Άσφαιροι Πιερικός και Αχιλλέας Νεοκαισάρειας

Στο 0-0 έμειναν Πιερικός και Αχιλλέας απόψε στο Α'ΔΑΚ Κατερίνης σε ένα μέτριο αγωνιστικά παιχνίδι, με την ομάδα της Καισάρειας να στέκεται καλύτερα στο γήπεδο, καθόλη την διάρκεια του αγώνα καθώς υπήρχαν σημαντικές ευκαιρίες που θα μπορούσαν να εκμεταλλευτούν, αλλά σπατάλησαν. Από την άλλη, η ομάδα του Μιχάλη Ζιώγα έδειξε να "ζωντανεύει" στα τελευταία 10 λεπτά, αλλά ούτε τότε δεν κατάφερε να απειλήσει ιδιαίτερα την αντίπαλη εστία.

Υ.Γ Στο γήπεδο βρέθηκε ο ενδιαφερόμενος για την ομάδα του Πιερικού, και νυν πρόεδρος της Πύδνας, Γιάννης Ντούμος.

Υ.Γ2 Μπορεί ο αγώνας να ήταν ανάμεσα σε δύο τοπικές ομάδες, αλλά λιγοστοί ήταν αυτοί που βρέθηκαν στο γήπεδο του Πιερικού, πράγμα που δείχνει μια συνεχόμενη απαξίωση απέναντι στην ομάδα της Πιερίας.

ΥΓ3: Φραστική και παρολίγον βίαιη επίθεση δέχθηκε στην είσοδο του γηπέδου μπροστά στα μάτια φιλάθλων και διοικούντων, ο διαχειριστής της σελίδας PierikosNews, από εν ενεργεία ποδοσφαιριστή της ομάδος του Πιερικού και υιός επικεφαλή στελέχου της νύν διοίκησης της ομάδας του Πιερικού.


ΠΙΕΡΙΚΟΣ. (Ζιωγας)
Σοιλεμεζογλου.Γελαδαρης.Μπαρουτας.Αγισιλαου.Κραγιοπουλος.Τριανταφιλιδης.(74 Παναγιωτιδης)Συμεωνίδης. Λουγγος.Παρδαλης(68 Κοκονοζι).Παπαδόπουλος. Λαζοπουλος.

ΑΧΙΛΛΕΑΣ.(Σαββιδου)
Σαρρης.Λαζαρίδης. Δερμισης. Ηλιάδης. Σκεντος.(88Βούλγαρης)  Πετρουζελης.Καμπεριδης.Δημηνας. Καραμανωλας(60 Ζωβλικας).Μανικας.Βαταμιδης. (79 Σιδηρόπουλος) 

13 σχόλια:

  1. Αντί να ντρεπονται για τα καραγκιοζιλικια τους έχουν το θράσος να βγάζουν και γλώσσα για κάθε έναν που έχει αντίθετη γνώμη. Δεν πειράζει οι μέρες τους λιγοστεύουν και κάποιοι θα βλέπουν το γήπεδο μετά με τα κυάλια.
    Ανδρεαδης Α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με τα κυάλια? Αυτοί δεν πατανε στο γηπεδο παραμόνο για τα εισιτήρια... (τι θα κόψουν - τι θα βγαλουν)
      Στην μετα-σαραηλίδη εποχή νομίζεις οτι θα πηγαίνουν γηπεδο? Νομίζεις οτι τους νοιάζει ο Πιερικός?

      Διαγραφή
  2. Δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγο αυτής τις επίθεσης, καθώς και άλλων προηγούμενων προς στους διαχειριστές του pierikosnews... εκ του «υιού επικεφαλής στελέχους» αυτή την φορά...

    Στα του Πιερικου τώρα
    Πάλι δεν σκοράραμε χωρίς «πεναλτυ», πάλι ισοπαλία!
    Τουλάχιστον «διατηρούμε το αήττητο» στα τελευταία παιχνίδια! Ε... μην είμαστε και αχάριστοι... (!)

    ΥΓ
    Θα παρακαλούσα τους διαχειριστές να αναρτήσουν λεπτομέρειες για το συμβάν προς ενημέρωση όλων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Από ότι αφήθηκε να ευνοηθεί, τα σχόλια κάτω από τις δημοσιεύσεις ήταν ο λόγος τις λεκτικής επίθεσης που αν δεν υπήρχε η παρουσία αστυνομίας θα μετατρεπόταν σε βίαιη επίθεση.

      Θα ακολουθήσει επίσημη ανακοίνωση σύντομα από τον Ραδιοφωνικό σταθμό 922 οπού και στεγάζεται η ιστοσελίδα μας.

      Διαγραφή
  3. Δεν παίξαμε καλά δεν δημιουργήσαμε ευκαιρίες αντίθετα ο αντίπαλος είχε περισσότερες ευκαιρίες από εμάς . Μου προξενεί εντύπωση που σε κάθε στημένη επίθεση της ομάδας μας όπως τα κορνερ , καθόταν τρεις παίκτες πίσω να φυλάνε τον Μανίκα . Σεβόμαστε τον έμπειρο παίκτη αλλά έτσι δεν έχεις πλεονέκτημα στην επίθεση από στημένα .only Pierikos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Α! Μάλιστα! Τα κλασικά «ε...να ... παίξαμε καλά, τους είχαμε, αλλά χάσαμε από συγκυρίες» και «δεν παίξαμε καλά και χάσαμε»!

      Είμαστε άξιοι της μοίρας μας!

      Διαγραφή
  4. Για την φετινή ομάδα δεν αξίζει κανείς να ασχολείται σοβαρά,γιατί την έκαναν σαν τα μούτρα τους και δεν εννοώ μόνο το αγωνιστικό κομμάτι, την κοντυναν σε όλα τα επιπεδα. Τώρα το παρηγορο είναι πως η μεταβίβαση θα ολοκληρωθεί σε σύντομο χρονικό διαστημα, αν δεν στραβωσει κάτι την τελευταία στιγμη. Η λευτερια της ομάδας πλησιάζει.
    Σιμος Ι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. κ.ΣίμοΙ., γνωρίζετε κάτι (που δεν ξέρουμε οι υπόλοιποι) για την υπόθεση της "μεταβίβασης" όπως λέτε, γιατί εγώ τουλάχιστον δεν έχω ακούσει καμία δήλωση από τη νυν διοίκηση ότι ξεκίνησαν έστω κάποιες συνομιλίες για το θέμα.
    Γιώργος Γ.Σαββίδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ντροπή και αίσχος !!! Παρακαλώ του διαχειριστές ν μας πούνε ακριβώς τι συνέβη κ ποιος ειναι αυτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δηλ. κανένας σας δεν γνωρίζει για το ενδιαφέρον του Ντούμου για τον Πιερικό; Κάνετε λες και ζείτε σε άλλη πόλη. Όσοι ήταν χθες στο γήπεδο πρέπει να το συνειδητοποίησαν.
    Τώρα αν δεν προκύψει κάτι το αναπάντεχο, ο Άγιος Βασίλης θα φέρει το δώρο στον Πιερικό.
    Σημ. Κάτω τα κουλά σας και ιδιαιτέρως εσύ ο πιτσιρικάς από τα παιδιά του Pnews, του μοναδικού μέσου που έχουμε άμεση πληροφόρηση για τον Πιερικό.
    Σίμος Ι.
    Σίμος Ι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εμφανίστηκε και άλλος υποψήφιος για τον Πιερικό σήμερα και αυτός μεγαλομέτοχος άλλης ομάδας
    Αντωνίου Νικ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τελικά μήπως πρέπει να γίνονται εκλογές στην ΕΠΣ πιο συχνά για να γεμίσουμε ενδιαφερόμενους. Τίποτα εκλογές το καλοκαίρι δεν έχει. Λέτε αν υπάρξει και τρίτο σχήμα στην ΕΠΟ να υπάρξει και τρίτος ενδιαφερόμενος.
    Είναι που όταν ανέφερα στην ΕΚΑΒΗ ότι όσοι ασχολούνται με τον Πιερικό δεν έχουν μόνο ζημία, εννοώντας ότι πολλές φορές το κέρδος δεν αποτιμάτε άμεσα σε χρήμα, παρεξηγήθηκαν φίλοι μου από χρόνια.

    Υ.Γ.: είναι ευκαιρία για τον Σαραηλίδη αν θέλει να αποδείξει ότι έχει αγνές προθέσεις για τον σύλλογο, να καλέσει και τους δυο να μπουν από κοινού και από τώρα στη διοίκηση δείχνοντας έμπρακτα το ενδιαφέρον τους και όχι παχιά λόγια για το καλοκαίρι που θα έχουν τελειώσει οι εκλογές.
    Γιώργος Γ. Σαββίδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ρε Σαββιδη είσαι πολύ απονηρευτος. Δηλ. σαν να προτεινεις τον Ιβαν και τον Μαρινακη να γίνουν συνέταιροι. Αυτά δεν γίνονται, όμως δεν ψιλιαζεσαι καθόλου γιατί το όψιμο ενδιαφέρον του Συμεωνιδη και μετά το ενδιαφέρον του Ντουμου; Προσωπικά πιστεύω πως εκδήλωσε ενδιαφέρον για να έχει την ψήφο του Πιερικου και μετά μην είδατε τον Παναγη.
    Σιμος Ι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!