Ήττα για τον Πιερικό, 1-0 από τον Ολυμπιακό Βόλου

Την ήττα με 1-0 από τον Ολυμπιακό Βόλου γνώρισε σήμερα στο Πανθεσσαλικό ο Πιερικός για την 21η αγωνιστική της Γ' Εθνικής. Οι μελανόλευκοι παρέμειναν έτσι στο +10 από τη ζώνη του υποβιβασμού, ωστόσο υποχώρησαν δύο θέσεις, πέφτοντας στην 12η μετά τις νίκες του Εθνικού Φιλιππιάδας και των Μαύρων Αετών Ελευθεροχωρίου.
Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι από το ξεκίνημα και άνοιξαν το σκορ στο 15ο λεπτό όταν ο Σουάνης ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από τον Σοϊλεμέζογλου και ο Οικονόμου από τα 11 μέτρα έκανε το 1-0.

Ο τερματοφύλακας του Πιερικού ήταν ο πρωταγωνιστής στο δεύτερο ημίχρονο, πραγματοποίησε σωρεία αποκρούσεων, κρατώντας το σκορ σε χαμηλά επίπεδα.

Επόμενη αγωνιστική για τον Πιερικό στην Κατερίνη απέναντι στους Μαύρους Αετούς, εκεί οπού οι Μελανόλευκοι θα πρέπει να πραγματοποιήσουν νίκη-γοήτρου και ψυχολογίας. 
Διαιτητής: Τζοβάρας (Φθιώτιδας)
Βοηθοί: Τζάνης, Μανασής (Τρικάλων)
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Τίμος Καβακάς): Κατσούλης, Ιωαννίδης, Χολέβας, Ζώνας, Σταύρου, Οικονόμου, Δωματάς, Μουκάμ, Κέρι (54' Στουρνάρας), Φλίγκος (67' Αναστασίου), Σουάνης (82' λ.τρ. Πότσι).
ΠΙΕΡΙΚΟΣ (Μιχάλης Ζιώγας): Σοϊλεμέζογλου, Γελαδάρης, Τσιώμης, Νταντίνης, Κραγιόπουλος, Καρτσαμπάς, Συμεωνίδης, Λούγκος, Σεχολάρι (70' λ.τρ. Κοκονόζι), Παπαδόπουλος, Λαζόπουλος (90' λ.τρ. Τριανταφύλλου).

1 σχόλιο:

  1. ΠΙΕΡΙΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
    ΟΜΑΔΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

    Η μεγάλη ομάδα του νομού, το κόσμημα της Πιερίας, τα ταλέντα του κ. Ζιώγα, η καλή ατμόσφαιρα των αποδυτηρίων, το καλό κλίμα στις κερκίδες του 1ου ΔΑΚ Κατερίνης οδήγησαν την εμβληματική φανέλα με το "Π" στο στήθος σε μία ακόμα κατάκτηση 0 βαθμών. Χαίρεσαι να βλέπεις νέα παιδιά να αποδίδουν για 90 λεπτά. Μπράβο τους!

    Μας περιμένει δύσκολο πρόγραμμα αλλά δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα.

    Πιερικός Α Εθνική!

    Πάμε σαν άλλοτε Πιερικάρα μας.

    Μανώλης Γρηγορίου, Κάτοικος Θες/νίκης
    Πιερικός από παιδί μικρό

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!