχειρηματια απο την Αθηνα του κυριου Λιναρδη που σε συνεργασια με τον κυριο Κωστα Παπαδοπουλο, κ.Αθανασιαδη Γιωτη και κ.Καλτσιδη Αλεξανδρο θελουν να ηγηθουν του συλλογου. 

Απο εκεινη τη στιγμη και μετα ακουσαμε και διαβασαμε διαφορα. 

Δεν υπαρχει επενδυτης. 

Δεν ειναι υπαρκτος ο κυριος Λιναρδης. Και αλλα τετοια διαφορα.. 

Ειναι παρα πολυ ευκολο να μαθουμε ολοι μας αν υπαρχει επενδυτης, αν ειναι υπαρκτος ο επενδυτης. Και αν τελικα δεν υπαρχει θα πρεπει να σιωπησουμε ολοι μας και να αφησουμε τη σημερινη διοικηση με ολες τις δυναμεις που εχει να λειτουργησει το συλλογο. 

ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤE ΟΠΩΣ ΑΚΟΥΩ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΩ OTI ΖΗΤΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ. ΜΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΩ ΟΜΩΣ ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΤΟ ΕΞΗΣ. 

ΠΡΟΚΑΛΕΣΤΕ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΑΜΕΣΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΜΕ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΘΕΜΑ. ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ. 

ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΛΟΙΠΟΝ ΔΩΣΤΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΛΙΝΑΡΔΗ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΤΟ ΠΛΑΝΟ ΤΟΥ. ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ. 

ΕΦΟΣΟΝ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΠΕΙΣΕΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕΤΑ ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΣΑΣ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΡΑΞΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ. 

ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΙΩΠΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ. 

Δεν χρειαζεται να χαθει αλλος χρονος οταν μπορει να βρεθει μια ποιο ευρωστη οικονομικα διοικηση για την ομαδα μας, γιατι οπως ειπα και στην αρχη τα περιθωρια εχουν στενεψει επικινδυνα. 

Θελω να πιστευω και ειμαι σιγουρος οτι θα λειτουργησετε και θα πραξετε με γνωμονα το καλο του συλλογου και οχι με προσωπικες αντιπαλοτητες ... 

Με εκτιμηση....
Τσιτιροκης Πασχαλης. 

8 σχόλια:

  1. πιστευω οτι ο κυριος σαραηλιδης περνει εντολες, για αυτο δεν προκειται να γινει ποτε γενικη συνελευση, αυτος που πρετεινε στη γσ τον συγκεκριμενο κυριο καλο ειναι να τον συμβουλευσει κιολας να πραξει το ορθο και το ορθο οπως πολυ σωστα τοποθετηθηκε ο Πασχαλης ειναι μια γενικη συνελευση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τον καθοδηγητη να τον ψαξεται εκτος κατερινης και βρησκετε αναμεσα στην διαδρομη απο κατερινη μεχρι την νεα εφεσσο αν παρει το οκ ο κυριος σαραιλιδης απο αυτο το ατομο ολα ειναι απλα μετα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΟ ΟΤΙ Ο ΣΑΡΑΙΛΙΔΗΣ ΔΕΝ ΠΑΡΑΙΤΗΤΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΗ ΦΑΣΑΡΙΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΠΟΤΕ ΣΤΟΝ ΠΙΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΟΥΜΑΝΤΑΔΩΡΟΣ ΤΟΝ ΟΜΑΔΩΝ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΑΥΤΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟ ΜΕΣΩ ΑΛΛΩΝ ΠΟΥ ΚΑΘΟΝΤΑΝ ΣΤΑ ΠΙΣΩ ΚΑΘΗΣΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΕΡΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΓΙΑΤΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΕΚΑΘΑΡΙΣΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ Ο ΑΡΚΑΝ ΟΥΤΕ Ο ΝΤΟΥΜΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φυσικά και ξέρουμε όλοι που βασίζεται ο Σαραηλιδης και δεν το κουνάει από την ομάδα, γιατί κάποιοι θελουν μικρό τον Πιερικό. Ας γίνει επιτελους ΓΣ για να πάρουν τα πράγματα το δρόμο τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΕΣΤΑ ΠΑΣΧΑΛΗ
      ΑΠΕΤΟΥΜΕ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΕΩΣ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΕΝΑ MPOY@@@@ KANATE ME K17 ΟΛΟ 5ΑΡΕΣ ΘΑ ΤΡΩΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ Η ΟΜΑΔΑ Α ΤΟΠΙΚΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΠΕΞΗ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΞΕΡΗΣ ΕΣΗ ΚΑΛΑ ΠΡΟΕΔΡΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΔΝ ΘΑ ΠΑΡΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  5. Αφού αδυνατεί ή σημερινή διοίκηση να κάνει μία αξιοπρέπεια ομάδα, τι είναι αυτό που την κάνει να αρνείται πεισματικά; Βλέποντας Αθανασιαδη και Καλτσιδη στηριζουμε ανεπιφύλακτα τη νέα κίνηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!