Έκτη αποχώρηση - Τέλος και ο Μάρκου!

Συνεχίζεται το ''μπαράζ αποχωρήσεων'' στην ομάδα του Πιερικού. Μετά τους Αδερφούς Καραμανώλα-Ριβελίνο-Αχείμαστο-Μιχαηλίδη, σήμερα έσκασε και έκτη(6η) κατά σειρά αποχώρηση. Αυτή την φορά από τον μέχρι σήμερα βασικό αμυντικό Βασίλη Μάρκου ο οποίος πλαισίωσε τον Στέφανο Κραγιόπουλο με 6 συμμετοχές στην 11αδα.
Ο Βασίλης Μάρκου δήλωσε προσωπικούς λόγους για την αποχώρηση του, ενώ υπενθυμίζεται ότι ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής, όσο ήταν στην ομάδα του Πιερικού, η διοίκηση δεν του είχε εξασφαλίσει στέγη, με αποτέλεσμα να μετακινείται καθημερινά από την Λάρισα στην Κατερίνη (όπως άλλωστε συμβαίνει με αρκετούς ακόμα ποδοσφαιριστές).

Το μόνο σίγουρο πάντως είναι, πως ο Βασίλης Μάρκου δεν θα κλείσει την πόρτα πίσω του... καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του PNEWS, και όπως σας ενημέρωσε στο ρεπορτάζ το μεσημέρι, αναμένονται κάποιες ακόμη αποχωρήσεις (είτε από απόφαση της διοίκησης, είτε ηθελημένα).


26 σχόλια:

  1. Χαίρεσαι Σιδιροπουλε ;;; Έρχεται και η ωρα σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό ήταν κάποιου είδους "ανορθόγραφης" απειλής;
      Και γιατί να χαίρομαι εγώ και ο κάθε "Σιδιρόπουλος" με αυτά τα νεα;

      Διαγραφή
    2. Κωστάκη μάντεψε για ποιον κτυπα η "κουδούνα".

      Διαγραφή
  2. Το γιατι θα βγει δημοσίευση και για σένα και απο που τ παίρνεις κ τι κανεις γ ν βγάζεις άρθρα μ άποδηξεις μηνυμάτων και αλλα πολλά που προδίδουν αυτο το αθώο παιδάκι που δείχνεις εισαι πολυ μικρός και θα την πατησεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Που θα βγει αυτή η δημοσίευση κ."Κουδουνα"; Ώστε να μπούμε να ενημερωθούμε και εμείς για τα γεγονότα;

      Διαγραφή
    2. Δεν θα σε δώσω κ λογαριασμό ποτε

      Διαγραφή
    3. Ούτε εμείς θα σας δώσουμε λογαριασμό όμως πότε θα γίνει η αναζήτηση IP σας, ώστε να δούμε τα ''πραγματικά'' στοιχεία σας. Διότι προηγήθηκε απειλή και συκοφαντική δυσφήμιση κατά προσώπου διαχειριστή της σελίδας.

      Διαγραφή
  3. Ο γλομπος και η παρέα του διελυσαν την ομάδα και έχουν το απυθμένο θράσος να βγαίνουν και τιμητές. Το Pnews είναι το μοναδικό που γράφει για τον Πιερικό για αυτό και αξίζουν μπράβο τα παιδιά. Αν είναι ψευδή αυτά που γράφουν αποδείξε το το κύριε λασπολογε. Αντι να απολογουνται για τα εγκλήματα που κάνουν πάνω στο κουφάρι της ομάδας απειλούν. Άντε ρε μπάρμπα διάβασε το άλλο μπλογκ που τα βλέπει όλα ωραία και καλά και άσε μας να πληροφορούμαστε εμείς από δω τα της ομάδας.
    Ανδρεαδης Α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τωρα ειδα ρεπορτάζ Πιερικου απο γλομπ και διάβασα οτι η ομαδα προχωρά σε αποδεσμεύσεις παικτών με μεγάλο κασέ!!!!!. Κόντεψα να πνιγώ. Ετσι το λεμε τωρα το δεν εχω φράγκο; Μα ειναι δυνατόν να νομίζει η διάνοια οτι θα πείσει κάποιον πως η ομαδα δεν διαλύεται; Έλεος πια. (Κουδούνα πάρε φορα και έλα με την όπισθεν). Δ.Σαββιδης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οι άνθρωποι αντί να κρυφτούν για αυτά που κάνουν απειλούν κιόλας. Ας μας απαντήσει κάποιος από τη διοίκηση. Τι γίνεται με τις Ακαδημίες; τι γίνεται με την ομάδα; Πόσα χρήματα τους στοίχισαν οι αδερφοί Καραμανωλα και μας μιλούν για μεγάλα κασέ; Οι άνθρωποι είναι γία γέλια.Το στοίχημα πλέον είναι αν κατεβεί ή ομάδα στο πρωτάθλημα για τέτοια ξεφτιλα μιλάμε.
    Σιμος Ι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί να κρυφτούν? Οι επαγγελματίες πουθενάδες, παράδοξοι Ειδικοί του Τίποτα που επιμένουν να «διοικούν» καταστροφικά μια ιστορική ομάδα, στερούνται της στοιχειώδους αυτοπροστασίας που παρέχει η αίσθηση του γελοίου, απόρροια μιας διανοητικής εμβέλειας και ενός δείκτη νοημοσύνης που περιορίζονται αυστηρά στους όρους «Μπλόφα», «Κέντα» και ... «Χρώμα»!!!
      Μόνο που ... στην περίπτωση του Πιερικού, δεν λένε με τίποτα να πουν.... «Πάσο»!!!

      ΥΓ
      Όσο για τις απειλές, ή είναι δείγμα πανικού ή απλά επιδίδονται σε Trolling κοροϊδεύοντάς μας μπροστά στα μούτρα μας ενώσω καταστρέφουν τον Πιερικό!

      Διαγραφή
  6. Αυτός ο τύπος με τα πολλά ονόματα θα είχε πλάκα να γελάς μαζί του. Όμως οι συνθήκες που διαμορφώνονται είναι τέτοιες που ο Θεός να βάλει το χέρι υου είναι από δω και πέρα. Ή απόλυτη ξεφτιλα και και η χειρότερη Διοίκηση από την εποχή που ιδρύθηκε ή ομάδα.
    Ανδρεαδης Α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μετα απο όλα αυτα, ακόμα δεν εβγαλε βίντεο ο ταμίας-spokesman ?

    ...περίεργο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τωρα θα προλαβουν ναφανε γαλοπούλα εση κουδουνα πανε να δεις αμα κτυπαει το κουδούνι ακου να βριση το μοναδικο πιερικό είναι εδω σαιτ πανε να γραψη στο αλο σαιτ καμια εξυπνάδα ξεφτελισαν τα παντα οπος ο Τσυπρας

    Θανος γκιατας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Λύθηκε το μυστήριο γιατι ο Σαραηλιδης παίρνει λεφτα για τα δελτία που φεύγουν. Θελει να πληρώσει τους δικηγόρους για να ξεκινήσουν την εκκαθάριση, που την ειχε ξεκινήσει πριν 2 μήνες αλλα τελικά δεν την ξεκίνησε αλλα τωρα θα την ξεκινήσει και για αυτό βάζει τον γλομπινιο να γράφει 1 η ωρα οτι θα ξεκινήσει την εκκαθάριση. Έτσι η ομάδαρα που έφτιαξε και καλοπληρώνει για αυτό κιόλας δεν του έφυγε η μισή σε άλλη γη σε αλλα μέρη θα μπορέσει να ανεβεί στην β χωρις τα βάρη που δημιούργησαν οι προηγούμενοι. Μπράβο μεγάλε Τάσο. Οι φίλαθλοι του Πιερικουνσε ευγνωμονούμε. Και ας τσιμπάς χαρτζηλικακια απο τα δελτία. Δεν πειράζει ειναι για καλό σκοπό! Τάσος Μαυριδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Απειλούνε κι'όλας! Τσ τσ τσ τι να πω ρε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Γιάννης Πλουταρχος27 Οκτωβρίου 2016 στις 8:57 π.μ.

    Δεν έχουν κανενα δικαιωμα να χρησιμοποιούν το όνομα πιερικος στην ονομασία του blog

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί? Τέθηκε απο τον Σ.Φ.Κ. Πιερικός θέμα copyright?

      Διαγραφή
  12. Γιάννης Πλουταρχος27 Οκτωβρίου 2016 στις 9:02 π.μ.

    Την πατησες Σιδιροπουλε τωρα που θα τρέχεις στα δικαστηρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πως ο Κουδουνας όμως έγινε Γιάννης Πλούταρχος;
      Περί δικαιωμάτων,ονομάτων κλπ, καλύτερα να είμαστε πιο ενημερωμένοι την άλλη φορά.

      Διαγραφή
    2. ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΑΡΑΒΟΛΑ ΚΑΙ ΑΜΟΙΒΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ, ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΑΙ ΠΑΛΙΟΣ ΔΙΚΟΜΑΝΗΣ ΜΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙΣ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΣΟΥ..........ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ !!!!!!!!!!!!! ΔΕΝ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΗΘΟΣ ΜΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΟΣΟΙ ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ..ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΘΑΝΟΣ

      Διαγραφή
  13. Συμβουλές οικονομίας προς τη διοίκηση. Οι παικτες δεν πληρώνονται εξάλλου είναι τιμή να παίζουν έστω και τζάμπα στον Πιερικό. Το ίδιο και οι προπονητές. Οι παικτες στα εκτός έδρας πηγαίνουν με 3 Ι.Χ. και η βενζίνη ρεφενε. Μαζί τους παίρνουν από το σπίτι φαγητό της μαμάς ας που είναι και πιο υγιεινό. Όταν τραυματίζονται πηγαίνουν στο γιατρό με το βιβλιάριο του μπαμπα. Οι φανέλες θα πλένονται στα πλυντήρια των σπιτιών. Οποιος θελει να αποχωρήσει θα πληρώνει τα έξοδα διαιτησίας του επόμενου εντος έδρας αγωνα.Έτσι γλυτωνουμε πολλά χρήματα και επιτέλους πρέπει να βοηθήσουμε τον πρόεδρο γιατί ή νταλίκα έχει πολλά έξοδα.
    Ανδρεαδης Α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Πιστεύω ότι το site θα πρέπει να προσπαθήσει να προστατεύσει αυτούς που έντιμα χρησιμοποιούν τα πραγματικά τους στοιχεία, μη δημοσιεύοντας αναρτήσεις που εμφανώς προέρχονται από την ίδια ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΉ ΔΙΕΎΘΥΝΣΗ (IP) αλλά με διαφορετικό ονοματεπώνυμο (επανειλλημένα). Είναι το ελάχιστο που πρέπει να γίνει προς αποφυγή της γελλοιοποίησης όλων μας.
    Υ.Γ.: εννοείται ότι συμφωνώ για την δημοσίευση των πραγματικών στοιχείων όποιου εμφανώς μας κοροϊδεύει γράφοντας με ψευδώνυμα, ενώ από τον λογαριασμό του mail προκύπτουν τα πραγματικά του στοιχεία.
    ΓΙΩΡΓΟΣ Γ. ΣΑΒΒΙΔΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προσυπογράφω την πρότασή σου Γιώργο.
      Είχα προτείνει κι εγώ παλαιότερα στα παιδιά του μπλογκ την χρήση του Disqus που θα έλυνε το πρόβλημα των... «πολλαπλών χρηστών», αλλά δεν έγινε τίποτα.
      Το κακό έχει παραγίνει και πρέπει οι διαχειριστές να λάβουν μέτρα!

      Διαγραφή
  15. ΨΕΚΑΣΜΕΝΕ ΕΣΥ? ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΠΡΟΣΥΠΟΓΡΑΦΩ.ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΑΒΟΥΝ, ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ
    ΖΗΤΩ Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ!
    Με εκτιμηση,
    Δημ. Τριανταφυλλου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ξυρισμένε εσύ? Χαίρομαι που ανακαλύπτεις την μαγεία της Ελληνικής Γλώσσας μαθαίνοντας νέες λέξεις!
      Τα μετρά που πρέπει να λάβουν οι διαχειριστές είναι να μην μπορεί κανένας να γράφει με πολλαπλά ονόματα, πότε με κεφαλαία και πότε με πεζά όπου «και καλά δεν καρφώνεται» ότι είναι ο ίδιος, υποτιμώντας την νοημοσύνη των άλλων!

      ΖΗΤΩ Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ «ΒΟΡΕΙΑΣ ΠΙΕΡΙΑΣ»!!! (ξέρεις εσύ...)

      Με αηδία,
      Πατρής Νικόλαος

      Διαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!