Καθαρά Προσωπική Τοποθέτηση...

    Λοιπόν εφόσον αναφέρεται το όνομά μου σε διάφορα σχόλια και εάν θέλετε να ακουστεί ή καλύτερα και πιο σωστά να γραφτεί και η δική μου άποψη μου <Γεννηθήτω το θέλημά σας>.


     Ας ξεκινήσω λοιπόν με το τι συνέβη το καλόκαιρι όπου σαν PNews καλώς για κάποιους κακώς για κάποιους άλλους δημοσιεύσαμε τα πάντα όσα έφτασαν στα χέρια μας,στα αυτιά μας,στα κινητά μας παντού με κεντρικό άξονα το ενδιαφέρον του κ. Λιναρδή.
Ουδέποτε προσωπικά έλαβα θέση ούτε ζήτησα παραίτηση Διοίκησης .
     Το φιάσκο της συγκεκριμένης υπόθεσης όπως θέλουν να λένε πολλοί ή το απαξιωτικό κλίμα προς το πρόσωπο του κ. Λιναρδή όπως λένε οι άλλοι έδωσε τέλος σε αυτό το σήριαλ.
Εκεί λοιπόν αρχίζει το παιχνίδι...Με τα ανώνυμα σχόλια που υπήρχαν κάτω από κάθε ανάρτηση του PNews πολλοί ήταν αυτοί που θίχτηκαν όπως είπαν και ενημέρωσαν πως θα αντιδράσουν με κάθε νόμιμο τρόπο προς αποκατάσταση αυτών που γράφονταν.Εμείς αποφασίσαμε ότι καλό θα ήταν για να αποφύγουμε την λανθασμένη ταύτισή μας (όπως κατηγορούμαστε) με αυτά τα σχόλια και να τα γυρίσουμε σε επώνυμα.Εδώ υπήρχε ένα τεχνικό πρόβλημα όμως με το blogger διότι χρειάζεται λογαριασμός email για να γράψει κάποιος...
Έτσι λοιπόν είπαμε να αφήσουμε την επιλογή ανωνύμων σχολίων με την προυπόθεση να αναγράφει ο καθένας Ονομ/πώνυμο. Δυστυχώς όμως όσο καλή και να ήταν - είναι η θέληση μας , μας αντιμετωπίζετε σαν κορόιδα και χαζούς. Αντί να βγείτε παντελονάτα όπως εμείς και να σχολιάζετε με Ονομ/πωνυμο επιλέξατε να βάλετε ψευδώνυμα είτε θανόντων επωνύμων είτε Ηρώων του 1821 είτε ακόμα χειρότερα πλαστογραφώντας 
Ονομ/πώνυμα ανθρώπων που ασχολούνται με τον Πιερικό αλλά δεν είστε εσείς...Η φίμωση ο φασισμός και ότι άλλο αναφέρετε είναι απλά γελοίο..Εγώ ένα έχω να σας προτείνω 
ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ - ΑΝΔΡΙΣΜΟ - ΤΙΜΗ ΣΤΟ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ.
    Όσον αφορά τώρα στα της ομάδας και της Διοίκησης έχω να πω τα εξής.Η ομάδα για μένα έκανε ένα ξεκίνημα που προσωπικά με εξέπληξε και μπράβο της.Αυτό δεν την κάνει υπερομάδα ούτε ξαφνικά απαιτώ να πατάει κάθε ομάδα στο γήπεδο.Ήττες θα ρθούν φυσιολογικά και άλλες...Πιερικός είσαι όμως και δεν πρέπει να πέφτεις αμαχητί.
    Για την διοίκηση έχω να πω ότι επικοινωνιακά το έχετε πάρει πολύ λάθος το μονοπάτι και κοιτάξτε να το διορθώσετε προς όλους τους <δημοσιογράφους>.Η ενημέρωση θεωρείτε κοινό αγαθό και εσείς το πήρατε αλλιώς με τον εκλεκτό της καρδιά σας.

9 σχόλια:

  1. Δηλώσεις του συντάκτη με διαφορά εβδομήντα ημερών:

    10/11/2016: «Ουδέποτε προσωπικά έλαβα θέση...»

    1/8/2016: «Εν κατακλείδι και για να μην κουράζω..Ο Πιερικός χρειάζεται μια αντρίκια διοίκηση που να πει αλήθειες όσο και αν πονέσουν και να καταθέσει πλάνο όσο και αν δεν αρέσει σε πολλούς…
    Προσωπικά προτιμώ να μου πεί μια διοίκηση ότι για 3 χρόνια θα σε χτίσω στην Γ και μετά βήμα βήμα θα σε πάω εκεί που ανήκεις παρά να μου πουλά φύκια για μεταξωτές κορδέλες κάθε μήνα…Ακόμα πρέπει επιτέλους να γκρεμίσει ( μεταφορικά πάντα μιλώντας ) ότι παλιό υπάρχει στο γήπεδο και να το ξαναχτίσει με προσεκτικές επιλογές και γερά θεμέλια…

    Υ.Γ. 1 Κ. Παπαδόπουλε πραγματικά εάν ισχύουν όσα ακούγονται , γράφονται και λέγονται στην πιάτσα και στα site , τότε ο Πιερικός παρόλο το παρελθόν με τα όποια λάθη θα σας χρωστά μεγάλη ευγνωμοσύνη.
    Υ.Γ.2 Κ. Σαραηλίδη ήσασταν ο μόνος που μπήκε μπροστά όταν όλα χανόντουσαν αλλά στην νέα εποχή που πρέπει να περάσει η ομάδα μας δεν πρέπει να σταθείτε εμπόδιο αλλά συμπαραστάτης… Αποδείξτε το με την πράξη σας..
    Υ.Γ.3 Προς τυχόν νέα διοίκηση…Αρκετά βάσανα πέρασε και περνά η ομάδα έχετε την ευκαιρία να γίνετε Ο Σωτήρας της και να γράψετε το όνομα σας με χρυσά γράμματα στα 56χρόνια Ιστορίας του συλλόγου…Και ως ναυτιλιακή επιχείρηση που είστε σας προκαλώ..
    << Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα. >>


    Τα γραπτά μένουνε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν πήρε όμως θέση. Φαντάσου να έπαιρνε!
      ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΣ

      Διαγραφή
    2. Κων/ νος Παναγιτσας12 Οκτωβρίου 2016 στις 1:58 π.μ.

      Να γράφεται σωστά κ οχι οπως σας βολευει.Αναφερα οτι ουδεποτε πηρα θεση για παραιτηση διοικησης.Αλλα απο πεθαμενο ηθοποιο και γέρο εν ζωη μαλλον δεν εγινε κατανοητό.

      Διαγραφή
    3. ΑνδρουτσοΑθηνοδωροΜανωλοΠΟΛΥΩΝΥΜΕ ...
      Το ανούσιο σου παραλήρημα βλακείας τόσο καιρό εδώ μεσα, απότοκο της συγκεχυμένης νοηματικής σου αταξίας αλλα και βολεματος, (τοσο δικού σου, όσο και του φιλαρακου σου του Φωτιαδη στην Κ17) για τιςς «υπηρεσίες» που προσφερεις στο νυν ΔΣ, δεν αξίζει ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟ ούτε καν τη χλέυη! Ομως, προσβαλει τοσο βάναυσα τους πιερικους που (απο μενα τουλαχιστον) θα παίρνεις τις απαντήσεις σου!!!

      Εχουμε και λέμε:
      1) Στηριζεις μια διοικηση που ριμαξε τον πιερικο, διώχνοντας τον κ. Λιναρδή ο οποιος:
      α)Δεν ήρθε ουρανοκατέβατος, αλλα τον συστησε ο κ.Παπαδόπουλος.

      β)Θα εφερνε εμπειρότερους παικτες εξασφαλίζοντας πρωτια στον όμιλο και,

      γ)Θα είχε κανει την εκκαθαριση και ο Πιερικος θα είχε φυγει απο τα κατσικοχωραφα της Γ' ανεβαίνοντας στην Β' «μαζι με Αιγινιακο»... (Τι?? θα ανεβει η ψείρα στο γιακα????)


      2) Μπαινεις εδω μεσα με πολλα ονοματα προπαγανδίζοντας υπερ του ΔΣ. (ξερουμε γιατι)

      3) Περνας πολλες ωρες εδω μεσα αφου γνωρίζεις λεπτομερώς παλαιότερες αναρτήσεις των διαχειριστών.

      4) Ζητας απο τους διαχειριστές να μας «φιμωσουν» αφού αυτα που γράφουμε ενοχλούν τα αφεντικά σου. (Ω τι δημοκράτης Θεε μου) (συνέπεσε και με τον θανατο του Παττακού)

      5) Συνεχίζεις να γραφεις με πολλαπλα ονοματα σε ενα πιερικο site προσβάλλοντας την νοημοσύνη ολων οτι ολα στον πιερικο πανε καλα.

      Μπουρδολόγε μάθε ότι οι σώας τα φρένας σε κάθε blog γράφουν με ένα όνομα.
      Δικαίωμα σου. Δικαίωμα μας να σε κρίνουμε.

      Τα «νεα σου καθηκοντα» εξηγούν την αιτία της προπαγανδας σου. Από εμένα προσωπικά αντιπιερικέ πομφόλυγα να είσαι σίγουρος ότι θα παίρνεις τις δέουσες απαντήσεις πάντα!!!

      Δεν έχω την απαίτηση όλοι οι κατερινιωτες να είναι "Πιερικός". Δεν είναι εφικτό αυτό και ουτε θα το επιβάλλω σε κανέναν. Η παράδοση όμως και η ιστορία αυτού του τόπου είναι συνυφασμένη με τον Πιερικό που είναι η πιο βαριά φανέλα του Νομού, είτε αυτο αρέσει στα αφεντικά σου, είτε όχι!. Ειτε αυτο αρέσει στους παράγοντες ομάδας της Β. Πιερίας με "0" συμμετοχές στην Α' εθνική, είτε οχι!!!

      Διαγραφή
    4. ΥΓ
      Επειδη τα καστρα πεφτουν απο μεσα, μόνο απο μεσα θα μπορούσε να διαλυθεί ο Πιερικος. Οχι αλλιώς!!!
      Καποτε θα γινει η ΓΣ και θα σας σταματήσουν!!!

      Διαγραφή
    5. ''θα μπορούσε''?? μάλλον λάθος κάνεις ..διαλύθηκε από τότε που στην διοίκηση πετάνε χαρταετό ,..άλλα στο τέλος τον ξυρίζουν τον γαμπρό!!!!

      ΝΤΟΥΦΑΣ Δ

      Διαγραφή
  2. Το καφενείο μίλησε. Τότε να πούμε πως πράγματι τα γραπτά μένουν. Έχουμε και λέμε λοιπόν. Δεν θα σταθούμε εμπόδιο σε μία καλύτερη προταση. Τι έγινε; Τρία άτομα και ο παλαίμαχος αποφάσισαν πως είναι ασοβαρη ή πρόταση. Εάν είχαν τα καρύδια έπρεπε να φέρουν την πρόταση ενωπιον της ΓΣ. και αυτή έπρεπε να αποφασίσει για το μέλλον της ομάδας. Ξεκίνησαν ζητώντας χρήματα για να αποδεσμευσουν παίκτες και γίναμε περίγελος πανελληνιως για να το πάρουν πισω. Πούλησαν παίκτρια τμήματος που δεν έχει καμία σχέση με το ποδοσφαιρικό τμήμα και δεν απέδωσαν το αντίτιμο ως όφειλαν στο ανάλογο τμήμα. Έπρεπε να υπάρξει γενική κατακραυγή για να στελεχώσουν αξιοπρεπώς το ποδοσφαιρικό τμήμα, ενώ κάποιοι μας κατηγορούσαν πως κάνουμε πόλεμο στη διοίκηση. Πρώτη φορά Διοίκηση στο επίσημο μπλογκ της αποκαλεί τους φιλάθλους της ομάδας προβατα. Διώχνει με μεθόδους τραμπουκισμου απλήρωτο τον βοηθό προπονητή. Διωχνει με σκαιο τρόπο τα παιδιά του παρόντος μπλογκ από το γήπεδο.
    Έχοντας υπόψη αυτά και άλλα περιστατικά,
    νοιώθει κανείς περήφανος για τη Διοίκηση που έχει τις τύχες της ομάδας φέτος;
    Ανδρεαδης Α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Kαι όχι μόνο αυτά...θυμείτε πόσους ταλαντούχους με μέλλον νεαρούς ποδοσφαιριστες έστειλε αδιάβαστους η διοίκηση ....πόσους μέσω μάνατζερ έφερε γιατί έτσι.....έπρεπε...πόσοι κατερινιωτες παιζουν ....και τέλος οι ίδιοι είπαν ότι έδωσαν σε δικηγόρο τον φάκελο για την εκκαθάριση !!!! αχαχούχα ξέρετε κάτι ? η ιστορία είναι ο μεγαλύτερος κριτής και αυτούς θα τους ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ.

    ΝΤΟΥΦΑΣ Δ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΩΡΑΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ κ. ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ(11/10). ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΧΟΛΙΟ
    ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ κ. ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ( 9/10/2016, ΩΡΑ 10.52 μ.μ).ΔΕΙΧΝΕΙ
    ΤΑ ΛΑΘΗ ΠΟΥ ΓΙΝΑΝ ΣΤΟΝ ΠΙΕΡΙΚΟ.ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ,
    ΠΟΥ ΣΤΗ Γ.Σ. ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ.ΚΑΛΗ
    ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟΝ Λ. ΦΩΤΙΑΔΗ. ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΦΟΥΛΙΔΗ
    ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ - Χ. ΑΜΑΝΑΤΙΔΗΣ( επιτελικος χαφ), ΤΑΒΟΥΚΤΣΗΣ, Λ. ΦΩΤΙΑΔΗΣ(επιθετικος χαφ)
    ΡΑΦΑΗΛ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ ΚΟΡΝΕΡ , ΣΕΝΤΡΕΣ ΑΠΟ ΦΑΟΥΛ κ.λ.π(ΑΡΙΣΤΟΣ)
    Για καφε στο CALDO(πλατεια). στου ΒΛΑΚΑ( οπως λεγεται λαικα)
    ΜΠΑΜΠΗΣ ΠΡΟΔΡΟΜΙΔΗΣ, με σεβασμο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!