ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝ Λ. - ΠΙΕΡΙΚΟΣ


Μιχάλης Ζιώγας (προπονητής Πιερικού):«Συγχαρητήρια στην ομάδα του Απόλλωνα, είχε μια δίκαιη επικράτηση. Για εμάς ήταν καθοριστικό το δεύτερο γκολ που δεχθήκαμε. Έχουμε ναερά παιδιά και δεν μπορείς να πεις κάτι για το λάθος που έγινε και δεχθήκαμε το τέρμα. Μέσα από αυτά τα λάθη θα γίνουμε καλύτεροι. Συγχαρητήρια και πάλι στον Απόλλωνα Λάρισας που νομίζω ότι μαζί με τον Ολυμπιακό Βόλου, τη Νίκη Βόλου αλλά και την Πύδνα Κίτρους θα διεκδικήσει μέχρι τέλους την κορυφή».

Σάκης Θεοδοσιάδης (προπονητής Απόλλωνα Λάρισας): «Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου. Ξέραμε ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια καλή και αήττητη ομάδα. Πολλά πράγματα που δουλεύουμε στις προπονησεις φάνηκαν στον αγωνιστικό χώρο. Δείξαμε στιβαρότητα στην άμυνα και αυτό δυναμώνει και την προσπάθεια μας για τη συνέχεια. Έχουμε μπροστα μας ένα παιχνίδι κυπέλλου και θα προετοιμαστούμε κατάλληλα και γι’ αυτό το παιχνίδι. Εύχομαι τα καλύτερα στον κ. Ζιώγα και την ομαδα του Πιερικού».
Ραφαήλ Σοϊλεμέζογλου (τερματοφύλακας Πιερικού): «Θέλω να δώσω και εγώ τα συγχαρητήρια στην ομάδα του Απόλλωνα. Δεχθήκαμε ένα γκολ από στημένη φάση και ένα δεύτερο γκολ γρήγορα. Δεν μπορέσαμε να προσαρμοστούμε στις απαιτήσεις του παιχνιδιού και να κάνουμε όσα μας είπε ο προπονητής μας. Από εκει και περα ήταν απλά μια ήττα για εμας και τίποτε άλλο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!