ΣΧΟΛΙΟ PNEWS: ''Άκρας μυστικότητας.. Πιερικός!''

Έχει περάσει περίπου ένας ολόκληρος μήνας μετά το τελευταίο ρεπορτάζ του PNEWS πάνω στα αγωνιστικά θέματα της ομάδας του Πιερικού. Από τότε μέχρι σήμερα υπάρχει μια ''περίεργη μυστικότητα'' γύρω από τα τείχη του Α'ΔΑΚ, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει ΚΑΜΙΑ απολύτως ενημέρωση (όχι μόνο προς εμάς, αλλά σε όλα τα ΜΜΕ της πόλης).
Το θέμα είναι ότι πίσω από αυτή τη σιγή υπάρχουν κάποια σημαντικά θέματα που εξελίχθηκαν κατά τη διάρκεια των εορτών, που σύντομα θα είστε σε θέση να γνωρίζετε μέσα από το PNEWS.

Πάμε στην πραγματικότητα...

Ας δούμε αναλυτικά τους ποδοσφαιριστές που αποχώρησαν από την ομάδα του Πιερικού από την αρχή κιόλας της σεζόν.

Πέτρος Μπαιμάκης

Θάνος Φωκαίδης
Εμμανουήλ Καραμανώλας
Κώστας Καραμανώλας
Διονύσης Μιχαηλίδης
Βασίλης Μάρκου
Παναγιώτης Αχείμαστος
Νέβιλ Ριβελίνο
Αχμέντ Καμαρά
Ουμπέρτο Πιζάνι
Κρίς Αγιησιλάου

Αντίθετα ΚΑΜΙΑ μεταγραφή δεν έχει πραγματοποιηθεί μέχρι στιγμής από την διοίκηση του Πιερικού με αποτέλεσμα το ρόστερ να αριθμεί αυτή τη στιγμή (που το πρωτάθλημα εξελίσσεται) τους μόλις 17 ποδοσφαιριστές! Ενώ έχουν αδειάσει σημαντικές θέσεις, όπως αυτές του σέντερ φορ, αμυντικού, εξτρέμ, τερματοφύλακα.


Όλες οι παραπάνω αποχωρήσεις δεν θα γινόντουσαν αντιληπτές από κανέναν (και όντως οι τελευταίες δεν έγιναν), αν δεν υπήρχαν κάποια ενεργά μέσα που πασχίζουν για να μάθουν έστω μια πληροφορία από τα ''επίσημα χείλη'' των διοικούντων. 

Βέβαια από το Α'ΔΑΚ πέρασαν και έφυγαν και αρκετοί δόκιμοι ποδοσφαιριστές που (και πάλι) κανείς δεν ενημερώθηκε. Αρκεί να σας ενημερώσουμε μόνο, ότι ο ποδοσφαιριστής Τσιμήτρης που δοκιμάστηκε αρκετό καιρό από τον Μιχάλη Ζιώγα, αποκτήθηκε εν τέλει από την ΑΕ Καρίτσας.

Χθες, Παρασκευή 13/1 πραγματοποιήθηκε η κοπή πίτας για την νέα χρονιά μέσα στα αποδυτήρια της ομάδας, με την διοίκηση του Πιερικού να προσκαλεί μόλις (2) συντάκτες. Αψηφώντας μεγάλη μερίδα αθλητικών ρεπόρτερ που το έργο τους είναι να προβάλλουν την ομάδα στο φίλαθλο κοινό του νομού μας. Γιαυτό και δεν δημοσιεύτηκε το εν λόγω θέμα.


Το θέμα των ακαδημιών είναι τεράστιο... και όσα σύμφωνα με πληροφορίες μας, συνέβησαν πάνω σε αυτό το κομμάτι ίσως να ''κουφάνουν'' το φίλαθλο κοινό της ομάδος. Για περισσότερα θα υπάρξει ειδικό ρεπορτάζ τις επόμενες ημέρες.


Τέλος, η υπόθεση που ίσως καίει περισσότερο από καμία άλλη με το όνομα ''εκκαθάριση'' παραμένει στάσιμη στα ''συρτάρια'' της διοίκησης..(μετά τις δύο επιβεβαιώσεις από επίσημα χείλη ότι θα ξεκινήσουν οι διαδικασίες της, μια Δευτέρα του Οκτώβρη).


Μείνετε στο PNEWS για να ενημερώνεστε για όλα όσα αφορούν την ομάδα, από το ''προφανές''... έως το πιο ''κρυμμένο'' θέμα.


13 σχόλια:

  1. Πάντως το μόνο σίγουρο είναι ότι οι Διόσκουροι πιο πολύ ενημέρωση προσφέρει στον κόσμο της. Και δεν είναι καθόλου τυχαίο που αναφερόμαστε στους Διόσκουρους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. επειδή νομίζω ότι δεν είστε καλά ενημερωμένοι ο τσιμήτρης δεν δοκιμάστηκε στον ΠΙΕΡΙΚΟ, ανήκει στον πιερικό αφού πήγε δανεικός στο κεραμίδι, το είδαν ξανά σε προπονήσεις και δόθηκε ξανά δανεικός στην καρίτσα. Καλά θα είναι να κάνετε ρεπορτάζ πριν γράψετε ΡΑΦΑΗΛΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μάλλον εσείς δεν είστε καλά ενημερωμένος. Αυτά δεν υπάρχουν στα Ερασιτεχνικά. Και δεν υπάρχει ο όρος "ανήκει στον Πιερικό", όταν το δελτίο του είναι σε ομάδα χωριού.

      Διαγραφή
  3. Αφου μας ειπαν προβατα για τι να μας ενιμεροσουν δικο τους μαγαζί είναι ότι θέλουν κάνουν. Η παλαίμαχοι ακόμα στηρίζουν η μελανολεκοι θέλουν τετιο Πιερικό και το ΣΦΙΠ . Pierikosnews αστούς να κάνουν ότι θέλουν αφού είσαι κακός δημοσιογράφος ας κανου αλει ταχα καλει Πιερικοί ρεπορτάζ
    ΠΙΕΡΙΚΕ Η Γ ΕΘΝΙΚΗ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΗ ΚΑΜΙΑ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗ ΜΕ ΣΕΒΑΣΤΗ....ξυπνήστε επιτέλους
    Κώστας Παπαχρήστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καμία συγχώνευση με σεβαστή, με το κιτρος ομως;

      Δημοσθένης Παλαιολόγος

      Διαγραφή
  4. φιλε εση εκει κολισε με το κιτρος ομως κυταξε υπαρχει ακαδαμιες στιν ομαδα Δημοσθένης Παλαιολόγος ???
    Κώστας Παπαχρήστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οι άνθρωποι δεν παίζονται, νομιζουν πως διοικούν κανένα χωριουδακι. Άντε λίγη προσπάθεια ακόμα και θα παίξει και του προέδρου ο κανακαρης, φυσικά με τις επιλογές της η διοίκηση πάει για φούντο την ομάδα. Ευτυχώς ο υποψήφιος πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της Σεβαστης μας διαβεβαίωσε πως στο τέλος θα βοηθήσει τον Πιερικό να μην πεσει στο τοπικο (πόση ξεφτίλα θα φάμε ακόμα από τα χωριά).
    Ο άλλος μας ενημερώνει για τις ποδοσφαιρικές διαδρομές ενός φερελπιδα νέου, χωρίς να ξέρει πως στα ερασιτεχνικά δεν υπάρχει δανεισμός.
    Σημ.Pnews για κάντο πιο λιανα για τους Διοσκουρους.
    Ανδρεαδης Α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κλειστό club, λοιπόν, ο Πιερικός…

    "Τσιφλικι" του πατέρα τους…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δεν καταλαβαινω πραγματικα το λογο για το οποιο αασχολουμαστε ακομη με την κακομοιρη διοικηση του σαραηλιδη, βεβαια οπως ειδαμε και στη κοπη της πιτας εχουν μεινει δυο ο κουθουριδης και ο πατκιουτ συν τον γνωστο σε ολους ανθρωπο του προεδρου Λιολιο, ο προεδρος απουσιαζε γιατι ολο και καποιος παικτης θα ζητουσε και κανενα μηνιατικο,επιτελους οι υπολοιποι κυριοι της διοικησης ή ασχοληθειται ή σταματηστε να ειστε μαριονετες.Μεγαλη ευθυνη βεβαια εχει ο παλαιμαχος πουρπουτιδης που πρεπει να ενημερωθει και να παρει θεση. Θεση πρεπει να παρουν και οι υποτιθεμενοι οργανωμενοι Σοπ, Μελανολευκοι, σφιπ, καποτε και σωστα ηταν στα καγκελα δεν θελανε λεγαν Πιερικο της σφαλιαρας, τωρα? τι αλλαξε? ξεφτιλιζομαστε μας κανουν χαβαλε ολοι, και εχεις τον σαραηλιδη στο χωρο σου (μελανολευκοι) δεν τον δινεις το λογο, να ακουσουμε εστω και τις τυπικες ευχες και δεν κριτικαρεις καθολου την απαξιωση της ομαδας (μην ξεχνατε τις ακαδημιες η διαλυση τους εχει ον/νο- Σαραηλιδης). Ολοι ασχολειστε πλεον με ρουφιανιες και κουτσομπολια καφενειου, μπειτε μπροστα να προκαλεσεται γενικη συνελευση να συζητηθουν ολα, ο διαλογος δεν εβλαψε κανεναν.Ειναι αμαρτια ο πιερικος να εχει μονο 7 παιδακια στο prozounior, και αυτο αναγκαστικα με νυχια και με δοντια λογω της προκυρηξης του πρωταθληματος της Γ΄Εθνικης οπου ειναι υποχρεωτικη η συμμετοχη των τμηματων υποδομων στο πρωταθλημα της ΕΠΣ(ποσα χρωσταει ο πιερικος στην ΕΠΣ??). Απαντηση υπαρχει για την διαλυση των ακαδημιων??? Ποιανου αποφαση ηταν??? Επομενως επειδη υπαρχει πληρη διαλυση σε ολα τα επιπεδα ,καλο ειναι να γινει μια ΓΣ ΕΚΛΟΓΟΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ,να προκυψει νεα διοικηση που να οργανωσει τα παντα απο την αρχη αφηνοντας τη σημερινη διοικηση ωσ διοικουσα επιτροπη της μεγαλης ομαδας(γ εθνικη) ,και αυτο για να μην νομιζουν οτι τους κυνηγανε, ας τελειωσουν τη χρονια και να πανε στο καλο.Με αυτο τον τροπο θα υπαρχει και ο ελεγχος σε πονηρες σκεψεις οπως ριχνω τον ΠΙΕΡΙΚΟ στο τοπικο και κανω πλεον συγχωνευση με την πολυαγαπημενη του προεδρου Σεβαστη αφου μου το επιτρεπει ο νομος (συχωνευση ομαδας που παιζει στο τοπικο με ομαδα που αγωνιζεαι σε πανελληνιο πρωταθλημα επιτρεπεται- ας το δει και ο Λαλας). ευχαριστω για την φιλοξενια, νοιωθω αγανακτησμενος ως γονιος με την διαλυση της ακαδημιας. Καλαιτζης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Από τη στιγμή που η χρονιά είναι χαμένη, κανένας λογικός άνθρωπος δεν σκέφτεται να εμπλακεί στο συνονθύλευμα που λέγεται Πιερικός. Οι Μελανολευκοι που δεν ήθελαν τον Πιερικό της σφαλιαρας, τον κάλεσαν χωρίς καν να τον ρωτήσουν και να του θίξουν το σημερινό χαλι. Δηλ. είναι ευχαριστημένοι με την διάλυση των Ακαδημιών; 9 παιδακια
    projunior συμμετέχουν στο πρωτάθλημα. Αυτα αποτελούν την Ακαδημία του Πιερικου και η ξεφτιλα είναι πως όταν για κάποιο λόγο δεν συμπληρώνουν ομάδα, η ένωση αναβάλλει τον αγώνα για να μην αφαιρεθούν βαθμοί από την μεγάλη ομάδα. Που είναι οι οργανωμένοι ΣΟΠ και ιδίως οι Μελανολευκοι και ο ΣΦΙΠ που άλλες εποχες έβγαζαν ανακοινωσεις; Τώρα τα βλέπουν όλα καλά; Ο καθένας κρίνεται από τα πεπραγμένα του. Οι απλοί φίλαθλοι με το αλάθητο αντικειμενικό κριτήριο έπραξαν το αυτονόητο. Αποχή έως ότου δουν ότι πράγματι κάτι καλό συμβαίνει στην ομάδα.
    Σιμος Ι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δυστυχώς ο στρουθοκαμηλισμός και η υποκρισία περισσεύει για πολλούς Πιερικάρες που γράφουν εδώ μέσα ειδικά όταν αναφέρονται στις ακαδημίες . Ξαφνικά μέσα σε στη δίνη της υποβάθμισης και απαξίωσης που έχει περιέλθει ο Πιερικός και που έχει φυσικά συμπαρασύρει και τις ακαδημίες ανακαλύψατε πολλοί από εσάς ότι υπάρχει και αυτό το κομμάτι για τον Πιερικό . Κανείς σας δεν γνωρίζει ούτε ενδιαφέρθηκε ποτέ ως φίλαθλος του Πιερικού να ρωτήσει για τις ακαδημίες , πώς λειτουργούν , ποιοι κάνουν πραγματικά κουμάντο σε αυτές , ποιοι είναι οι προπονητές , με τι κριτήρια προσλαμβάνονται , εάν έχουν παιδαγωγική και τεχνική επάρκεια για να καθοδηγούν τα παιδιά μας , αν πληρώνονται κανονικά , αν οι ακαδημίες έχουν χώρο στέγασης ή αν τα παιδιά αλλάζουν στην ύπαιθρο και άλλα πολλά τέτοια . Αν ρωτηθείτε για παράδειγμα να αναφέρεται πέντε ονόματα προπονητών που δούλεψαν τα τελευταία πέντε χρόνια στις ακαδημίες του Πιερικού ζήτημα να ξέρετε δύο . Πόσοι από εσάς από περιέργεια έστω πήγατε ένα σαββατοκύριακο στα βοηθητικά γήπεδα για να δείτε ένα αγώνα των παιδιών μας ; σχεδόν κανένας σας . Πόσοι ρωτήσατε αν τα παιδιά μας είχανε έστω μπάλες να κάνουν προπόνηση ή μια φόρμα Πιερικός να φορέσουνε ; σχεδόν κανένας σας . Θα μου πεις δουλειά της διοίκησης η οργάνωση. Ναι αλλά και δουλειά του οπαδού και φιλάθλου να ξέρει τι συμβαίνει και πώς λειτουργεί το κύτταρο ανάπτυξης της ομάδας μας και να έχει λόγο και συμμετοχή σε αυτό . Παρόλα αυτά αόρατοι σχεδόν όλοι σας . Μόλις φάνηκαν πάλι περίπου τον Σεπτέμβριο σύννεφα στον ορίζοντα για τις ακαδημίες δείτε ποιοι έφυγαν πρώτοι για να καταλάβετε τι είναι ο Πιερικός , τί ήταν πάντα και τι εξυπηρετεί . Είμαι Πιερικός από 8 ετών έχω στείλει τα παιδιά μου και τα ανίψια μου στις ακαδημίες και θλίβομαι όταν βλέπω την υποκρισία γονιών , προπονητών και παλαίμαχων ποδοσφαιριστών και νυν γονέων που ορκίζονταν και πίνανε νερό στο όνομα του Πιερικού την εποχή των παχιών αγελάδων να είναι σήμερα οι πρώτοι που πήδηξαν από το καράβι , να γεμίζουν τις άλλες ακαδημίες του νομού με παιδιά μας και ούτε που να ιδρώνει το αυτάκι τους για την σημερινή κατάντια . Να είστε σίγουροι όμως μόλις όμως ο ιστορικός επανέλθει θα κολλήσουν και πάλι γύρω του για να έχει αξία η παρουσία τους και ο λόγος τους . Αυτά τα λίγα γιατί κουράστηκα πια με την κατάντια μας αλλά περισσότερο με εσάς που βλέπω τα κροκοδείλια δάκρυα σας και διαβάζω τις φανφάρες και τις στουθοκαμηλίστικες κριτικές σας .

    Ευχαριστώ
    Οικονομίκος Κώστας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν σε γνωρίζω κ. Κώστα αλλά εύγε.
      Επιτέλους γράφονται πράγματα στην ορθή βάση.
      Όσοι από εμάς του Πιερικούς (από το καλοκαίρι και μετά) εγκαταλείψαμε το γήπεδο και δεν πατάμε πλέον στις κερκίδες, καλά κάναμε γιατί μας βαρέθηκε κι ο κόσμος όλο οι ίδιοι και οι ίδιοι δηλαδή. Γίναμε θέατρο σκιών.
      Δεν υπάρχει διοίκηση, δεν υπάρχουν ακαδημίες δεν υπάρχει τίποτα, μόνο κροκοδείλια δάκρυα.
      Όταν ο ιστορικός επανέλθει όπως λέει ο Οικονομίκος, γιατί θα επανέλθει, ας φροντίσουμε όλοι εμείς οι απόντες να είμαστε και πάλι απόντες.
      Αρκετή κατρακύλα φέραμε στον Σύλλογο.

      Διαγραφή
    2. Οικονομικο είσαι ισοπεδωτικός!!!
      Αναμασας και κριτικάρεις ταυτόχρονα χιλιοειπομενα πράγματα από όλους μας εδώ μέσα...
      Δεν διάλυσε κανένας μας τον Πιερικό. Η "διοίκηση" το έκανε!

      Όσο για την αποχή, είναι ο μόνος τρόπος αντίδρασης απέναντι σε αυτή την διοίκηση!
      Ουδέποτε υπήρξε "εποχή παχιων αγελάδων" στον Πιερικο.ποτέ!!!

      Για τις ακαδημίες, ο γνωστός "παλαίμαχος" ευθύνεται για την διάλυση τους και η "διοίκηση" που τον τοποθέτησε εκεί!!! Όχι οι γονείς!!!
      Οι γονείς έκαναν το αυτονόητο, παίρνοντας τα παιδιά τους από εκεί!!!

      Και κλείνοντας, αυτά περί "στρουθοκαμηλισμου" και "κροκόδειλιων δακρύων" αλλού, όχι σε εμάς!!!

      Όταν με το καλό φύγει αυτή η "διοίκηση", τότε να δεις πόσοι θα επιστρέψουν, και στις ακαδημίες και στις κερκίδες!!!

      Διαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!