ΣΑΡΑΗΛΙΔΗΣ ΤΩΡΑ ΣΤΟ Ρ/Σ 92.2: ''Αποχωρώ από τον Πιερικό!''

Την πικρία του μετά από το σημερινό αποτέλεσμα εξέφρασε ο πρόεδρος του Πιερικού Τάσος Σαραηλίδης για τους ποδοσφαιριστές του, και τον τρόπο που αγωνίστηκε η ομάδα του στη Νεοκαισάρεια με αποτέλεσμα να συγκαλέσει έκτακτο ΔΣ ώστε να ανακοινώσει την αποχώρηση του από την προεδρία των Μελανόλευκων λέγοντας ότι δεν μπορεί να πληρώνει μια ομάδα που δεν μπορεί να την ελέγχει. Επίσης ανοίγει τον δρόμο στους ενδιαφερόμενους που θέλουν να αναλάβουν την διοίκηση... και στο βάθος Συνέλευση.
Αποτέλεσμα εικόνας για SARAILIDIS PIERIKOS

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο πρόεδρος του Πιερικού Τάσος Σαραηλίδης:

''Είμαι πολύ πικραμένος για αυτό που έγινε σήμερα, ο Πιερικός είναι ομάδα του νομού και όχι μόνο της πόλης. Έχω πάρει τις αποφάσεις μου. Πρέπει να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα γιατί εγώ έτσι δεν μπορώ να συνεχίσω. Δεν θα μπω εμπόδιο για να αλλάξουν τα πράγματα στον Πιερικό. Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΣΤΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ. ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΠΙΕΡΙΚΟΣ, ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΑΘΟΣ, ΕΙΧΕ ΠΛΗΡΗ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ, ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΠΟΥ ΗΓΟΥΜΕ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ. Ζητάω συγγνώμη από τον υγιή φίλαθλο της πόλης. Εγώ πλέον σκέφτομαι να αποχωρήσω  από πρόεδρος και να αναλάβει οποιοσδήποτε άλλος θέλει μέσα από τη διοίκηση ή από αυτούς που ενδιαφέρονται από έξω. Όταν το σπίτι σου δεν μπορείς να το ελέγξεις δεν μπορείς να είσαι μέσα εκεί, τώρα τι φταίει είναι κάτι άλλο. Την Τρίτη θα γίνει έκτακτο ΔΣ για να ανακοινώσω στα μέλη της διοίκησης την απόφαση μου. Με πιέζουν να μην φύγω, αλλά εγώ όταν λέω κάτι το εννοώ. Δεν μπορώ να πληρώνω πλέον την ομάδα, ας έρθουν αυτοί που ενδιαφέρονται και αγαπάνε τον Πιερικό να αναλάβουνε. Εγώ κορόιδο δεν ήμουν ποτέ στη ζωή μου, δεν μπορώ να τρέχω να μαζεύω λεφτά από τη δουλειά μου και να πληρώνω αυτούς που δεν μπορώ να τους ελέγχω και να τους ελέγχουν οι από έξω. Αυτό δεν συναίβει μόνο σήμερα, αλλά και σε κάποια άλλα παιχνίδια. Το σχήμα που λέει ότι είναι έτοιμο να έρθει να αναλάβει και να μην ρωτάει πόσα είναι τα χρέη του Πιερικού γιατί αυτά είναι για τους ''μπακάλιδες''.
Μέσα στην εβδομάδα θα αποφασιστεί αν θα γίνει έκτακτη Γενική Συνέλευση.''

7 σχόλια:

  1. Ρε παιδιά αύριο είναι πρωτομαγιά, όχι πρωταπριλιά…

    Σε περίπτωση που τα παραπάνω αληθεύουν, τότε, λίγο αργά το αποφάσισες "πρόεδρε"…

    Άραγε είναι τυχαίο που η παραίτηση συμπίπτει με την εξασφάλιση παραμονής "βόρειου παράγοντα" στην Β'????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οντως πατρη, κατι δεν παει καλα εδω.
      Δεν τον πειραξε το 5-0 με τον καραισκακη και τον πειραξε το 3-2 με τον αχιλλεα.

      Μυρωτής Άκης.

      Διαγραφή
  2. Αμεσα έκτακτη Γενική Συνέλευση.1!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπορεί να δέχθηκε άγρια κριτική όλη τη χρονια ο Σαραηλίδης, όμως στο σημερινό παιχνίδι έχει όλο το δίκιο μαζί του. Τώρα όσοι ήταν στο γήπεδο κατάλαβαν πως κάποιοι μέσα στην ομάδα είχαν άλλη άποψη. Αυτό που λέει πως όταν δεν μπορείς να ελέγξεις το σπίτι σου φεύγεις είναι όλο το ζουμί της υπόθεσης. Σίγουρα και η αποχώρηση του Γεν. Αρχηγού έχει σχέση με το σημερινό παιχνίδι.
    Τώρα το σημαντικό είναι να επισπευτούν οι διαδικασίες της Γ.Σ. για την εκλογή νέου Δ.Σ. Μακάρι να σχηματιστεί ένα δυνατό σχήμα.
    ΣΔίμος Ι,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σιμο, ο,τι σπιρεις θα θερίσεις……
      Όλο αυτό που σήμερα λέγεται "Πιερικός" είναι δικό του δημιούργημα!
      Αυτός έφερε αυτούς τους παίκτες, αυτός έπαιρνε αποφάσεις...
      Αλλά, πάντα φταίνε οι άλλοι!!!
      Δικαίως δέχτηκε κριτική, θετική από κάποιους, αρνητική από άλλους…
      Δημόσιο πρόσωπο είσαι, θα δεχθείς και κριτική!!!
      Ελπίζω ο Συμεωνίδης ή ο Ντουμος να αναλάβουν από εδώ και πέρα και να αλλάξουν τα πράγματα προς το καλύτερο για τον Πιερικό. Να αρχίσει σιγά σιγά ο και. κόσμος να πηγαίνει στο γήπεδο και πάλι!

      Διαγραφή
  4. Να και κατι ευχαριστο.
    Οταν κανεις ενα λαθος, κατηγορησε τους αλλους.
    Οταν κανεις πολλα λαθη, κατηγορησε το συστημα.
    Οταν τα κανεις τελειως σκ@τ@, παραιτεισαι και πας σε γενικη συνελευση.

    Μυρωτής Άκης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Στο παρελθών υπήρχαν διοικήσεις που πλήρωναν και ορισμένες φορές έχαναν τον έλεγχο της ομάδας και εσείς που δεν πληρώνεται θέλετε να έχετε τον έλεγχο; Σαρρής Κώστας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!