Πιερικός ώρα μηδέν... ὅ γέγονε γέγονε !

ὅ γέγονε γέγονε 

   Λέγαν οι αρχαίοι ημών πρόγονοι και είχαν απόλυτο δίκιο για ακόμη μια φορά δυστυχώς.
10 λοιπόν αγωνιστικές πριν το τέλος,2 σχεδόν μήνες πρίν τις εκλογές της ΕΠΣ Πιερίας και 4μήνες πριν την εκ του καταστατικού του ΣΦΚ υποχρεωτική Γενική Συνέλευση των μελών για οικονομικό απολογισμό της χρονιάς και όχι μόνο.
   Ευκαιρίας δοθείσης λοιπόν και με αρκετό το χρόνο που απομένει μέχρι την Γ.Σ. προγράφω αυτά που θα εκφωνήσω δίνοντας ίσως κακώς το χρόνο σε αρκετούς να ετοιμάσουν τις απαντήσεις τους.Για ευκολία όλων μας τα χωρίζω σε θέματα.
ΘΕΜΑ 1ον: Εκκαθάριση.Ούτε η συγκεκριμένη διοίκηση κατάφερε να ξεφύγει από τον λαικισμό και αναφέρθηκε και αυτή στο καυτό θέμα της εκκαθάρισης δηλώνοντας μάλιστα μέσω του προέδρου της την 27/10/2016 σε γνωστό αθλητικό site της πιερίας (pieriasport) τα εξής "Έχω δώσει εντολή στους δικηγόρους να ξεκινήσουν την εκκαθάριση και να ελαφρύνει η ομάδα απο τα χρέη που κουβαλάει. Έχουν γίνει η απαραίτητες κινήσεις ώστε να μαζευτούν τα χρήματα και η ομάδα να γλιτώσει απο αυτόν τον βραχνά που την τυραννάει.
Δε με ενδιαφέρει ποιός ή ποιοί βρίσκονται πίσω απο όλο αυτό ή τί θα βγάλει η όλη διαδικασία. 
Όποιος είναι καθαρός δεν έχει να φοβηθεί τίποτα.
Η ομάδα όμως πρέπει να προχωρήσει και θα προχωρήσει. Και με όλα αυτα τα χρέη να τη βαραίνουν, είναι αδύνατο να καταφέρει να πάει ποτέ στο μέλλον πιο ψηλά.
Η εκκαθάριση είναι μονόδρομος". Απορία λοιπόν γεννάτε για το ποιοί την ανέλαβαν,σε τι στάδιο βρίσκετε,με βάση ποιό νόμο εκκαθαρίζετε ο σύλλογος άρθρο 111 του ν. 2725/1999 ή περάσαμε την καθοριστική ημερομηνία και υπαγόμαστε πλέον στον νέο νόμο Κοντονή και κυριότερο έχουν κινηθεί οι διαδικασίες ή απλά φιλοσοφούμε και υποσχόμαστε σαν άλλοι πολιτευτές;Βέβαια σε παρόμοια ερωτήματα πρέπει να απαντήσουν και οι υπόλοιποι εμπλεκόμενοι όπως γιατί δεν την ξεκίνησαν ποτέ,τι κολλήματα και αν υπήρξαν,γιατί μας διαβεβαίωναν ότι είναι θέμα μηνών και έχουν περάσει 2 χρόνια και βάλε,γιατί όταν πρώην πρόεδρος μίλησε για προβλήματα και εμπόδια πρώην μέλος της τότε διοίκησης και νυν τοπικός άρχων τον άδειασε λέγοντας τα αντίθετα και άλλα που θα μπορούσα να γεμίσω αρκετές ακόμα σελίδες.
ΘΕΜΑ 2ον:Συγχώνευση.Λύση έσχατη και από πολλούς μη αποδεκτή..Διαβάστε εδώ για να μην μακρηγορώ.
Εδώ λοιπόν για όσους το έχουν προσχεδιάσει και θα το τρέξουν αν το τρέξουν θα ρθούν ερωτήματα όπως ΟΝΟΜΑΣΙΑ,ΕΜΒΛΗΜΑ,ΧΡΩΜΑΤΑ,ΕΔΡΑ,ΥΜΝΟΣ και γενικά να καταθέσουν πλάνο και όχι υποσχέσεις.
ΘΕΜΑ 3ον:Γήπεδο-Βοηθητικά.Σε αυτό το κομμάτι εφόσον η ομάδα αγωνίζεται σε ΔΑΚ λογικό και επόμενο είναι η ευθύνη να είναι κοινή ανάμεσα σε διοίκηση και δήμο για την σωστή συντήρηση του χλοοτάπητα,των βοηθητικών γηπέδων,των κερκίδων,των δημοσιογραφικών θεωρείων,καθαριότητας και γενικά σε ότι αφορά τον υλικό τομέα που απασχολεί την σωστή και καλύτερη ποιότητα προπονήσεων ,διεξαγωγής αγώνα , και παρακολούθησης αυτού.
ΘΕΜΑ 4ον:Καταστατικό.Ίσως και εδώ ήρθε η ώρα για ψιλο τροποποιήσεις και επιτέλους η ώρα της απόλυτης εφαρμογής του χωρίς παραθυράκια μπαλκονόπορτες σκάλες και ανσασερ.
   Κλείνοντας θέλω να αναφερθώ σε κάτι συμβολικό.Το αυθεντικό έμβλημα του ΣΦΚ είναι ο αναγεννημένος φοίνικας.Πριν την αναγέννηση όμως έρχεται η καύση και είναι καιρός να καούν τα πάντα ότι συνδέει αυτόν τον ταλαιπωρημένο σύλλογο με το παρελθόν του που τον έφτασε στο σημείο της απαξίωσης τον μίκρυνε τον ξεφτίλισε και τον τράβηξε στον πιο βρώμικο βούρκο που συνάντησε ποτέ.Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ είναι ένας και είτε το θέλουν κάποιοι είτε όχι θα ξαναπετάξει ψηλά εκεί όπου ανήκει.

3 σχόλια:

  1. Ευχαριστώ για την φιλοξενία άλλη μια φορά.Προς αποφυγήν παρεξηγήσεων έχει σταλεί σε όλους όποιος ήθελε το ανέβαζε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προς τα μέλη του Πιερικού που εκλέγουν ΔΣ στις συνελεύσεις:
    «δει δη χρημάτων, ω Άνδρες Αθηναίοι, και άνευ τούτων ουδέν εστί γενέσθαι των δεόντων» (Δημοσθένης)

    Ήδη έχουν περάσει 2500 χρόνια που διαπιστώθηκε αυτό. Πόσα χρόνια πρέπει να περάσουν για να αντιληφθούν αυτοί που δίνουν την ομάδα στον κάθε τυχαρπαστο οτι με πορδές δεν βάφονται αυγά;

    Ο Πιερικός χρειάζεται ΕΠΕΝΔΥΤΗ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να γίνει αναφορά και στην διάλυση των Ακαδημιών που τώρα δεν υπάρχουν πλέον παιδιά. Ένα μεγάλο γιατί.
    Μάριος Παπαδόπουλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!