Νίκη-ανάσα για Πιερικό

Στην ένατη θέση της βαθμολογίας του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής «σκαρφάλωσε» ο Πιερικός μετά τη νίκη του με 2-0 επί του Αστέρα Πετριτή, για τη 15η αγωνιστική, κλείνοντας έτσι «ιδανικά» τον α’ γύρο του πρωταθλήματος.

Οι Κατερινιώτες που πλέον απέχουν έξι βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη, ήταν καλύτεροι από την ομάδα της Κέρκυρας και έφτασαν δίκαια στην τρίτη φετινή τους νίκη, εκμεταλλευόμενοι το πέναλτι του Τσιάβου στον Παπαδόπουλο στο 6′ (το μετέτρεψε σε γκολ ο αρχηγός του Πιερικού) και ένα «δώρο» της άμυνας των γηπεδούχων, με τον Συμεωνίδη να «σφραγίζει» τη νίκη κάνοντας το 2-0 στο 71′, σε μια φάση που άνετα μπαίνει σε συλλογή με περίεργα τέρματα. Είναι χαρακτηριστικό πως ο Αστέρας, παρότι δεν κλείστηκε και έδειξε τη διάθεση να παίξει ποδόσφαιρο, δεν απείλησε ουσιαστικά σε καμία στιγμή τα καρέ του Σοϊλεμέζογλου, με τον Πιερικό, πάντως, να δείχνει για άλλη μια φορά τις επιθετικές του αδυναμίες, παρά τα δυο γκολ που προσέθεσε στο φετινό του ενεργητικό. Τέλος καλό, όλα καλά, με την ομάδα του Ζιώγα να «ζεσταίνει» τους ελάχιστους θεατές που αψήφισαν το τσουχτερό κρύο και βρέθηκαν στις κερκίδες του Α’ ΔΑΚ. Ντεμπούτο για τους Κατερινιώτες έκαναν οι νεοαποκτηθέντες Τσιώμης και Καρτσαμπάς, ενώ στον πάγκο έμεινε ο Σεχολάρι.


Τον αγώνα διηύθυνε ο Αγγελούλης με βοηθούς τους Ακριβό και Καραγιάννη της ΕΠΣ Λάρισας.
Πιερικός (Μιχάλης Ζιώγας): Σοϊλεμεζογλου, Γελαδάρης, Μπαρούτας, Νταντίνης, Κραγιόπουλος, Τσιώμης (90′ Κολομπάκης), Συμεωνίδης, Λούγγος, Καρτσαμπάς, Παπαδόπουλος (90’+1′ Κοκονόζι), Λαζόπουλος (85′ Τριανταφυλλίδης).
Αστέρας Πετριτή (Γιάννης Χονδρογιάννης): Ριγανάς, Τόμπρος, Γράντος (83′ Βλαχόπουλος), Πολύζος, Πάγκαλης, Σπ. Στούπας, Γεωργοπάλης, Τσιάβος, Δ. Στούπας (83′ Γούναρης), Μάμαλος, Ρούμπος (66′ Καλούδης).
Πηγή: katerinisport

2 σχόλια:

  1. Άλλες δύο νίκες και εξασφάλισε την παραμονή του στην Γ'!!!
    Φαίνεται ότι η τύχη του χαμογέλασε του Πιερικού σήμερα...
    Μεγάλη βαθμολογική ανάσα το τρίποντο!!!

    Πάντως σήμερα στον καφενέ ήταν όλοι παρόντες και όλοι μέσα στα κέφια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έίναι δύσκολος ο χειμώνας, θέλει υπομονή και πολλή δουλειά για την επίτευξη του στόχου, μπορεί ναι αλλάξουν όλα σε δύο τρεις αγωνιστικές. Ας ελπίσουμε να συνεχίσουν το ίδιο χάλια και οι άλλες ομάδες. Παπαδημητριου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!