Χρήστος Μανώλας: Στηρίζω την κίνηση Κοκαβίδη


Δεν επιβεβαίωσε τα σενάρια που ήθελαν να συμμετέχει σε σχήμα για τα διοικητικά του Πιερικού ο γνωστός επιχειρηματίας Χρήστος Μανώλας. Παρόλα αυτά κατέθεσε τη στήριξη του στον φίλο του Γιώργο Κοκαβίδη, που φαίνεται πως θα πάρει μέρος στις διαδικασίες της ερχόμενης Δευτέρας στην ΕΚΑΒΗ:

"Δημοσιεύματα του ηλεκτρονικού τύπου, με φέρουν να εμπλέκομαι διοικητικά με την αγαπημένη μου ομάδα τον Πιερικό και με σχήμα του φίλου μου Γιώργου Κοκαβίδη.
Θέλω να διευκρινίσω ότι οι πολλαπλές επαγγελματικές υποχρεώσεις δε μου επιτρέπουν τη δεδομένη στιγμή, να διαθέσω τον απαιτούμενο χρόνο για την ομάδα που αγαπώ.

Όλα αυτά σε μια δύσκολη εποχή για το σύλλογο, για τον οποίο και εύχομαι να βρεί σύντομα τον δρόμο του και να ξεφύγει από τις λυπηρές για όλους μας καταστάσεις που αυτή την εποχή βιώνει.
Παρόλα αυτά, καταθέτω τη στήριξη μου στον φίλο μου τον Γιώργο και στο όραμα του για την αγαπημένη μου ομάδα που λέγεται Πιερικός."
Χρήστος Μανώλας

7 σχόλια:

  1. Όπου υπάρχει θέληση, υπάρχει και τρόπος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε.

    Λυσίμαχος Ανδρεάδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λυσίμαχε, σιγά τον φόρτο εργασίας που έχει...
      Άμα θέλει να αναλάβει, θα βρει και τον χρόνο και τον τρόπο!

      Διαγραφή
  3. Για δεύτερη φορά την έκανε ο Μανώλας, με τη διαφορά πως αυτή την φορά κρέμασε τον φίλο του τον Κοκαβίδη, μιας και το ισχυρό χαρτί στον συνδυασμό του αποσύρθηκε. Προς το παρόν όλα δουλεύουν υπέρ του Διακουμάκου.
    Ανδρεάδης Α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτή η ψυχή, το τεμετερον ο Περικλης Αμοιρίδης που είναι χαμενος;
    Αμοιρίδη θεε, παρε την παε!

    Μυρωτής Ακης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!