Αθανασιάδης: "Όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια''!

Αθανασιάδης: "Όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια''!

Η απάντηση του πρώην προέδρου του ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ, Παναγιώτη Αθανασιάδη, πάνω στην χθεσινή δήλωση του κ.Σαραηλίδη.

«Με έκπληξη πληροφορηθήκαμε τα λεγόμενα του κυρίου Σαραηλίδη μέσω δελτίου τύπου στον ηλεκτρονικό τύπο, είναι φανερό βέβαια ότι δεν είναι αυτός που συνέταξε το κείμενο, μέσα από αυτό άλλωστε φαίνεται και η εμπάθεια του συντάξαντος προς την προηγούμενη διοίκηση αλλά και προς το πρόσωπο του κ. Παπαδόπουλου.

Άραγε συμφωνούν τα άλλα μέλη του ΔΣ;

Έχετε σχεδόν ένα μήνα που αναλάβατε την ομάδα μας και αντί να...προχωρήσετε στην διατήρηση και ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού της ομάδας που όπως λέτε υπηρετείτε, επιδίδεστε σε μια ανεπίτρεπτη συνεχή συκοφάντηση της διοίκησης μας, που είναι γνωστό τοις πάσι τον αγώνα δρόμου που έκανε πέρυσι ώστε να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Γ εθνικής κατηγορίας και να δημιουργηθεί μια ομάδα αξιοπρεπή και ανταγωνιστική αντάξια της ιστορία της. Ήρθαν στην ομάδα αρκετοί ποδοσφαιριστές με πλούσιο βιογραφικό και ποδοσφαιριστές με φιλοδοξία και όρεξη για δουλειά .Οργανώθηκε σε όλα τα επίπεδα αφήνοντας παρακαταθήκη σε εσάς ένα αξιοπρεπή Πιερικό.

Στο χέρι σας ήταν να πείσετε του παίχτες να συνεχίσουν, αλλά δυστυχώς φαίνεται δεν έχετε όχι μόνο την οικονομική δυνατότητα αλλά και το ανάλογο κύρος ως πρόεδρος ώστε να σας εμπιστευτούν οι ποδοσφαιριστές ακόμη και μικρής ηλικίας.

Ένα από τα κατορθώματα της διοίκησης σας κύριε Σαραηλίδη, σε μόλις λίγες μέρες, είναι η πλήρης απαξίωση της ομάδας από ποδοσφαιριστές που δεν επιθυμούν πλέον να φορούν την φανέλα του ιστορικού Πιερικού. Θα καταντήσει ο Πιερικός να είναι τέταρτη επιλογή στο νομό για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές της Πιερίας, και αυτό θα είναι κατόρθωμα σας.

Θα σας συνιστούσαμε να μην βλέπετε φαντάσματα, να μην ενδίδετε στο κυνήγι των μαγισσών, ψυχραιμία λοιπόν και δουλειά γιατί όπως πολύ σοφά λέει ο λαός μας "Όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια"»

Για το πρώην ΔΣ

Αθανασιάδης Παναγιώτης


27 σχόλια:

  1. Καλά ρε Σαραϊλίδη την κόντρα σου με τον Ππαδόπουλο θα την πληρώσει η ομάδα; Για τον σκοπό που ανέλαβες την ομάδα δεν μας μιλάς. Οι παίκτες φεύγουν και δεν έχεις κλείσει κανέναν. Άντε αυτούς που είχαν συμφωνήσει να φύγουν δεν έχεις ευθύνη. Όμως και αυτούς που έμειναν και μίλησες μαζί τους δεν έκλεισες κανέναν. Εδλω ήρθε ο Μπαλής από την Τσαριτσάνη κλεισμένος από τον Ζιώγα και κατόρθωσες να τον πάρει η Μπαρτσελόνα του νομού (Σεβαστή). Επειδή δεν μπορείς να κλείσεις ούτε έναν παίκτη βρίσκεις σημείο αντιπαλότητας για να μας αποπροσανατολίσεις. Στο τέλος θα δικαιολογηθείς πως δεν μπορώ να κάνω μεταγραφές λογω Παπαδόπουλου. Σε εκλέξαμε να κάνεις ομάδα και συ τα συντρίμια που λες βρήκες τα έκανες αποκαϊδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εάν έπρεπε να επιλέξω ανάμεσα στον κ.Παπαδόπουλο και στον κ.Σαραηλίδη θα επέλεγα τον πρώτο.
    Το συμπέρεσμα είναι ότι ο κ.Σαραηλίδης μιλάει με χυδαίο τρόπο απέναντι στον κ.Παπαδόπουλο που ποτέ δεν τον πρόσβαλλε και δεν είναι σωστός τρόπος αυτός.
    Ένα θα πω και θα είναι η μόνη αλήθεια και πολλοί ανώνυμοι από εδώ θα συμφωνήσουν μαζί μου.
    Ο Πιερικός θα διαλυθεί εάν παραμείνει στο τιμόνι του Δ.Σ ο κ.Σαραηλίδης και το υπόλοιπο 15μελές.
    Θα τη ρίξει την ομάδα στο Τοπικό και θα μείνει στην ιστορία για αυτό.
    -ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΜΕ ΠΛΟΙΑ Κ.Λ.Π ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΜΙΛΑΕΙ ΜΕ 4-5 ΕΜΠΕΙΡΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ Γ' ΚΑΙ ΤΗΣ Β' ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ.
    ΕΓΩ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ "ΠΙΕΡΙΚΟΣ" Η ΣΧΟΛΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΜΕ 2 ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΤΟ ΠΟΛΥ.
    ΘΑ ΦΕΡΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΙΟ ΜΟΥ ΣΕ ΛΙΓΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ 8 ΧΡΟΝΩΝ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΣΤΟΝ ΠΙΕΡΙΚΟ.
    ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ Ο Κ.ΣΑΡΑΗΛΙΔΗΣ ΤΟΝ Κ.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ.
    ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΙΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Από τη δήλωση Σαραϊλίδη ¨
    άς κάνει την εκκαθάριση ώστε να προσελκύσει και να αφήσει τους επενδυτές από την περιοχή μας που έχουν χρήματα και τους ξέρουμε, να πάρουν την ομάδα.
    Κι άς αφήσει τους καραβοκύρηδες και τους εφοπλιστές να αρμενίζουν τα…καραβάκια τους.»
    1ο Που είναι επενδυτές από την Κατερίνη; Είναι αόρατοι; ή τους βλέπει μόνο ο ίδιος;
    2ο Σαραϊλίδη η εκκαθάριση μπορεί να την προχωρήσει ο ερασιτέχνης. Άρα πεδίον λαμπρό για σένα να γίνεις και ήρωας.
    3ο Μήπως μυρίστηκες παραδάκι και κάνεις τον δύσκολο; Εσεις από ότι ξέρω η Γ.Σ. σας την παραχώρησε μόνο με την αναγγελία του σχήματός σας και μάλιστα υποσχόμενοι να την παραδώσετε όπως την πήρατε, αν βρεθεί κάποιος επενδυτής.
    4ο Εδώ μέλος του νέου Δ.Σ. υπέγραψε ο γιος του στον Αιγινιακό. Δεν σας εμπιστεύονται τα μέλη του σχήματός σας θα σας εμπιστευτούν άλλοι παίκτες;
    5ο Επειδή μπορεί να χαρακτηριστώ κακόβουλος, σας προτείνω να κάνετε μια ισάξια τουλάχιστον με την περισινή ομάδα και παραμείνετε. Αν όμως αδυνατείτε και υπάρχει αξιόλογη εναλλακτική λύση να παραμερίσετε.
    Σημ. Τους εγωισμούς και τις κόντρες δεν μπορεί να τις ανεχτεί η ομάδα. Αρα οι μεταγραφές ή αποχώρηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ενα ειναι το σιγουρο.....οτι ο σαραιλιδης και δεν μπορει οικονομικα να σηκωσει το βαρος του πιερικου αλλα δεν εχει ουτε καν τα απαιτουμενα προσοντα να διοικη συλλογο.....αλλα απο εκει και περα μεγαλη ευθυνη πλεον φερνουν και τα υπολοιπα μελοι του συμβουλιου....κουθουριδης.κουρνουτης,μπασμπανας,τζιλινης,και ολοι οσοι ειναι στι συμβουλιο παρολο που δεν ασχολουνται......ο σαραιλιδης δεν θελει να ριξει τον εγωισμο του και θα κυληση τον συλογο στον βουρκο....αλλα και ολοι οι υπολοιπη θα ειναι συνηπευθηνη στην κατρακυλα.....αααααααααα ξεχασα και τον εγκεφαλο αλλα εκτος διοικησης το μυαλο του συμβουλιου τον κυριο λιολιο.....

    ελεος ξυπνηστε καντε κατι η ομαδα απαξιοθηκε και πεθαινη....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πέρα απο τα ορθογραφικά θα ήταν προτιμότερο για να ανεβαίνουν τα σχολια να υπαρχει λιγοτερο ηρεμια.. Γράψτε φυσιολογικά την αποψη σας χωρις προσβολές. Υπαρχουν τρόποι.

      Διαγραφή
  5. Βάλε χρήματα Σαραηλίδη και άσε τις κόντρες. Αν δεν μπορείς αποχώρησε. Αυτή η ομάδα δεν μπορεί να κοντράρει όχι ομάδες της Γ΄εθνικής, αλλά ούτε τον Πιερικό Ρυακίων. Ο πατέρας Ναρίνογλου είναι μέλος της διοίκησης και ο γιος του υπέγραψε στον Αιγινιακό. Θέλετε άλλη απόδειξη για την ανικανότητα της διοίκησης;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό πάντως μπορεί να μην είναι επιχείρημα, διότι υπάρχει περίπτωση να μην ήρθε στον Πιερικό γιατί αν ερχόταν πάλι θα ακουγόντουσαν λόγια για βύσματα κλπ.

      Διαγραφή
    2. Καλα λεει! Πρεπει να μπει το χερι στην τσεπη βαθειά προκειμενου να ξεπεραστουν προβλήματα!!! Πολλοι κανουν τον «τζαμπα μαγκα»... όμως «προεδριλίκια και τσιφουτιες» ΔΕΝ πανε μαζι!!
      Αν δεν είναι διατεθειμένος ή απλά δεν αντεχει η τσεπουλα του, ας φυγει...

      Διαγραφή
  6. καλά είναι να βάζουμε και τα ονοματάκια μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για να βαζουμε «ονοματάκια» απαιτείται εγγραφη στο συστημα, την οποια δεν είμαστε διατεθειμενοι να κανουμε, επειδή δεν σχολιάζουμε τακτικά στο παρόν site αλλα περιστασιακά....

      Διαγραφή
  7. ο καρνκινος που ειναι η τωρινη διοικηση θα τον βγαλουμε τα μελοι του ερασιτεχνη θα μαζεψουμε τις υπογραφες που χρεαιζονται και θα κανουμε συνελευση και θα παρουμε την ομαδα απο τα χερια τους το καταστατικο λεει οτι και να μην θελει η διοικησκ να κανει συνελευση με το 1/5 των μελοι προκαλουν τα μελοι απο μονοι τους σαραιλιδη ειχες την ευκαιρια να γινει ηρωας και να φυγεις με ψηλα το κεφαλι τωρα θα φυγεις με τις κλωτσιες απο την εκαβη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σε κάτι περισσότερο από ένα μήνα και μεις έχουμε 15 παιδάκια να τρέχουν στο γήπεδο. Με τις κόντρες Σαραηλίδη δεν γίνεται ομάδα. Σήμερα έφυγε και ο τελευταίος (Τροϊρης). Αν εσ΄'υ θέλεις να γελοιποιήσεις τον Πιερικό κάντο μόνος σου. Μην κατηγορείς τους προηγούμενους για κακοπληρωτές γιατί αυτή έκανα λάθη, αλλά από θέματα οικονομικά ήταν κύριοι, αυτό άλλωστε δηλώνουν όλοι οι παίκτες που έφυγαν. Εσύ ήθελες να πάρεις χρήματα που δεν δικοιούσουν (Παπουτσογιαννόπουλος). Με αποτέλεσμα να γίνουμε ρεζίλι σε όλα τα αθλητικά σάιτ της χώρας.
    Ο κόσμος της ομάδας θέλει μεταγραφές και όχι φτηνές και ανέξοδες κόντρες με πρώην.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΖΗΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ Κ.ΣΑΡΑΗΛΙΔΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΤΩΡΙΝΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΥ.
    ΒΓΕΙΤΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ.
    ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΜΕΣΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΑΠΟ ΕΔΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Σαραηλίδη αν τα καραβάκια που αρμενίζουν όπως λες γινουν πραγματικότητα, και δεν αφήσεις την ομάδα τότε θα είσαι εχθρός της ομάδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αυτή τη στιγμή υπάρχει μόνο μια φημολογία περί της ύπαρξης επενδυτή. Άρα η διοίκηση οφείλει να διοικήσει, δηλ. να ισχυροποιήσει την ομάδα με ικανούς παίκτες. Κάτι που δεν γίνεται. Άρα αντί να ασχολείται με μεταγραφές που υποθέτω δεν έχει την οικονομική δυνατότητα, προσπαθεί να βρει εχθρούς που της κάνουν πόλεμο. Φτηνιάρικη πολιτική που δεν επιλύει κανένα από τα προβλήματα της ομάδας, ίσα ισα τα διογκώνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Καλά ρε Σαραηλίδη ο Παπαδόπουλος φταίει που δεν μπόρεσες να κρατήσεις έστω ένα παίκτη της περισινής ομαδος; Βρήκες οτι σε πολεμούν για να μας αποπροσανατολίσεις; Πάρτο χαμπάρι χωρίς χρήματα ούτε τα πιτσιρίκια που μάζεψες δεν θα μείνουν. Δηλ. Όταν θα έρθει η Σεβαστή και θα κάνει πάρτι (για την Πύδνα δεν το συζητάω). Τι δικαιολογίες θα βρείς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Την κίνηση του Παπαδόπουλου την πιστεύουν και την ακολουθούν και συμμετέχουν οι Αθανασιάδης- Καλτσιδης και δεν την πιστεύει ο Σαραηλιδης. Ε ρε μπελά που βρηκαμε με τον καταλάθος Πρόεδρο.
    Σαραιλιδη άσε τον κόσμο να αποφασίσει δεν είσαι 30 χρόνια διοίκηση.
    Ένα δεκαήμερο είσαι και ήδη κλαιμε.
    Πάνε και θα αποφασίσουμε τα μέλη αν είναι καλό το σχήμα Παπαδόπουλου Αθανασιάδη Καλτσιδη και του υποψηφίου επενδυτή.
    Δεν θα το αποφασίσεις Εσύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Τι γκρινιάζετε για το Σαραηλίδη. Που ήσασταν εσείς να φωνάξετε όταν ανέλαβε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ που ήσουν; πουθενά, και εξαλου ήταν λύση ανάγκης, άλλα τώρα υπάρχει καλύτερη προοπτική ΓΕΝΙΚΉ ΣΥΝΈΛΕΥΣΗ ΤΏΡΑ

      Διαγραφή
  15. ειναι καταντια για τον πιερικο αυτα τα δελτια τυπου, ειναι προφανες οτι αυτος που τα γραφει ειναι ανημερωτοσς σε πολλα πραγματα απλα το κανει για το χαρτηλικι του............ ειναι μονη διοικηση με τετοια φθορα σε συντομο χρονικο διαστημα ,θα ειναι βεβαια και η μονη διοικηση που δεν θα κλεισει μηνα...... καλο μηνα παιδια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Η ανακοίνωση Σαραηλίδη δείχνει πρώτον ότι ο άνθρωπος δεν έχει επαφή με την πραγματικότητα και δεύτερον ότι υπάρχουν άνθρωποι γύρω του που για διάφορους λόγους ο καθένας δεν θέλουν να κλείσει η συμφωνία με τον νέο επενδυτή. Την στιγμή αυτή ο Πιερικός βρίσκεται έχει δύο επιλογές: τη διάλυση, σε περίπτωση που παραμείνει αυτή η Διοίκηση η οποία δεν κάνει ούτε για Γ' Τοπικό ή την προοπτική με την έλευση Λινάρδη. Ο καθένας μπορεί να κρίνει ποιος λειτουργεί προς το συμφέρον της ομάδας μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Τελικά Αυτά που έλεγε ότι είναι διατεθειμένος να κάνει πίσω ήταν λόγια του αέρα. Ηδη πάει να κερδίσει χρόνο με κινήσεις τακτικής. Κρίμα για τον Πιερικό που πραγματικά έμπλεξε με αυτήν την τυχαρπαστη διοίκηση. Όταν θα φύγουν νύχτα θα είναι αργά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΑΘΗΝΑΙΟΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΛΟΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΙΕΡΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΛΑΤΕ ΚΥΡΙΕ ΛΙΝΑΡΔΗ ΕΑΝ ΣΑΣ ΔΟΥΝ ΘΑ ΠΕΙΣΤΟΥΝ ΔΙΟΤΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΟΝΟΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΩΣΤΕ ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΑΙ ΤΡΑΝΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ Η ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΔΕ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΠΟΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΟΝ ΠΙΕΡΙΚΟ ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΑΛΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Μεταγραφές δεν βλέπουμε από αποχωρήσεις χορτάσαμε.
    Καλά ρε Σαραηλίδη μας πήρε παίκτη και η Καριτσα; Τελικά ο πάτος δεν έχει πάτο. Αν κρατήσεις αυτή την ομάδα ξέρεις πως είμαστε με το ενάμισι πόδι στο τοπικό.
    Θέλεις να συνδεθεί το όνομά σου με το πρώτο ρίξιμο της ομάδας στο τοπικό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Καλά το άλλο σάιτ μας κάνει πλάκα. Όταν οι άλλες ομάδες κάνουν μεταγραφές αυτό μας πληροφορεί πως η ενίσχυση της ομάδας είναι ο Μάμπο. Δεν μας λέει όμως σε τι θέση παίζει. Βγάλτε του δελτίο σε αυτή την ομάδα θα έχει θέση βασικού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Κ.Σαραηλίδη θα έπρεπε να ντρέπεστε.Κρίμα...
    Από τη στεναχώρια μας όλοι εμείς οι οπαδοί του ΠΙΕΡΙΚΟΥ θα μας κάνετε να βγάλουμε καρκίνο με αυτά που κάνετε.
    Λυπάμαι πραγματικά για λογαριασμό σας...
    Παραίτηση του Δ.Σ η μόνη λύση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Μεταγραφές για μια αξιοπρεπή πορεία στο πρωτάθλημα είναι αυτό που ζητάμε. Αλλά αντί αυτού βλέπουμε πως κάνουμε μεταγραφή του Αρμένου. Αυτός θα παίξει μπάλα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!