Παλαίμαχοι Πιερικού: Οι ανακοινώσεις σας, δηλητηριάζουν την ομάδα μας!

Παλαίμαχοι Πιερικού: Οι ανακοινώσεις δηλητηριάζουν, υποβαθμίζουν και βλάπτουν την εικόνα της ομάδας μας!

Οι Παλαίμαχοι του Πιερικού παίρνουν θέση για τα όσα συμβαίνουν γύρω από την ομάδα μας και ζητούν να επικρατήσει ηρεμία και ενότητα ώστε οδηγηθεί ο σύλλογος εκεί που θέλουν οι φίλαθλοι σε όλη την Πιερία.


Η ανακοίνωση:

"Ο Σύλλογος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Πιερικού παρακολουθεί τα γεγονότα που διαδραματίζονται τον τελευταίο καιρό και αφορούν την ομάδα μας.
Οι ανακοινώσεις της διοίκησης, του ΣΟΠ και των ανωνύμων φιλάθλων μέσω των ΜΜΕ, δηλητηριάζουν, υποβαθμίζουν και βλάπτουν την εικόνα της ομάδας μας.

Παρακαλούμε όλους να επιλέξουν την ηρεμία, την αυτοσυγκράτηση, και την ενότητα αφού όλοι μας θέλουμε το καλό της ομάδας μας.
Ήρεμοι και ενωμένοι, μπορούμε να οδηγήσουμε τον Πιερικό στον δρόμο που αξίζει και θέλει όλη η Πιερία και όχι μόνο.

Καλό θα ήταν ο έμπειρος προπονητής μας κ. Ζιώγας, ενημερωτικά να αναφερθεί δημόσια για το έμψυχο υλικό της ομάδος μας, αν είναι ικανό να ανταποκριθεί στις δυσκολίες του πρωταθλήματος, αν θέλει ενίσχυση η ομάδα σύμφωνα πάντα με τα οικονομικά δεδομένα της διοίκησης και όσων υποσχέθηκε στη Γ.Σ."

Μετά τιμής
Το Δ.Σ.

10 σχόλια:

  1. Εκπρόσωπος Τύπου των παλαιμάχων συνεχίζει να είναι ο παλαίμαχος με τις μηδέν συμμετοχές?
    Αν Ναι τότε δεν λαμβάνεται υπόψη καμία ανακοίνωση των αγάπητων κατά τα άλλα παλαιμάχων μας που ίδρυσαν με τιμή την ιστορική φανέλα του Πιερικού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είμαι ένας απλός φίλαθλος και παρακολουθώ τα τεκτενόμενα του πιερικου και θα ήθελα να μου πείτε γιατί τόσο εμμονή και κόντρα απέναντι στο καινουριο Δ.Σ? Είχατε κάτι και το χάσατε? σας πήραν κάτι μέσα από τα χέρια σας και κάνετε σαν τα παιδάκια που τους πήραν το παγωτό? Ελεος μόνο καλό δεν κάνενα στην ομάδα. Γιατί αμφιβάλλω να θέλετε το καλό της, μάλλον συμφέροντα θα είχατε.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είσαι απλός φιλαθλος του Πιερικου, παρακολουθείς τα τεκτενόμενα και δεν είδες το «εγκλημα» που εγινε εις βαρος της ομάδας απο το ΔΣ;;;;;
      Τι εγινε; απλο! Το «καινούριο ΔΣ» στερησε απο τον Πιερικό την ευκαιρία να ανακαμψει, τόσο αγωνιστικά, όσο και οικονομικα, διώχνοντας εναν ενδιαφερόμενο επιχειρηματία που ηθελε να αναλάβει τον Πιερικο!
      Τέτοιους επιχειρηματίες, που να θελουν να βοηθήσουν μια ομάδα, δεν βρίσκεις καθε μερα...
      Ο πιερικός, με τον κ. Λιναρδή, είχε την ευκαιρία να ανεβει κατηγορίες, να εξυγιανθούν τα οικονομικά του και να γινει και πάλι η ομάδα που ξέραμε και αγαπήσαμε!

      Αυτο σου φτανει ή να σ'το κανω πιο λιανα;;;;;

      Διαγραφή
  3. Εισαι ενας απλός φίλαθλος και παρακολουθείς τα τεκταινόμενα του Πιερικου. Και δεν εχεις καταλάβει μέχρι και σημερα τι παίζει και ποιος εξυπηρετεί συμφέροντα; Άσε ρε φίλε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο σύλλογος παλαιμάχων ζητάει να γίνει ενημέρωση απο τον Ζιώγαλα για το έμψυχο δυναμικό της ομάδας. Οκ, όταν γίνει η Γενική Συνέλευση ας κανει ενημέρωση ο Ζιωγας. Αλλιώς, ας κλειστεί φιλικό με μια πιο δυνατή ομαδα απο τα δευτερα της Κ20 του ΠΑΟΚ για να καταλάβουμε για τι Πιερικο μιλαμε φέτος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φιλέ αν είσαι απλός φίλαθλος της ο αέρας και όχι ένας μεταμφιεσμενος, δεν καταλαβες τίποτε από ότι συμβαίνει σήμερα στην ομάδα; Σε τοσες ανακοινώσεις και σε τόσα ποστ, υπάρχει αναλυτική ή επικρατούσα σήμερα κατάσταση στην ομάδα. Περισσότερα δε θα σου πω μόνο αυτό.
    Έχουμε την χειρότερη ομαδα από τις τέσσερις του Νομού. Και ένα από τα χειρότερα ρόστερ της κατηγορίας με παίκτες της Κ20. Αν εσένα δεν σε πειράζει δικαιώμα σου, Εμείς ή πλειοψηφία των μελών που τους εκλεξαμε αρουμε πάντως την εμπιστοσύνη μας στο παρόν ΔΣ.






    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μόνο με το πρωτοδικιο θα γίνει δουλειά με τίποτα άλλο οι παλαιμαχοι απλός με την ανακοίνωση δίνουν χρόνο ζωής στην υπάρχουσα διοίκηση τίποτα άλλο έλεος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι παλαίμαχοι πρέπει να μπουν μπροστάρηδες στον δρόμο για τη ΓΣ και την εκλογή του νέου ΔΣ!!!

      Διαγραφή
  7. Μάγκες εμείς κάναμε το καθήκον μας. Έχουμε ήσυχη τη συνείδησή μας.
    ΑΠΟΧΗ από το γηπεδο, και ας ετοιμαζομαστε να την πάρουμε στο τοπικο που πάει με φόρα. Εγώ με τα τρία φιλαράκια μου που παίρνανε κάθε χρόνο διάρκειας για φέτος θα τα πιούμε ουζακια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δεν κανει κανένας πόλο στη Διοικηση. Η Διοικηση κανει πόλεμο στον Πιερικο. Αρκετά πια. Γενική Συνέλευση για να λογοδοτήσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!