ΟΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΟΝΑΝΕ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ...

Λοιπόν κύριοι.. και "κυρίες", που ασχολείστε και σας πιάνει ο πόνος για την ομάδα του Πιερικού ήρθε η ώρα να μιλήσουμε σαν άντρες και να κοιτάξουμε το θέμα κατάματα.
Οι εκλογές της ΕΠΣ πλησιάζουν, δεν έπιασε ο πόνος για την κατάντια του Πιερικού, ούτε τον κ.Ντούμο, ούτε τον κ.Συμεωνίδη. Και ως εκ θαύματος και οι δυο διεκδικούν την προεδρία του ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ. Γιατί για να μην ξεχνιόμαστε ο Πιερικός δεν είναι ΠΑΕ, δεν έχει μετοχές, άρα απευθύνεται στην ψήφο της γενικής συνέλευσης, η οποία αναθέτει τη προεδρία στον εκάστοτε ενδιαφερόμενο-υποψήφιο. Κάναμε ένα λάθος το καλοκαίρι ορίζοντας σαν μέλη μια ανύπαρκτη-προβληματική διοίκηση, η οποία διοικεί τον Ερασιτέχνη όπως ακριβώς διοικείται η Ελλάδα αυτή τη στιγμή.
Που ήταν το καλοκαίρι ο κ.Ντούμος και ο κ.Συμεωνίδης που τους παρακαλούσε ο λαός του Πιερικού να δώσουν μια λύση για να έχουμε διάδοχη κατάσταση μετά την "κατά πολλούς αποτυχημένη" σεζόν του κ.Αθανασιάδη;

Βέβαια, τότε δεν υπήρχαν εκλογές ΕΠΣ. Ας γυρίσουμε όμως στο προκείμενο. Στη παρούσα φάση μετά την εκδήλωση ενδιαφέροντος από τον κ. Ντούμο, εμφανίζεται και δεύτερος υποψήφιος, ο κ.Συμεωνίδης,
ο οποίος όμως "υπόσχεται" χωρίς να καταθέσει επίσημη πρόταση. Φυσικά ο κ Συμεωνίδης έχει κερδίσει ήδη την εμπιστοσύνη και την ψήφο της νυν διοίκησης του ερασιτέχνη Πιερικού, και θέλοντας να κατευνάσει την έκρηξη και τον θυμό του κόσμου της ομάδας, υπόσχεται να εμπλακεί σε αυτήν το καλοκαίρι. Από την άλλη, με την επιστολή του κ Ντούμου, για ακόμα μια φορά ο κόσμος του Πιερικού έρχεται σε αναβρασμό και απαιτεί την φυγή της νυν διοίκησης.
Κερδισμένη από την όλη κατάσταση φαίνεται ότι είναι η ανύπαρκτη διοίκηση του ερασιτέχνη, η οποία με τις πλάτες ενός υποψηφίου πρόεδρου ΕΠΣ Πιερίας, και τις υποσχέσεις του, έχει την δυνατότητα να αρνηθεί την πρόταση του κ Ντούμου για σύγκληση συνέλευσης έως τις 20/12. Κλείνοντας, ερωτήματα παραμένουν αναπάντητα και δεν έχουν υποθεί σε κανέναν από τους δυο ενδιαφερόμενους για τον ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟ.
Τι θα κάνετε κύριοι αν αναλάβετε τον Πιερικό, με τις δικές σας ομάδες;
Το ενδιαφέρον σας για τον Πιερικό θα συνεχιστεί και αν η παράταξη σας ηττηθεί στις εκλογές της ΕΠΣ;
Γιατί βάζετε καταλυτικές ημερομηνίες και δεν απαιτείτε άπλα μια γενική συνέλευση για να εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας για την ανάληψη του Ερασιτέχνη;
Γιατί σε τόσους αγώνες που ήσασταν αντίπαλοι της ομάδος που όπως λέτε αγαπάτε, δίνατε το 110% των δυνατοτήτων σας; και φυσικά πολλά ακόμα ερωτήματα περί εκκαθαρίσεων κλπ... Υ.Γ.1 Προς Θεού, η ανύπαρκτη διοίκηση πρέπει να φυγει χθες.
Υ.Γ.2 Όχι άλλο κάρβουνο.
Υ.Γ.3 Εννοείται ότι είτε ο κ Ντούμος, είτε ο κ Συμεωνίδης εφόσον θέλουν να ασχοληθούν πραγματικά, είναι ευπρόσδεκτοι στη γενική συνέλευση να καταθέσουν το πλάνο τους.
Υ.Γ.4 https://www.youtube.com/watch?v=UDqI3rmnv0U

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ. Ένας αγνός φίλαθλος του Πιερικού...

22 σχόλια:

  1. Σημείωση PNEWS: Το παραπάνω κείμενο όπως μας ήρθε στο email, έτσι ακριβώς το ανεβάσαμε, χωρίς να κόψουμε τίποτα. Δεν υιοθετούμε τυχόν χαρακτηρισμούς και απόψεις, έχουμε την δίκη μας άποψη και θα την καταθέσουμε μέσα στις επόμενες ημέρες.

    Μπορείτε να στείλετε και εσείς την δική σας άποψη-γνώμη για το σοβαρό θέμα που απασχολεί την ομάδα του Πιερικού μας, στο email pierikosnewsgr@hotmail.com (παρακαλούμε τα σχόλια και οι απόψεις να είναι βασισμένα σε λογικά πλαίσια και χωρίς ύβρεις και επιθέσεις προς πρόσωπα).

    Σας ευχαριστούμε
    PierikosNewsADMINS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιατί αυτός ο κύριος δεν ανήρτησε το σχόλιο αυτό εδώ δημόσια αλλά το έστειλε με e-mail και μάλιστα ανώνυμα ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επειδή έχουμε Δημοκρατία και ο καθένας μπορεί να εκφράσει ή να διατυπώσει την άποψη του με τον οποιονδήποτε τρόπο :)
      Και εσείς μπορείτε να το κάνετε, άλλωστε σας λέμε τους τρόπους στο απο πάνω σχόλιο.

      Διαγραφή
    2. -Τι κάνεις Γιάννη ?
      -Κουκιά σπερνω

      Το όνομα του αποστολέα του e-mail γιατί δεν γράφτηκε ?

      Είχα την εντύπωση ότι τα ανώνυμα σχόλια δεν περνάνε...
      Παραβαινετε τους ίδιους σας τους κανόνες!

      Διαγραφή
  3. Διότι σεβόμαστε την επιθυμία του να παραμείνει ανώνυμος. Δεν είναι σχόλιο κάτω απο δημοσίευση, ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΨΗ, ολόκληρο κείμενο, και έχουμε ανοίξει το ελεύθερο σε όλους. Όλοι έχουν το λόγο σε αυτές τις καταστάσεις που βιώνουμε αυτή τη περίοδο. Τελείωσε το θέμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτό σας πείραξε δλδ που ανέβηκε ένα αρθρο με την επιθυμία του αποστολέα και δε σας πειράζει που υπογράφετε με ψεύτικα ονόματα;

    Παρλίδης Βασίλειος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν ξέραμε να βάλουμε εκτός από το όνομα μας, ΑΔΤ και ΑΜΚΑ στα σχόλια κύριε "Παρλίδη" (αν λέγεσαι έτσι)

      Διαγραφή
    2. "αγνε φιλαθλε του Πιερικού", μας "έπιασε ο πόνος" διότι όταν εμείς πηγαίναμε γήπεδο και βλέπαμε τον Πιερικο, εσύ ήσουν μπόμπιρας.....

      ΥΓ
      "κυρίες" να πεις τον πατέρα σου και τον αδερφό σου!!!
      Την "μητρική σου γλώσσα, εκεί που σε παίρνει!!! Όχι εδώ!!!

      Διαγραφή
    3. Δεν καταλαβαίνουμε την έκρηξη σας κ.Πατρή δύο ημέρες μετά. Γιατί θιχτήκατε προσωπικά;

      Διαγραφή
    4. Πλάκα μου κάνεις, έτσι ???

      Διαγραφή
    5. Δεν σας είδα να σας πιάνει πόνος όταν η ομάδα παρέπεε στην Β κατηγόρια και όχι μόνο αυτό αποσύρθηκε και από τα πλέι ουτ..Τότε η Ιστορία του Πιερικού δεν ντροπιαζόνταν?Και εφόσον θέλεις και ονοματεπώνυμο για το άρθρο θα ακολουθήσω την προσφιλής προς εσάς συνήθεια..Παρλίδης Βασίλειος

      Διαγραφή
    6. Παρλίδη μην συγκρίνεις ανόμοια πράγματα!
      Θα προτιμούσε ο καθε ένας πιερικος την Β' παρα αυτό το ξεφτιλικι που υφίσταται σήμερα η ομάδα και που δεν έχει προηγούμενο στην ιστορία του Πιερικού.

      Δεν συμμετείχα ποτέ σε καμία διοίκηση και για αυτό ΜΗΝ μου χρεώνεις τα πεπραγμένα άλλων!

      ΥΓ
      Τώρα, γνωρίζω το όνομα του "αρθρογράφου" (αν είναι το πραγματικό)

      Διαγραφή
  5. Ποιο καλοκαίρι μας λέει ο άλλος. Εδώ και τώρα ΓΣ και να αποφασίσουν τα μέλη για το μέλλον της πολύπαθης ομάδας. Πρέπει όσοι αγαπούν τον Πιερικό μία φράση να τους εκφράζει. ΤΩΡΑ ΓΣ.
    Ανδρεαδης Ι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. PNnrws ή πρόταση του Ντουμου κατατέθηκε στον Σαραηλιδη μέσω δικηγόρου. Έχουμε απάντηση από τη μεριά του;
    Σιμος Ι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Επαναθέτω την πρόταση για συγκέντρωση με τη λήξη του αγώνα της Κυριακής προκειμένου να μας δοθούν εξηγήσεις από τον Πρόεδρο. Από την στιγμή που δεν είμαστε ΠΑΕ τα μέλη έχουν το δικαίωμα ανά πάσα στιγμή να ζητήσουν ενημέρωση από το Δ.Σ..
    Δεν θέλω να εκληφθεί ως στήσιμο λαικών δικαστηρίων γιαυτό μιλάω για τη ΛΗΞΗ του αγώνα και όχι πιο πριν.
    Οι συγκεκτρωμένοι πιστεύω ότι θα υπερτερούν των 3/5 των μελών που απαιτούνται για να αναγκαστεί ο Πρόεδρος να ορίσει άμεσα Γ.Σ..
    Εάν παρέλθει άπραγη η ημερομηνία που έθεσε επίσημα στην πρότασή του ο Ντούμος (20-12-16) θα είμαστε άξιοι της μοίρας μας την οποία έμεσσα θα έχουμε εναποθέσει στα χέρια του κάθε Σαραηλίδη.
    Υ.Γ. 1.: Ήδη μέλη του Σ.Ο.Π. σε προσωπικές μας συζητήσεις την έχουν αποδεχτεί, περιμένω να ακολούθήσουν και άλλοι μέσα από το site.
    Υ.Γ. 2 : Συγκκινητική η πρόταση του Πεϊδη (μέσα από το site του) για ένωση όλων των δυνάμεων για το καλό του Πιερικού, αλλά περιμένουμε να τον δούμε στην πράξη αν θα πάρειθέση για την παραπάνω κίνηση και ας με ξέχασε στην αναφορά του για εκείνα τα μικρά παιδιά που γύριζαν την Ελλάδα πίσω από την ομάδα.
    Γιώργος Γ.Σαββίδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κάποτε πρέπει να τελειώσει η πλάκα με τα "πνιγμένα σχόλια" κυρίες και κύριοι του ιστολογιου...
    Δεν νομίζετε ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κ.Πατρή αφήστε αυτή τη καραμέλα, δεν υπάρχει σχόλιο που δεν δημοσιεύθηκε. Το τελευταίο σχόλιο σας είναι πιο πάνω.

      Διαγραφή
    2. Εαν δεν ανακαλέσετε ως προς τον προσωπικό χαρακτηρισμό "κυρίες" προς τους διαχειριστές του ιστολογίου οι οποίοι έχουν ονοματεπώνυμο και δεν φοβούνται να λεν την γνώμη τους και μέσα και έξω απο αυτό προσωπικά ΠΛΕΟΝ γιατί μέχρι τώρα δεν γινόταν όχι μόνο θα πνίξω κάποια σχόλια δικά σας αλλά γενικά δεν θα ξαναβγούν.Και αυτό ισχύει προς όλους τους δήθεν "επώνυμους" που μας συκοφαντούν ή μας μειώνουν.

      Διαγραφή
    3. Κύριε Παναγιτσα, να ανακαλέσει πρώτα ο "αρθρογράφος" για το "κυρίες" (που δεν είδατε) προς τους Πιερικους και αναγνώστες του ιστολογιου σας και μετά βλέπουμε...

      Διαγραφή
  9. Ποιος ΣΟΠ; που εχει έδρα ο συγκεκριμένος σύνδεσμος να πάμε να ακούσουμε τις απόψεις τους;

    Παπαβασιλείου Λευτέρης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!