Το πλάνο Συμεωνίδη για τον Πιερικό: «Συμπαίκτες», προπονητής και ρόστερ…

Το σχέδιο «επιστροφής» του Πιερικού στο προσκήνιο και το επαγγελματικό στερέωμα εκπονεί ήδη ο υποψήφιος επενδυτής, Γιάννης Συμεωνίδης, αν ευνοήσουν οι συνθήκες για πρωταθλητισμό. Τι σκέφτεται για προπονητή, «συμπαίκτες» στη διοίκηση και νέο ρόστερ, η «ARENA PRESS» αποκαλύπτει…
Ο Γιάννης Συμεωνίδης, με εμπειρία από τη θητεία του σε Αχιλλέα Νεοκαισάρειας (παλιότερα αντιπρόεδρος), Διαγόρα Σεβαστής (ενεργά την τελευταία διετία επιτυχιών) και στην ΕΠΣ Πιερίας, παρότι δεν «φαίνεται» επίσημα (συνεργασία με τον πρόεδρο, Στέργιο Τόκα) δείχνει έτοιμος για το επόμενο μεγάλο «στοίχημα», τους «μελανόλευκους». Αν η τροπολογία για νέο ΑΦΜ στις ΠΑΕ «περάσει» στη Βουλή και ανοίξει ο δρόμος για πρωταθλητισμό, πιθανότατα θα αναμειχθεί στον Πιερικό, ως γενικό «κουμάντο» (χρηματοδότης, είτε είναι πρόεδρος, είτε όχι).
«ΣΥΜΠΑΙΚΤΕΣ» ΚΑΙ ΚΟΟΥΤΣ…
Ο Τάσος Σαραηλίδης δεν θα είναι τελικά μάλλον στο σχήμα, στο οποίο αναμένεται να μετέχουν οι γηγενείς επιχειρηματίες, Γιώργος Μπαμίχας (χωματουργικά), Νίκος Αλεξίου (επιχειρηματίας), Γρηγόρης Τοπαλίδης (εμπόριο σιτηρών) και Τίμος Παπαδόπουλος (ξενοδοχειακές επιχειρήσεις). Ουδείς έχει πρότερη ανάμειξη στο ποδόσφαιρο και όλοι χαίρουν αλληλοεκτίμησης με τον Συμεωνίδη (ίσως «μπουν» ένα-δυο μέλη ακόμα). Σε αυτό το «μοντέλο», μεγάλο φαβορί για τον πάγκο θα είναι ο Κώστας Παπαδόπουλος του Διαγόρα Σεβαστής, τον οποίο πιστεύει πολύ ο Γιάννης Συμεωνίδης και υπάρχει «χημεία», ενώ το ρόστερ θα είναι ένα «πάντρεμα» του δυναμικού Διαγόρα και… Πύδνας Κίτρους, με επιλεκτικές «πινελιές» εμπειρίας και ποιότητας από υψηλότερο επίπεδο (κυρίως Φούτμπολ Λιγκ).
«ΧΛΩΜΟΙ» ΟΙ ΤΩΡΙΝΟΙ-ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑΓΟΡΑ… ΤΙ;
Από το φετινό ρόστερ του Πιερικού πιθανότατα δεν θα μείνουν πάνω από… δυο- τρεις παίκτες (!). Όσο για το μέλλον της Σεβαστής; Είτε τοπικό, με αρκετά ταλέντα του σημερινού Πιερικού, είτε… Βόλος FC, αν «γεννηθεί» νέα ομάδα στη Μαγνησία, από τον… Αχιλλέα Μπέο! Βεβαίως, όλα θα δρομολογηθούν με το πέρας της σεζόν και η ομάδα του Μιχάλη Ζιώγα αρχικά θέλει νίκη αύριο εντός με τη Φιλιππιάδα (απόντες Λαζόπουλος- Γαλανόπουλος).
ΕπιμέλειαΘΕΟΦΙΛΟΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ

2 σχόλια:

  1. απο τα ατομα που βλεπω ο ενας θα παραιτηθη αμεσως μολις τον πουνε βαλε λεφτα οσο για τους αλλους δεν ξερω . μονο οτι ειναι πετυχημενη στις εργασιες τους και τους ευχομαι καλη επυτυχεια γιατι ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ εκτος την βαρεια φανελα εχει και ιστορια στο ΠΙΕΡΙΚΟ ποδοσφαιρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Από το υποψήφιο σχήμα λείπει ο γνωστός "βενζινάς"…

      Διαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!