Έκοψαν τη Βασιλόπιτα οι «Μελανόλευκοι»

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η κοπή της Βασιλόπιτας στα γραφεία του Συνδέσμου Φίλων Πιερικού ΜΕΛΑΝΟΛΕΥΚΟΙ, την Παρασκευή 6 Ιανουαρίου. Σε μία ζεστή Πιερική και Μελανόλευκη ατμόσφαιρα ο μοναδικός εν ενεργεία σύνδεσμος του Πιερικού γιόρτασε τα 10 χρόνια συνεχούς παρουσίας στις κερκίδες των γηπέδων. 
Με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση, ο πρόεδρος του ΣΦΚ Πιερικός με μία αντιπροσωπεία ποδοσφαιριστών, ο Σύλλογος Φίλων Ιστορίας Πιερικού, τοπικοί δημοσιογράφοι και αρκετά παλιά και νέα μέλη του συλλόγου. Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης ο πατήρ Νικόλαος Φωτίου από τη Θεία Ανάληψη, ευλόγησε την Πίτα και ακολούθησε ο λόγος του προέδρου των Μελανολεύκων. Να σημειωθεί ότι μετά την ευλογία της Πίτας από τον ιερέα, ακολούθησε ενός λεπτού σιγή προς τιμή του Σάκη Καραγεώργη που έφυγε πρόσφατα από τη ζωή και ήταν αδελφός του Προέδρου του Σ.Φ.Ι.Π, Στέλιου Καραγεώργη.


Ακολουθεί ο λόγος του Προέδρου Μελανόλευκων:

"Καταρχήν θέλω να σας ευχαριστήσω εγώ προσωπικά σαν πρόεδρος αλλά και όλο το ΔΣ μαζί όλους εσάς, για την αποδοχή της πρόσκλησης από πλευράς σας με την παρουσία σας στον χώρο μας αυτή τη στιγμή. Πολλοί μπορεί να με γνωρίζετε εδώ και χρόνια, σίγουρα όμως υπάρχει κόσμος που απέχει από το γήπεδο ή δεν έρχεται στην θύρα 5 που τοποθετείται ο Σ.Φ.Π Μελανόλευκοι. Είμαι ο Κων/νος Μπαλούκας, πρόεδρος και πρωτεργάτης της ιδέας αυτής που σήμερα κλείνει 10 χρόνια ζωής. Εγώ μαζί με την βοήθεια μερικών ακόμα νέων τότε ή ίσως καλύτερα για να γινόμαστε πιο σαφής μία παρέα Πιερικών με την δική μου συνδρομή μου, αποφασίσανε το 2007 να βάλουν μπροστά την ιδέα δημιουργίας συνδέσμου, μίας και ο μεγάλος ΠΙΕΡΙΚΟΣ αδυνατούσε να καλύψει αυτό το κομμάτι στα πλαίσια του σύγχρονου ποδοσφαίρου. Οι πρωτεργάτες της τότε αρχικής ιδέας είναι ονομαστικά : ο Λάζαρος Γαζέτης, ο Τσιντώτας ο Κωνσταντίνος και ο Παναγιώτης (ο τερματοφύλακας),ο Χάρης ο Μανουσαρίδης, ο Θάνος ο Καραγκούνης, ο Χρήστος ο Τομπουλίδης, ο Χόρεβ ο Αλέξανδρος, ο Κώστας ο Χότζας, ο Δημήτρης ο Μαρινόπουλος, ο Αλέξανδρος ο Φωκαίδης, ο Αντώνης ο Μπάσδρας, ο Δημήτρης ο Γκανάς, ο Φιλώτας ο Νταλαμπέκος, και η Νούλα η Τσακιρίδου. Χρειάζεται που και που η αναφορά των ανθρώπων ονομαστικά μιας και η ιστορία ποτέ δεν τους έχει αναφέρει για το σπουδαίο έργο που κάνανε και συνεχίζουν να κάνουνε.

Η κερκίδα και η οργάνωση της είναι ένα κομμάτι που πολύ δύσκολα φτιάχνεται. Πόσο μάλιστα για μία ομάδα της επαρχίας που έχει να ανέβει στα σαλόνια της πρώτης εθνικής πάνω από 20 χρόνια. Εκεί λοιπόν πήραμε την απόφαση με πρόσχημα την ανοδική πορεία της ομάδας και την βλέψεις που υποτίθεται πως είχε ο μεγάλος Πιερικός να ξεκινήσουμε να ταξιδεύουμε, να τραγουδάμε, να φτιάχνουμε πανιά, να τρέχουμε γενικότερα πίσω από τον ΠΙΕΡΙΚΟ. Από το 2007 έως τώρα ο σύνδεσμος ήταν εκεί σε όλες της μεγάλες χαρούμενες και πικρές στιγμές του ΠΙΕΡΙΚΟΥ. Είδαμε την ομάδα να κρατιέται στην κατηγορία 2 χρόνιές ουσιαστικά την τελευταία αγωνιστική. Είδαμε την ομάδα να κάνει πορεία πρωταθλητισμού, να μπαίνει στα μπαράζ, είδαμε την ομάδα να παίζει ματς κυπέλου με τον πρωταθλητή Ελλάδος Ολυμπιακό, ταξιδέψαμε στην Αθήνα για αγώνα κόντρα στον Παναθηναικο, είδαμε την ομάδα να αλλάζει διοικήσεις και φυσικά είδαμε την ομάδα μας να βρίσκεται στην άσχημη κατάσταση να υποβιβάζεται για 1000 ευρώ!!! Μέσα σε όλες αυτές τις διακυμάνσεις ο κόσμος ερχόταν και έφευγε, ξεκινήσαμε 10 άτομα, γίναμε 100, φτάσαμε στο σημείο να γεμίζουμε πέταλα ως φιλοξενούμενοι και στο τέλος πάλι βρεθήκαμε λίγοι. Οι δυσκολίες που περνούσε η ομάδα φυσικά και είχαν αντίκτυπο στον σύνδεσμο που αποτελεί παρακλάδι της. Η προσπάθεια μας φαινόταν πως θα έσβηνε χρόνο με τον χρόνο, ωστόσο όμως όπως βλέπεται είμαστε ακόμα εδώ. Η αγάπη για τον ένα και μοναδικό σύνδεσμο που δημιουργήθηκε για τον ΠΙΕΡΙΚΟ, δεν μας επέτρεπε να παρατήσουμε τα όπλα και την ιδέα μας να οδηγηθεί στο κλείσιμο. Μπορεί οι περισσότεροι να γύρισαν την πλάτη και να έπαψαν να πιστεύουν στο όνειρο, οι λίγοι όμως που μείναμε πίσω να κρατάμε την σημαία ψηλά καταφέραμε να γίνουμε ένα κομμάτι από ίδιο μέταλλο, μία οικογένεια που δύσκολα χαλάει.Δεν χρειάζεται να πλατιάζω για να μην σας κουράσω. Είμαστε εδώ λοιπόν, Αθανασίου Βασιλειάδη 3(έναντι ΟΤΕ). Ο χώρος μας είναι ΜΕΛΑΝΟΛΕΥΚΟΣ και ΜΟΝΟ ΠΙΕΡΙΚΟΣ. Δύσκολο για κάποιους να το αποδεχτούν αλλά υπάρχουν ΠΙΕΡΙΚΟΙ καθαροί και θα γεννιούνται ακόμα περισσότεροι όσο ο σύνδεσμος κρατιέται στη ζωή. Γιατί κρατιέται και θα κρατιέται ζωντανός με την προσμονή νέων καλών αγωνιστικών εποχών, νέων επιτυχιών.

Για όλες αυτές τις εκδρομές που κάναμε σε όλη την Ελλάδα, για τα χιόνια και τις βροχές, τις χαρές και τις στεναχώριες, για όλη την φωνή που αφήσαμε στα τσιμέντα των γηπέδων, για όλα τα όνειρα που κάναμε 10 χρόνια πριν όταν ξεκινούσαμε... θα είμαστε εδώ και θα παραμείνουμε δυνατοί και πιστοί για τα επόμενα 10. Γιατί οι στεναχώριες πάντα θα είναι πολλές, και οι χαρές λίγες. Λίγες όμως δυνατές που δύσκολα ξεχνιούνται.

Πιερικός στα εύκολα, ΠΙΕΡΙΚΑΡΑ στα δύσκολα. Μόνο ΠΙΕΡΙΚΟΣ σε κόντρα όλων.

"Η αναφορά του συνδέσμου στο αδερφό του προέδρου του ΣΦΙΠ. Μερικά λόγια που ακούστηκαν μετά την ομιλία του προέδρου των Μελανολεύκων γραμμένα από τον Στέλιο Καραγεώργη, για τον αδελφό του Σάκη:


«Ο Σάκης Καραγεώργης ήταν ο αφανής χορηγός και υποστηρικτής του ΣΦΙΠ. Αν και ΠΑΟΚτζής, αν και ενεργό μέλος επί δεκαετίες του συνδέσμου φιλάθλων ΠΑΟΚ Αθηνών, αν και δημιουργός του site paok-athens.gr , ήταν αυτός που αγόρασε για χάρη μου το όνομα pierikos.info το 2006, ήταν αυτός που αγόρασε χώρο σε server το 2007 εκεί όπου φιλοξενούμαστε μέχρι τώρα. Επί δέκα χρόνια αφανής υποστηρικτής των προσπαθειών του ΣΦΙΠ. Επί δέκα χρόνια δεν μας απασχόλησε ποτέ αυτό το οικονομικό κομμάτι. Με την βοήθειά του έστησα το 2009 το φόρουμ του ΣΦΙΠ, με την βοήθειά του έστησα το 2011 το site του ΣΦΙΠ. Με την δική του βοήθεια αγοράστηκαν κατά καιρούς τα απαιτούμενα λογισμικά. Λένε πως ο άνθρωπος πεθαίνει μόνο όταν τον ξεχάσουν. Είμαι σίγουρος πως ο Σάκης θα μείνει αθάνατος. Ο ΣΦΙΠ θα τον κρατήσει Αθάνατο, γιατί θα τον θυμόμαστε για πάντα...»

26 σχόλια:

  1. Μπραβο στα παιδια που συνεχιζουν να υποστηριζουν την ομαδα μας, εστω και αυτοι οι 3-4 που εμειναν, ας ελπισουμε ομως να ξαναδουμε εναν ΠΙΕΡΙΚΟ παλι πρωταγωνιστη στη μεγαλη κατηγορια.
    Στην ομιλια του ο προεδρος εκανε αναφορες μονο στο παρελθον, δεν ασχοληθηκε καθολου με το σημερινο ολισθημα και την ελλειψη ικανης διοικησης.Οι συνδεσμοι πρεπει να λειτουργουν και ως θεματοφυλακες τις ιστοριας της ομαδας, ως εγγυητες της καλης λειτουργιας ......ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωστή η παρατήρηση σου για τις αναφορές του προέδρου στο παρελθόν.
      Ο Πιερικός δεν έχει να επιδείξει τίποτα άλλο πια και αυτό οφείλεται στην έλλειψη "επενδυτή".
      Όλοι όσοι μιλάμε εδώ μέσα για "επενδυτή" είμαστε κόκκινο πανί για κάποιους...
      Ο πιερικός έχει μόνο παρελθόν.
      Δεν έχει παρόν και όπως πάει το πράγμα ούτε και μέλλον!

      Διαγραφή
  2. Καλή κίνηση, σταθερά κάθε χρόνο. Μήπως όμως θα έπρεπε να είναι ανοικτή για το κοινό η εκδήλωση; Ίσως να υπήρχε κόσμος που να ερχόταν εάν ήξερε πότε ήταν η κοπή της πίτας.

    Βασίλης Κουτσοσπύρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπράβο παιδιά για την προσπάθεια που κάνετε όλα αυτά τα 10 χρόνια.
    Είναι όμως άδικο να γράφεται ότι είστε ο μόνος ενεργός σύνδεσμος και δεν σας τιμά να μην παραδέχεστε τη έκανε και κάνει για τον Πιερικό εντος και εκτός έδρας αδιάλυτα ο άλλος σύνδεσμος τόσα πολλά χρόνια.
    Αξιέπαινο να κρατάτε γραφεία μέσα στην κρίση αλλά από αυτό μέχρι να αυτόκυρισεσται οι μονοί ενεργοί στην οικογένεια του Πιερικού είναι πολύ μεγάλη απόσταση.
    Παπαδόπουλος Δ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΤΑ 10 ΧΡΟΝΙΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΜΕΛΑΝΟΛΕΥΚΩΝ ΔΕΝ ΦΑΝΗΚΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΣ ΕΔΡΑΙΩΜΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ ΠΙΕΡΙΚΩΝ. ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΝΝΟΕΙΣ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΣΑΤΣΙΔΗ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΓΙΑ 3 ΜΗΝΕΣ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΧΩΡΟ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ "ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ" ΕΒΡΙΖΕ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΕΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΦΟΡΤΩΘΗΚΑΝ. ΑΝ ΕΣΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΒΑΖΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΕΝΕΡΓΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟ "ΣΥΝΔΕΣΜΟ" ΕΠΕΙΔΗ ΚΡΑΤΑΕΙ ΕΝΑ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΜΕ ΕΔΡΑ ΕΝΑ ΚΑΦΕΝΕΙΟ(ΓΙΑ ΝΑ ΟΙΚΟΝΟΜΑΕΙ ΚΙΟΛΑΣ ΤΟ ΔΕΧΤΗΚΕ ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ) ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΟΥ. ΑΥΡΙΟ - ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΝΑ ΣΥΛΛΟΓΟ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΛΩΝΕΙΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΣ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΤΣΙ ΠΑΝΕ ΑΥΤΑ, ΕΧΕΙΣ ΕΔΡΑ ΕΙΣΑΙ ΕΝΕΡΓΟΣ. ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΕΔΡΑ? ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ "ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ" ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΡΙΤΩΝ.

      ΤΙ ΕΚΑΝΕ Ο ΑΛΛΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΙΕΡΙΚΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΤΙΜΑΕΙ?? ΤΟ ΜΟΝΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ "ΠΡΟΕΔΡΕ Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ" ΠΟΥ ΞΕΦΤΙΛΗΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ. ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΜΕΛΑΝΟΛΕΥΚΟΙ ΤΟΤΕ. ΘΥΜΗΣΕ ΜΟΥ ΛΙΓΟ ΤΗΝ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ? ΓΙΑΤΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΜΟΝΟ ΖΗΜΙΑ ΕΚΑΝΕ ΠΑΡΑ ΚΑΛΟ. ΞΕΧΝΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΤΙ ΕΜΑΘΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΣΤΟ ΤΖΑΜΠΑ ΚΑΙ ΕΦΤΑΣΕ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΖΗΤΑΝΕ ΛΕΦΤΑ ΟΠΑΔΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ? ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΚΔΡΟΜΗ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΕ ΤΙΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΛΕΟΦΟΡΕΙΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΜΕΛΑΝΟΛΕΥΚΟΙ ΩΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΒΑΖΑΝΕ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΜΕ ΠΛΗΡΩΜΗ? ΜΕ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΕΝΑΝΤΙΩΘΟΥΝ ΣΕ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΣΕΛΓΗΣΑΝ ΣΤΟΝ ΠΙΕΡΙΚΟ. ΘΥΜΗΘΗΚΑΝ ΤΩΡΑ ΣΤΟΝ ΚΑΗΜΕΝΟ ΤΟΝ ΝΤΑΛΙΚΕΡΙ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝΕ ΦΩΝΗ, ΟΙ ΨΕΦΤΙΛΕΣ!

      ΒΕΒΑΙΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΟΙ ΜΕΛΑΝΟΛΕΥΚΟΙ, Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΟΠΑΔΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ.

      ΒΙΣΣΑΡΙΟΝ ΜΑΛΤΑΣ

      Διαγραφή
    2. Σεβαστή η προσωπική σας άποψη, αλλά δεν υπάρχει λόγος για τόσους πολλούς χαρακτηρισμούς προς μεγάλη υπαρκτή μερίδα ανθρώπων ΠΙΕΡΙΚΩΝ. Τους χαρακτηρισμούς και τις άσχημες κατηγορίες και τα βέλη δεν τα υιοθετούμε σε καμία περίπτωση. Μονο εμφύλιος δεν χρειάζεται σε αυτή τη κατάσταση που βρισκόμαστε.

      Διαγραφή
    3. "ΥΠΑΡΚΤΗ ΟΜΑΔΑ ΠΙΕΡΙΚΩΝ"? ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΙΔΑΤΕ ΤΟΥΣ ΠΙΕΡΙΚΟΥΣ? Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ "ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ" ΕΧΕΙ ΕΝΑΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΓΕΜΑΤΟ ΑΦΙΣΕΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ. Ο ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ(ΚΑΦΑΕΝΕΙΟ) ΜΑΛΩΝΕ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΠΑΕ(ΚΠ) ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ(ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΣ ΟΜΑΔΕΣ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ). ΕΝΑΝ ΕΝΑΝ ΑΜΑ ΤΟΥΣ ΠΙΑΣΕΙΣ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΝΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ, ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΕΙΣΤΕ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ.

      ΝΑ ΔΕΧΤΩ ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ΚΥΡΙΕ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΑ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕΤΕ ΠΟΙΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΣ ΕΘΙΞΕ? "ΤΟ ΞΕΦΤΙΛΕΣ"? ΟΚ ΣΥΝΦΩΝΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΣΑΣ ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΤΟΣΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΩΡΙΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ, ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΙΘΕΙ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΣΦΑΛΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟΣ Ο "ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ" ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ.

      ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ, ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΜΕΛΑΝΟΛΕΥΚΟΙ ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΠΟΥ ΤΗΝΟΥΝ ΠΡΟΣ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ. ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ "ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΤΗΤΕΣ" ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΜΕΣΩ "ΣΥΝΔΕΣΜΟ-ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ-ΚΑΦΕΝΕΙΩΝ" ΣΒΗΝΟΥΝ ΠΡΙΝ ΑΡΧΙΣΟΥΝ. ΤΟ ΤΖΑΜΠΑ ΟΛΟΙ ΤΟ ΑΓΑΠΑΝΕ ΞΕΡΕΤΕ, ΤΟΝ ΤΖΑΜΠΑΤΖΗ ΚΑΝΕΙΣ.

      PIERIKOSNEWS ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ, ΕΛΠΙΖΩ ΜΟΝΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΟΥ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΣΑΝΕ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΑΣ.

      ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ
      ΒΙΣΣΑΡΙΟΝ ΜΑΛΤΑΣ

      Διαγραφή
    4. Παλι καλα που ειστε ολοι εσεις και σωθηκε ο πιερικος.

      Λευτερης Βασιλειαδης.

      Διαγραφή
    5. Βασιλειάδη, η αφεντιά σου εξαιρείται ???

      Διαγραφή
  4. Όταν είστε ενεργοί πρέπει να πηγαίνεις στο γήπεδο.
    Να πας σε κανένα έξω ματς.
    Πιερικός μονό στις χάρες στις λύπες πουθενά και τι σημαίνει αυτό ότι βγάλατε ημερολόγια.
    Στο γήπεδο πόσοι πατανε, στο γήπεδο εκεί είναι μαγκιά του οπαδού του Πιερικού όχι να βγάζει ημερολόγια.
    Και σημερινή διοίκηση να τα έχει όλα διύλιση και εσείς τίποτα να το δέχεστε αυτό.
    Αλλά άμα ήταν τίποτα άλλη διοίκηση θα την βρίζατε αλλά τώρα όλα είναι καλά στιν ετελεια???.

    Κώστας Παπαχρήστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για κάτσε ρε Κώστα... να πάνε στο γήπεδο, να δούνε τι? Τον Πιερικό να τρώει καρπαζιες από το κάθε κωλοχωρι του ομίλου?

      Όσο για την στάση τους απέναντι στην "διοίκηση", αυτή είναι όντως περίεργη, όμως, αν διαβάσεις πιο πάνω λέει ότι ο "πρόεδρος έστειλε αντιπροσωπεία ποδοσφαιριστών".....
      Τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια... ?

      Διαγραφή
  5. Ομιλία προέδρου Μελανόλευκων για Σάκη Καραγιώργη
    https://www.youtube.com/watch?v=C523ryv_xKc&feature=youtu.be

    Άναμα πυρσών, 10 χρόνια
    https://www.youtube.com/watch?v=t_H0hoNVZm0&feature=youtu.be

    Απόσπασμα ομιλίας προέδρου Μελανολεύκων
    https://www.youtube.com/watch?v=nq7i2AYa9lM&feature=youtu.be

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κατ' αρχάς το να υπάρχει οπαδικος σύνδεσμος του Πιερικου είναι θετικό. Όμως ας δεχθούν και κριτικη.
    Πως κρίνουν την οργανωμένη παρουσία τους στο γηπεδο.
    Έκαναν κάποια δημόσια τοποθέτηση για τα τεκταινόμενα στο σύλλογο τον τελευταίο χρονο;
    Πως κρίνουν την παρούσα διοίκηση.(Η σιωπή τους δείχνει πως αποδέχονται τα πεπραγμένα της διοίκησης, της χειρότερης κατ' εμέ στην ιστορία του συλλόγου)
    Ενεργή παρουσία δεν είναι μονο η έκδοση ημερολογίου, αλλά και η παρέμβαση στα κακώς πεπραγμένα της διοίκησης.
    Δεν νοείται πρόεδρος συνδέσμου να απέχει από τα παιχνίδια της ομάδας εδώ και κάποια χρόνια.
    Αν θέλετε πραγματικά να βοηθήσετε την ομάδα πρέπει να είστε κοντά στις εξελίξεις και να εκφράζετε την συλλογική σας άποψη δημόσια οποία και να είναι αυτη. Η φωνή σας χάθηκε από το γήπεδο αλλά και από ανακοινωσεις.
    Ανδρεαδης Α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΑΛΙ ΕΚΑΝΕ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ ( ΓΙΑ 1000 ΕΥΡΩ ΣΤΗ Γ ΕΘΝΙΚΗ), ΠΑΛΙ ΣΑΝ ΚΑΤΣΑΡΙΔΑ Ο ΠΑΤΡΗΣ , ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ ΠΙΚΡΟΧΟΛΑ
    ΤΗΝ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ.
    Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΚΥΡΙΕ ΠΑΤΡΗ ( ΑΝ ΛΕΓΕΣΤΕ ΚΙ ΕΤΣΙ) ΕΧΕΙ
    ΜΕΛΛΟΝ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ.
    π.χ. ΛΟΓΩ ΚΥΡΙΟΥ ΖΙΩΓΑ( ΕΠΙΠΕΔΟΥ Α ΕΘΝΙΚΗΣ).
    ΠΑΤΡΗ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ?
    Ο κ. ΝΤΟΥΜΟΣ?
    ΜΗΠΩΣ ΟΠΟΙΟΣ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΙΕΡΑΡΧΕΣ?
    ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΛΥ ΑΜΦΙΒΑΛΛΩ , ΑΝ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΠΑΕ.
    ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ , ΣΤΟΥΣ ΜΕΛΑΝΟΛΕΥΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ
    Σ.Φ.Ι.Π.
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟ pierikosnews ΓΙΑ ΤΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ.
    ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΣΤΟΝ Α. ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΗ.
    ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟ ΟΤΙ Η ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΑΝΑΠΑΥΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΤΟΥ
    Α ΔΑΚ ( ΕΘΝΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ). ΔΕΝ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΣΑ ΤΟΝ ΑΕΙΜΝΗΣΤΟ ΑΛΛΑ ΑΣ
    ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ Σ.Φ.Ι.Π. ΘΥΜΙΖΕΙ
    ΠΑΛΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑΡΑ ΤΩΝ -
    ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ, ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ, ΚΟΚΤΣΙΔΗ , ΤΡΑΓΑΝΟΥ,ΓΙΑΝΝΟΥΛΗ,Λ. ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ, ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΥ, ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ, ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ , Γ. ΚΩΣΤΙΚΟΥ,
    ΛΙΑΠΗ.
    ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΑΣ ΨΕΚΑΣΜΕΝΕ , ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έλεγα να μην ξαναγράψω.
      Αλλά η αναφορά στους ΤΡΕΙΣ ΙΕΡΑΡΧΕΣ είναι το κάτι άλλο.
      Συγχαρητήρια ΒΙΣ.ΜΑΛΤΑ αν είναι εσύ που υπογράφεις το παραπάνω σχόλιο.

      Διαγραφή
    2. Αντιπιερικε πομφολυγα, όταν λέγονται αλήθειες τις βαφτίζεις "πικρόχολα σχόλια"??? Γιατί ? Σου θιξαμε την διοίκηση ???
      Τον κακό σου τον καιρό που θα μου απαγορεύσεις ρε φασιστακο να μην σου απαντώ!!! Δημοκρατία έχουμε και άμα γουστάρεις!!!

      Και μην γράφεις με πολλά ονόματα ρε "Μπαμπινιώτη" αβανταρωντας τον εαυτό σου, γίνεσαι πιο γελοίος!!!

      Τράβα και σε κάνα φροντιστήριο να μάθεις λίγη ορθογραφία, έστω και σε αυτή την ηλικία... δεν είναι καθόλου ντροπή, που θα μου κουνήσεις και το δάκτυλο !!!

      Αντε τώρα στου "Λαγιώτη" να πάρεις χαρτζιλίκι....


      __________________
      Admin μην το πνίξεις και αυτό και με αναγκάσεις να το γράψω για τρίτη φορά...

      Εδώ περνάς σχόλια χωρίς όνομα...

      Διαγραφή
    3. Εχει ηδη ανεβεί ξανά παρομοιο σχολιο.

      Διαγραφή
    4. Γυρεύεις συνουσία Πατριδάκο, αλλά δεν μου είσαι διεγερτικός!

      Διαγραφή
    5. Babinho δεν έχεις "προπόνηση" σήμερα στην "ακαδημία" λόγω βροχής και ασχολείσαι μαζί μου ?


      Διαγραφή
    6. Δεν θα παρακάλεσω αλλά θα απαιτήσω να διαγραφεί το σχόλιο του μπαμπινιωτη περί "συνουσιας" και "διεγερσης" διότι προσβάλλει την ετεροφυλοφιλοτητα μου!

      Όπως έγινε και με το "βλακομετρο" σε άλλη ανάρτηση, έτσι θα γίνει κι εδώ!!!

      Κύριοι διαχειριστές θα μας αντιμετωπιζετε όλους επί ισοις οροις ή κλείστε το!

      Διαγραφή
  8. 2 σχόλιά μου σε αυτή την ανάρτηση και δεν πέρασε κανένα...
    Μπράβο pnews

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εξακολουθώ να μην τα βλέπω....

      Διαγραφή
    2. Κυριακος Καλπακιδης25 Ιανουαρίου 2017 στις 11:26 π.μ.

      Καλό η αντιπαράθεση αρκεί να είναι στα πλαίσια της ευπρέπειας ,καλές και Πίτες, μακάρι όσοι ήτανε στην κοπή της πίτας να τους βλέπαμε και στο γήπεδό .Τώρα θα ήθελα να σταθώ στην κοπή πίτας των Μελανολευκων και να κάνω μια παρατήρηση ,νομίζω πρόεδρε έπρεπε να δοθεί ο λόγος στον πρόεδρο του Πιερικου ,κάτι που δεν έγινε .
      Υ.Γ. Για την θύρα 5 δεν μπορώ να σχολιάσω γιατί δεν καλέστηκα να παραβρεθώ .

      Διαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!