20 Δεκεμβρίου σήμερα και λήγει η ημερομηνία που όρισε ο Ντούμος στον Σαραηλίδη

 Σήμερα είναι 20 Δεκεμβρίου 2016 και λήγει η ημερομηνία μέχρι την οποία καλούσε με επιστολή του στις 13-12-2016 ο Γιάννης Ντούμος τον πρόεδρο του Πιερικού Τάσο Σαραηλίδη να οδηγήσει το σύλλογο σε γενική συνέλευση προκειμένου να γνωστοποιήσει το ενδιαφέρον του για την ανάληψη της διοίκησης. Από εδώ και πέρα άγνωστη είναι η επόμενη κίνηση του ενδιαφερόμενου μεγαλομετόχου που δήλωσε επίσημα ότι ενδιαφέρεται για την ομάδα του Πιερικού.. Χωρίς όμως να έχουν συναντηθεί επίσημα οι δύο άνδρες για να συζητήσουν.

Ο κ. Ντούμος είχε αναφέρει μεταξύ άλλων:


"Επειδή στη ζωή μου και ειδικά όταν πρόκειται για ό,τι αγαπώ υπήρξα ξεκάθαρος, δηλώνω δημόσια το ενδιαφέρον μου για την ανάληψη της διοίκησης του Πιερικού μας και καλώ τον κ. Σαραηλίδη έως τις 20-12-2016 να οδηγήσει το σύλλογο σε Γενική Συνέλευση στην οποία θα γνωστοποιήσω το ενδιαφέρον και το όραμά μου για τον Πιερικό και θα ζητήσω από τα μέλη να εγκρίνουν την ανάληψη της διοίκησης του Πιερικού μαζί με τους συνεργάτες μου". 


 Ολόκληρη η επιστολή του Γιάννη Ντούμου προς τη Διοίκηση του ΣΦΚ Πιερικός που δημοσιεύθηκε στις 13 Δεκεμβρίου 2016:

Αφουγκραζόμενος την αγωνία των φιλάθλων του ιστορικού Πιερικού μας και με δεδομένη την αγάπη μου για το σωματείο το οποίο υπηρέτησα με πάθος, αποφάσισα πριν λίγες ημέρες να εκδηλώσω το ενδιαφέρον μου για την ανάληψη της διοίκησης του συλλόγου και την προσπάθεια μου να τον οδηγήσω εκεί όπου του αξίζει και ιστορικά ανήκει.

Για τον παραπάνω λόγο ανέθεσα στον δικηγόρο και παλαίμαχο ποδοσφαιριστή του Πιερικού κ. Καραφουλίδη να μεταφέρει στην σημερινή διοίκηση την πρότασή μου έτσι ώστε να υπάρξει μια ομαλή διαδοχή και αλλαγή σελίδας για τον σύλλογο. Άλλωστε αυτή η διοίκηση είναι που κατά την ανάληψη των καθηκόντων της πριν λίγους μήνες είχε δεσμευτεί για την αποδοχή όποιας αξιόλογης και βιώσιμης πρότασης υπάρξει κατά την διάρκεια της θητείας τους.

Δυστυχώς με λύπη μου διαπιστώνω την προσπάθεια αποφυγής έστω και συζήτησης εκ μέρους του Δ.Σ. του συλλόγου και ειδικότερα του προέδρου κ. Σαραηλίδη ο οποίος εντέχνως αποφεύγει να απαντήσει στις οχλήσεις του κ. Καραφουλίδη.

Αυτό όμως που με απογοητεύει είναι η έλλειψη σεβασμού στην ιστορία αυτού του ταλαιπωρημένου συλλόγου από νεόκοπους παράγοντες οι οποίοι προσπαθούν να καπηλευτούν τον Πιερικό και το ειδικό του βάρος για προσωπικό όφελος, φιλοδοξίες και μικροσυμφέροντα.

Επειδή στη ζωή μου και ειδικά όταν πρόκειται για ό,τι αγαπώ υπήρξα ξεκάθαρος, δηλώνω δημόσια το ενδιαφέρον μου για την ανάληψη της διοίκησης του Πιερικού μας και καλώ τον κ. Σαραηλίδη έως τις 20-12-2016 να οδηγήσει το σύλλογο σε Γενική Συνέλευση στην οποία θα γνωστοποιήσω το ενδιαφέρον και το όραμά μου για τον Πιερικό και θα ζητήσω από τα μέλη να εγκρίνουν την ανάληψη της διοίκησης του Πιερικού μαζί με τους συνεργάτες μου.

Ελπίζω ο κ. Σαραηλίδης να καταλάβει την ευθύνη και την κρισιμότητα των στιγμών και να ανταποκριθεί στην πρότασή μου δίνοντας μου τη δυνατότητα να εκμεταλλευτώ προς όφελος του συλλόγου την μετεγγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Έτσι απλά και ξεκάθαρα και με μοναδικό κίνητρο την αγάπη μου για τον Πιερικό.

Με σεβασμό και εκτίμηση
Γιάννης Ντούμος

15 σχόλια:

  1. Γιάννη βγάλε το Κύτρος άμα μπορείς και παίξε για όσο θέλεις οπουδήποτε σε βγάλει ο δρόμος. Ο πιερικός δεν είναι κωλοχανίο να τον εμπαίζεται εσύ και ο συνεργάτης σου.

    Να είσαι καλά για το ενδιαφέρον, αλλά έχει πρόεδρο προς το παρόν. Όταν αυτό αλλάξει έλα στην συνέλευση να μας πει τι σκέφτεσαι. Αυτή τη φορά όμως με πλάνο, όχι με δηλώσεις πυροτεχνημάτων.

    Βασιλείου Σοφοκλής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όχι δεν συναντήθηκαν ο σαραιλιδης κρύβεται και όταν κλείνει ραντεβού με τον δικηγόρο του κυρίου ντουμου το ακυρώνει πάντα 3 φορές κλείσανε ραντεβού και ποτέ δεν πήγε ο σαραιλιδης
    Λαφατζης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Προβλέπω ΓΣ το καλοκαίρι, με έναν Πιερικο στα όρια του υποβιβασμού και "έσχατη λύση" τον Συμεωνιδη, με έναν παραγκωνισμενο Ντουμο στα κρύα του λουτρού... και την ομάδα πλήρως απαξιωμενη από τους κατερινιωτες...


    Μακάρι να διαψευστώ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τάσο γερά μην ακούς τι λένε συνέχισε δυνατά το πλάνο σου..Ούτε Λιναρδής ούτε Ντούμος και ούτε Συμεωνίδης..Μόνο εσύ μπορείς να καθαρίσεις την ομάδα..Κάνε την εκκαθάριση πάρε παίκτες από την Πιερία στήσε τις ακαδημίες από την αρχή όπως κάνεις και τρέλανέ μας όλους..

    Περιλκής Γκολέμας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "Περικλή" δεν ξέρω τι πίνεις αλλά θέλω κι εγώ λίγο...

      Διαγραφή
    2. Τι πίνεις ρε φίλε.....ποια εκκαθάριση, ποιους παίκτες από την Πιερία, ποια ακαδημία , μήπως εννοείς Τάσο διάλυσε τα όλα ....οι άνθρωποι μόνο καμία ομάδα γ τοπικού μπορούν να ασχοληθούν και αυτό πολύ είναι....... Παπαδημητριου

      Διαγραφή
  5. Ωραιος ο ωραίος ο κολαουζος της διοικησης, Υμνουμε τον τριμεγιστο Σαραηλιδη. Ο εξυγιαντης, ο μέγας προεδρος, τι πρόεδρος από τώρα και πέρα προεδρίας του Πιερικου. Αυτός με τις μεταγραφές του έκανε πανίσχυρη την ομάδα, ο κόσμος αγκάλιασε το όραμα του και κατά χιλιάδες συρρέει στο γήπεδο. Στον τελευταίο εντός έδρας αγώνα έκοψε 8000 εισιτήρια με προσδοκία να αυξηθούν περαιτέρω. Οι Ακαδημίες αναγεννήθηκαν, παρατηρείται τόσο μεγάλη προσέλευση παιδιών που δεν χωράνε στα βοηθητικά γήπεδα. Συνέχισε όπως είσαι. Ποιος Ντουμος ρε, αν δει το βιβλιάριο καταθέσεων που έχεις θα πάει να κρυφτεί από ντροπη που τόλμησε να αντιπαρατεθεί με σένα. Κοντά είναι ο χρόνος που θα έχεις την ομάδα πρώτη, τώρα εάν θα πρέπει να κοιτάξεις την βαθμολογία ανάποδα είναι μία μικρή λεπτομέρεια. Εκλογές; ποιες εκλογές όλα τα μέλη σε θέλουν ισοβιο προεδρο. Συνέχισε έτσι ο ΣΦΙΠ θα γράψει το όνομά σου με μεγάλα γράμματα.
    Τώρα αν όλα αυτά τα πιστεύει κάποιος είναι να του φορέσουμε ζουλομανδια.
    Ανδρεαδης Ι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πιερικος Ρηγας Φεραιος , 60 ατομα , αμα δε μπορεις γινε κομμωτης. Πρεπει άμεσα να γινει Γενικη Συνελευση και τα μελη να κρινουν τη πορεια της διοικησης και αν υπαρχει εναλλακτικη προταση να αξιολογηθει απο τα μελη.
    Only PIERIKOS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΑΘΑΡΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ,
    21η ο μήνας, από σήμερα κύριοι της διοίκησης (όσοι μείνατε δηλαδή) έχετε πλέον αποκλειστικά την ευθύνη της απόρριψης της πρότασης Ντούμου (χωρίς καμία συζήτηση ΜΆΛΙΣΤΑ).
    Ευτυχώς για την ομάδα είναι ακόμη μακριά οι εκλογές της Ε.Π.Σ.Π και θα βρίσκεται (άγνωστο πως) τον τρόπο να συνεχίζεται την εξευτελιστική πορεία που επιλέξατε.
    Μετά τις εκλογές όμως, όταν δεν μπορεί όλοι να είναι ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα, πιστεύω να μην περιμένετε ανοχή από τον κόσμο εάν δεν υπάρχει καμία διάδοχη κατάσταση στην ΕΚΑΒΗ και κοιταζόμαστε για μια ακόμη φορά. Τον Λιναρδή και κάθε Λιναρδή μπορείτε να ισχυρίζεστε ότι δεν τον ξέρατε, για τον Ντούμο όμως που ζητάει την ομάδα ΑΜΕΣΑ! τι θα υποστηρίξετε; ότι δεν τον ξέρατε, ότι δεν είναι Πιερκός, ότι δεν έχει τη δική σας οικονομική επιφάνεια, ελπίζω οι σημερινοί σας πάτρονες να μην αποδειχθούν απλώς χορηγοί οι οποίοι θα μας πουν ότι δίνουν ένα ποσό και βρείτε τρόπο να τρέξετε την ομάδα.
    Όλοι μας είδαμε το καλοκαίρι ότι ο Πιερικός κατέληξε για τα χέρια των επιχειρηματιών της πόλης να αποτελεί μια καυτή πατάτα που κανείς δεν θέλει να κρατήσει, ο Γιάννης ο Ντούμος όμως ζήτησε από σήμερα να την αναλάβει (προσέξτε όχι να δώσει μια βοήθεια σαν να είμαστε ζητιάνοι), για έναν τοπικό επιχειρηματία που δραστηριοποιείται στον τόπο του δεν είναι κάτι απλό, δεν μπορεί να είναι λόγια του αέρα γιατί δεν είναι ένα ακόμη περαστικό λαμόγιο από την περιοχή μας, ουσιαστικά εσείς με την σημερινή σας στάση ορθώσατε απέναντι σε αυτόν το ανάστημά σας και έμμεσα αναλαμβάνετε απέναντί μας την ευθύνη για διοίκηση το καλοκαίρι μεγαλύτερης οικονομικής επιφάνειας ΚΑΘΑΡΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ.
    Γιώργος Γ. Σαββίδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιώργο, δεν ξέρω αν ο Ντουμος έχει μεγαλύτερη οικονομική επιφάνεια από τον νυν "προεδρο", (που μάλλον έχει), αλλά σίγουρα έχει ένα τρομακτικό πλεονέκτημα απέναντί του...

      ΔΕΝ ΣΤΕΡΕΙΤΑΙ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑΣ !!!!

      Διαγραφή
  8. Φυσικα ο Σαραηλιδης δεν απαντησε στην πρόταση Ντουμου. Τι να απαντήσει δηλ. ότι δεν έχει οικονομική επιφάνεια; ότι δεν γνωρίζουμε το ποιον του; Φυσικά σε ότι υποσχέθηκε στην Εκάβη έγινε αφερεγγυος. Δεν υπάρχει έστω και ένας φίλαθλος να τον υποστηριζει. Αυτό φαίνεται και από το άδειο γηπεδο. Αυτός που μπαίνει εδώ μέσα και γράφει υπέρ του περισσότερο για χαβαλες μου μοιάζει.
    Σημ.Η κατρακυλα συνεχίζεται, άλλοι τρεις παίκτες της ομάδας κούνησαν μαντίλι. Επιτέλους ο πρόεδρος θα δει τον γιόκα του σε αποστολή με την ομάδα.
    Σιμος Ι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΣΕΝΤΕΡ ΜΠΑΚ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ
    ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΗΛΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μην ανησυχείς Ηλία... Ο Γενάρης πλησιάζει και η "προεδραρα" θα φέρει παικταραδες!!!

      Διαγραφή
    2. Σωστά θα φέρει παικταράδες ο πρόεδρος, αρκεί να μην ζητήσουν χρήματα. Σε Πιερικό θα παίξουν θέλουν και χρήματα; Εξάλλου η ομάδα είναι επιπέδου Γ ερασιτεχνικό, άρα δεν χρειαζόμαστε παίκτες επιπέδου.
      Ανδρεάδης Ι.

      Διαγραφή
    3. Θα πληρώσουν κιόλας για να πάρει το δελτίο τους...
      Είναι γάτα ο "πρόεδρος"...

      Διαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!