Τα δεδομένα που έχουμε πριν την Γενική Συνέλευση



Έξι ημέρες μας χωρίζουν από την Γενική Συνέλευση του ΣΦΚ Πιερικός (Δευτέρα 19/6) και η αγωνία των φιλάθλων του Πιερικού όσο πλησιάζουμε σε αυτή κορυφώνεται.

Πάμε να δούμε τα δεδομένα που υπάρχουν μέχρι στιγμής πριν τα μέλη κληθούν να δώσουν εντολή για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, σε μια τρίτη συνεχόμενη διοίκηση.


  • ΣΧΗΜΑ ΔΙΑΚΟΥΜΑΚΟΥ-ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ: Θεωρείται κιόλας έτοιμο, καθώς ο κ.Διακουμάκος δεν ήθελε τίποτα λιγότερο από το να δημιουργήσει μια δικιά του διοίκηση εμπιστεύσιμη για τον ίδιο που θα τον βοηθήσει να πράξει το όραμα του, μαζί πάντα με πρωτεργάτη τον κ.Σταύρο Διαμαντόπουλο. Άγνωστο πάντως παραμένει μέχρι στιγμής το ποιοι θα τον πλαισιώσουν στο υπόλοιπο ψηφοδέλτιο του.
Αποτέλεσμα εικόνας για αθανασιάδης-συμεωνίδης
  • ΚΙΝΗΣΗ ΣΥΜΕΩΝΙΔΗ-ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗ: Εδώ υπάρχει μια πολύ μεγάλη ιδιαιτερότητα, καθώς δεν πρόκειται απλά για ένα έτοιμο σχήμα που είναι πρόθυμο να αναλάβει τον συγκεκριμένο Πιερικό. Και οι δυο κύριοι έχουν ως σκοπό και κρίσιμο όρο να αναλάβουν και να τρέξουν πρωταγωνιστικά έναν καθαρό Πιερικό, που θα μπορεί στο τέλος του χρόνου να ανέβει στις επαγγελματικές κατηγορίες. Αυτή η επιλογή όμως μπορεί να εφαρμοστεί μόνο με δύο λύσεις, η μία λέγεται εκκαθάριση και η άλλη λέγεται τροπολογία νέων ΠΑΕ (μέχρι στιγμής δεν ψηφίστηκε). Τρίτη λύση μέσω συνένωσης (Σεβαστής-Πιερικού) δεν υπάρχει σε αυτή τη περίπτωση, καθώς δεν είναι εφικτό να πραγματοποιηθεί κάτι τέτοιο (*σύμφωνα με το άρθρο 16,* Απαγορεύεται η συγχώνευση ερασιτεχνικών σωματείων τα οποία αγωνίζονται σε πανελλήνια ερασιτεχνικά πρωταθλήματα).
Αποτέλεσμα εικόνας για διακουμάκος διαμαντόπουλος
Επίσης φημολογείται (χωρίς να έχει επιβεβαιωθεί ακόμη) μια τρίτη κίνηση που ακούει στα ονόματα των Κοκαβίδη-Μανώλα ή Κοκαβίδη χωρίς Μανώλα αλλά με κάποιους δικούς του συνεργάτες. Ο δεύτερος έχει απασχολήσει ξανά τη συνέλευση του Πιερικού πριν από δύο χρονιές, όταν ήταν αρκετά κοντά στο να αναλάβει την διοίκηση της ομάδος (λίγο πριν την εκλογική έκανε πίσω).

Πάντως όπως και να χει, το μόνο σίγουρο είναι ότι την συνέλευση και τα μέλη της θα απασχολήσει έντονα ανεξαρτήτως κινήσεων, το θέμα της εκκαθάρισης. Γιαυτό και θα υπάρχουν νομικοί στην αίθουσα ώστε να απαντηθούν κάποια βασικά ερωτήματα πάνω σε αυτό το φλέγον ζήτημα.
Ενώ σύμφωνα με πληροφορίες οι κύριοι Αθανασιάδης-Συμεωνίδης θα έχουν να προτείνουν μια δική τους λύση πάνω στο θέμα.

5 σχόλια:

  1. Έτσι το πρώτο ερώτημα που έρχεται αμέσως εύλογα από όλους θα είναι ένα και μοναδικό. Εφόσον εκλεγεί η διοίκηση Διακουμάκου, θα τρέξουν οι διαδικασίες της εκκαθάρισης από τους ίδιους, ή θα πάμε για μια ακόμη άκαρπη σεζόν χωρίς νόημα και γόητρο, περιμένοντας το πότε θα την ξεκινήσει το κράτος;
    Και δεύτερο ερώτημα που πιθανώς θα προκύψει από μερικούς, υπάρχει από τη συγκεκριμένη διοίκηση μπάτζετ άμεσης και εγγυημένης *αρχικά* σωτηρίας της ομάδας στην κατηγορία; (καθώς πρόκειται για μια δύσκολη βαθμολογικά σεζόν).

    Ίδωμεν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για το πρωτο ερωτημα, πιθανον είναι να μην τρεξει η εκκαθαριση.
    Για το δευτερο ερωτημα, δεν νομιζω να υπάρχει μπατζετ.

    Μυρωτής Ακης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σιδηρόπουλε, γνωρίζεις ποιος θα είναι ο εισηγητής των θεμάτων στην ΓΣ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κατα πασα πιθανότητα ο κ.Τζιλίνης.

      Διαγραφή

    2. Ελπίζω να τηρηθεί πρωτόκολλο και πρακτικά αυτή την φορά, να γίνει η Συνέλευση με σοβαρότητα, όχι όπως το περσινό τσίρκο...

      Διαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!