Γαβριήλ Κωνσταντινίδης: Είτε τους αρέσει είτε οχι, ο Πιερικός θα γίνει..ΠΙΕΡΙΚΑΡΑ"!

Αποφασισμένοι δείχνουν στη κίνηση Συμεωνίδη για την διοίκηση του ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ στις εκλογές της Δευτέρας στην Εκάβη. Ο συνεργάτης του χρηματοδότη της Σεβαστής και υποψήφιο μέλος της κίνησης των τριών, ο Γαβριήλ Κωνσταντινίδης δημοσίευσε στη σελίδα του στο Facebook τον ύμνο του Πιερικού τονίζοντας παράλληλα ότι... 

"Σε αυτούς που τους αρέσει ο Πιερικός της μιζέριας, σε αυτούς που θέλουν έναν Πιερικό νωχελικό και άβουλο για να υπάρχουν, ήρθε η ώρα να μπουν στο χρονοντούλαπο. Είτε τους αρέσει είτε όχι ο Πιερικός θα γίνει ΠΙΕΡΙΚΑΡΑ!" 

40 σχόλια:

  1. Μια ερώτηση. Μαζί ή χωρίς τον Αθανασιάδη;
    Σίμος Ι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σε κανέναν δεν αρέσει ο Πιερικός της μιζέριας κύριε Κωνσταντινίδη. Όλοι μας ΠΙΕΡΙΚΑΡΑ θέλουμε να βλέπουμε γι αυτό να είστε σίγουρος. Έξυπνη η δήλωση σας πριν την ανάδειξη νέου σχήματος, ωστόσο δεν μας είπατε

    Σ.Φ.Κ ΠΙΕΡΙΚΑΡΑ ή ΠΙΕΡΙΚΑΡΑ Αρωνά... συγνώμη λάθος μου ΠΙΕΡΙΚΑΡΑ ΣΕΒΑΣΤΗΣ;

    Μανώλης Γρηγορίου, κάτοικος Θες/νίκης
    Πιερικός από παιδί μικρό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μιλάς εσύ για "Πιερικό μιζέριας"???
      Εσύ που στήριζες Σαραηλίδη ???

      Δεν εκπλήσσομαι...

      Διαγραφή
    2. Συμεωνιδης Γιαννης
      Να σου απαντησω εγω φιλε μου μανωλη πιερικος λεγεται και θα λεγεται αυτο δεν μπορει να το αλλαξει κανενας ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ ειναι ομαδα της πιεριας και οχι ενος χωριου Τιμη μας και καμαρι μας που φτασαμε το χωριο μας εκει ψηλα αλλα δεν φταιμε εμεις που ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ επεσε τοσο χαμηλα
      αυτο που θελουμε ειναι χωρις εμποδια και βαρη απο το παρελθον να παει μπροστα και να ξαναγινει μεγαλος
      τωρα αν στην γενικη συνελευση παρουμε η οχι το οκ θα φανει
      και κατι ακομη απο το συνολο και τις πραξεις του κρινεις τον καθε ενα μας και οχι απο τις αερολογιες που λεει και τις φανφαρες πηραμε μια ομαδα απο γ τοπικο και την φτασαμε εκει ψηλα και ολοι ειμαστε χαρουμενοι για το κατορθωμα μας
      τελος παντων ελατε να γνωριστουμε στην γενικη συνελευση να ανταλλαξουμε αποψεις για το καλο του πιερικου
      ειμαστε δεν ειμαστε εμεις στην διοικηση καλο βραδυ

      Διαγραφή
    3. Εμείς οι φίλοι του Πιερικού μας χαροποιεί το γεγονός πως βρίσκονται άτομα να αναλάβουν να σύρουν το κάρο μέσα από τις λάσπες και να το βάλουν πάλι στη σωστή ρώτα. Από κει και πέρα, αν έχουμε την ευχέρια να διαλέξουμε μέσα από διαφορετικές προτάσεις, τότε θα δώσουμε τη διοίκηση σε αυτήν που θα δίνει ανοδική προοπτική.
      Ανδρεάδης Α.

      Διαγραφή
    4. Ανδρεάδη, "ανοδική προοπτική" δίνουν όλοι... εδωσε μέχρι καί ο Σαραηλίδης... Είδες τα χάλια!!
      Μην περιμένεις και πολλά... από κανέναν!

      ΥΓ
      Σιδιρόπουλε, το όνομα του "κατοικου θεσαλλονικης" θα είναι γραμμένο στην γραμματεία ώστε να "ψηφίσει"???
      Αν ναι, να κανονίσουμε τόπο και χρόνο συνάντησης...
      Ψήνεσαι ???

      Διαγραφή
    5. Το ίδιο με σένα ισχύει και για εκείνον

      Διαγραφή
    6. Κύριε Γιάννη Συμεωνίδη καλησπέρα, είναι τιμή μου μπορώ να πω ότι απαντήσατε στο σχόλιο μου.

      Σχετικά με αυτά που γράφετε για το έργο σας και τα αποτελέσματα του(!), μπορώ να συμφωνήσω και να τα αναγνωρίσω. Από εκεί και πέρα όμως είστε ένας δυνατός επιχειρηματίας του νομού της Πιερίας, της Ελλάδας και ίσως της Ευρώπης οπότε το αποτέλεσμα ήταν αναμενόμενο σε ένα κράτος που όλες οι ομάδες πεινάνε. Αν αναλογιστούμε τον κύριο Πουτουρίδη που ήταν πρόεδρος του Βατανιακού και μπόρεσε και έφτασε την ομάδα στην Β Εθνική μόνος του χωρίς κάποια ιδιαίτερη οικονομική επιφάνεια τότε αυτόν ως παράγοντα πως μπορούμε να τον κρίνουμε(?), εαν εσείς με οικονομική δύναμη που έχετε μπορέσατε να βγάλετε μία ομάδα στην Γ΄ εθνική/ερασιτεχνική κατηγορία;

      Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ μας, ο ένας και μόνο Σ.Φ.Κ ΠΙΕΡΙΚΟΣ χρειάζεται ανθρώπους με ήθος και αρχές, να έρθουν και να φέρουνε αλλαγή στην συμπεριφορά των μελών, αλλαγή στον τρόπο σκέψης των φιλάθλων, αλλαγή στην αντίληψη του πως αγαπάω την ομάδα μου πραγματικά.

      Εσείς αντ' αυτού έρχεστε και τάσσετε αλλαγές ονόματος και αλλαγές κατηγοριών. Οι αλλαγές αυτές θα έρθουν και θα φύγουν όσο θα είστε εσείς ή κάποιος άλλος στην θέση σας. Η αλλαγή στην φίλαθλη πιερική παιδεία θα μείνει για γενεές και μετά από εσάς. Δυστυχώς, ο τρόπος που απαντάτε χρησιμοποιώντας την λέξη ΠΙΕΡΙΚΟΣ εμένα δεν μου λέει κάτι, γιατί όπως έγραψα υπάρχουν πολλοί Πιερικοί στην Πιερία... Πιερικός αρωνά, Πιερικός Ρυακίων είναι μερικοί από αυτούς. Δεν νομίζω ότι χρειάζεται έναν ακόμα Πιερικό το αγαπητό χωριό της Σεβαστής. Ο Διαγόρας είναι το καμάρι τους, είναι ήδη πολύ ψηλά και δυστυχώς οι κάτοικοι του δεν είχαν την ευκαιρία να τον δούνε να παίζει στον τόπο τους και να τον χειροκροτήσουν. [Θυμίζει την κακόμοιρη την Δόξα Δράμας που ανέβηκε SL και έπαιζε στο Καυτατζόγλειο.]

      Κλείνοντας να αναφέρω πως οι ομάδες δεν αποτελούν επιχειρήσεις που ανοίγουν και κλείνουν ανάλογα με την διαχείριση των οικονομικών του αφεντικού. Οι ομάδες αποτελούν το σήμα κατατεθέν του τόπου τους, καβαλάνε ιστορία, δεν μπορεί να έρχεται κάποιος ο οποίος θέλει να τσογάρει και χρειάζεται ένα δυνατό brand name, να διαλύει ότι με κόπο, αγάπη και θυσίες φτιάξανε κάποιοι άνθρωποι. Μερικοί από τους ιδρυτές του Σ.Φ.Κ Πιερικός είναι ακόμα ζωντανοί, λίγος σεβασμός χρειάζεται. Αυτές τις αξίες θέλουμε στους παράγοντες του ένδοξου Πιερικού.

      Ελάτε με αγάπη για τον πραγματικό Πιερικό και όλοι εμείς που δεν πήραμε "χαρτζιλίκι" θα σας στηρίξουμε. Μην γκρεμίσετε όμως αυτό που με κόπο προσπαθούμε να παραδώσουμε καθαρό στα παιδιά μας. Την πατήσαμε ήδη δύο φόρες, μία με τον ΓΝ και μία με τον "1000 ευρώ", τρίτη φορά δεν σηκώνει.

      Φιλικά πάντα και με εκτίμηση και προς τους δυο υποψηφίους

      Μανώλης Γρηγορίου, κάτοικος Θες/νίκης, εκπαιδευτικός
      Σύνδεσμος Φιλάθλων Κατερίνης "ΠΙΕΡΙΚΟΣ", από παιδί μικρό

      Διαγραφή
    7. "μία με τον ΓΝ και μία με τον "1000 ευρώ"

      Ο Σαραηλίδης, που με τόσο πάθος υποστήριζες, δεν μετράει ??? Στην απ'εξω αυτός ???
      Συγκρίνεις τους Παπαδόπουλο και Ντουμο με τον νταλικέρη και του δίνεις και συγχωροχάρτι???
      Τουλάχιστον αυτοί οι δύο ήταν κύριοι και δεν άφησαν φέσι 3.000€ στο κυλικείο του γηπέδου...
      Είχαν να πληρώσουν τον καφέ τους...

      Διαγραφή
    8. Νίκο φίλε μου δεν συνηθίζω να μπαίνω σε προσωπικό διάλογο με τα μέλη του blog γιατί δεν ταιριάζει στις αρχές μου, αλλά επίσης δεν επιτρέπεται και στους κανόνες των παιδιών που το διαχειρίζονται.

      Είναι δυνατόν ρε συ Νίκο Πατρή, άνθρωπε νοήμον και διανοούμενε(!), να βάζεις στο ίδιο καζάνι τον ΓΝ, τον "Ίτσιος ο δήμιος του Πιερικού" με τον κύριο Σαραηλίδη; Επιτρέπεται;

      Ο πρώτος έχει εκατομμύρια, ο δεύτερος είναι ο πιο έξυπνος άνθρωπος της Πιερίας και ο τρίτος είναι απλά ένας νταλικέρης. Ο πρώτος σου άφησε 400 χιλιάδες χρέη, ο δεύτερος τα διπλασίασε... και ο τρίτος απλά δεν πλήρωσε έναν καφέ.
      Προφανώς φταίει ο τρίτος για εσένα;
      Μήπως Νίκο έχει προσωπική σχέση με τους κυρίους των προηγούμενων διοικήσεων(?) γιατί δεν εξηγείται αυτή η αλλαγή στην κατεύθυνση των σχολίων μου.

      Από τον τον ΓΝ περιμέναμε σουπερ λιγκ, από τον δικηγόρο περιμέναμε πάλι σουπερ λιγκ, αντ' αυτού όμως καταστρέψανε τον σύλλογο και έχει το δικαίωμα τώρα ο κύριος υποψήφιος πρόεδρος να θέλει να διαλύσει τον σύλλογο μας. Φταίει για εσένα Νίκο ο Σαραηλίδης που δεν μπορούμε να δημιουργήσουμε καινούργια ΠΑΕ; φταίει ο Σαραηλίδης που έταξε εύκολη σωτηρία και την πέτυχε; Εστίασε στο πρόβλημα, ξέρω πως καταλαβαίνεις τα σχόλια μου. Προσπαθώ να τα γράφω όσο πιο διακριτά γίνεται για να είναι κατανοητά και να μην χρειάζονται διευκρινήσεις σε κανέναν.

      Μανώλης Γρηγορίου, κάτοικος Θες/νίκης, εκπαιδευτικός
      Σύνδεσμος Φιλάθλων Κατερίνης "ΠΙΕΡΙΚΟΣ", από παιδί μικρό

      Διαγραφή
    9. Άκου ρε πιερικτζη της διαλεκτικής της πλάκας (!)

      Η εκκαθάριση αργά ή γρήγορα θα γίνει!
      Εφόσον η ΠΑΕ δεν έχει περιουσιακά στοιχεία ώστε να ρευστοποιηθουν και να αποπληρωθουν τα χρέη σε ΔΟΥ και ΙΚΑ αλλά και τρίτους, τα χρέη θα τα επωμισθουν οι μέτοχοι κατά αναλογία των μετοχών τους αφού θα περάσουν στα ΑΦΜ τους!
      Οι μέτοχοι είναι τρεις, Παπαδόπουλος, Χιονίδης και Στούμπου!
      Μόλις γίνει αυτό η ΠΑΕ διαγράφεται από την ΔΟΥ, το ΓΕΜΗ κλπ. και παύει να υφίσταται ως νομικό πρόσωπο! Από εκεί και μετά η δημιουργία νέας ΠΑΕ είναι εύκολη, αρκεί να κερδίσει ο Πιερικός την πρωτιά στον όμιλο ή το κύπελλο Γ' εθνικής.

      Ο Παπαδόπουλος (και ο Ντουμος παλιότερα) έκαναν άστοχες ενέργειες και επιλογές και θα αντιμετωπισουν τις συνέπειες! Ο ερασιτέχνης δεν βαρυνεται με τα χρέη της ΠΑΕ!
      Μία ΠΑΕ είναι ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ και χρειάζεται ικανότητα για να την τρέξεις σε μία χώρα όπως το ελλαδισταν με το τρέχων φορολογικό καθεστώς και την αστάθεια!

      Γιατί δεν τρέχει κανένας από αυτούς τους υποψήφιους σωτήρες την εκκαθάριση ? Τι φοβούνται ?

      Όπως είπα πιο πάνω ή εκκαθάριση θα γίνει και η ΠΑΕ θα είναι παρελθόν! Εμένα με ενδιαφέρει ο ερασιτέχνης!
      Δεν βαλτωσε την ομάδα ο Παπαδόπουλος ούτε ο Ντουμος! Ο Σαραηλίδης με τα κολλιταρια την βαλτωσε, ο οποίος δε, υποσχέθηκε τον Οκτώβριο ότι θα τρέξει την εκκαθάριση!
      Όσο είδες εσύ εκκαθάριση, άλλο τόσο είδαμε κι εμείς!!
      Όλοι "ταζουν εύκολη σωτηρία" και δεν θέλω να γίνω ξανά στο ίδιο έργο θεατής!
      Το τζάμπα τελείωσε και τζάμπα προεδριλικι δεν γίνεται πια...
      Δεν περιμένω τίποτα από τους νέους υποψήφιους, όσο καλές προθέσεις και αν φαίνεται να έχουν...

      Για να κλείσω, μη πυροβολούμε συνέχεια τον Παπαδόπουλο! Δεν τον πολυσυμπαθω, αλλά όταν του φορτώνεται όλοι εσείς το φταίξιμο, αυτό είναι άδικο! Βρήκατε έναν Παπαδόπουλο και βαράτε!!

      Νομικός είναι, δεν είναι επιχειρηματιας!
      Το πεδίο του είναι τα πρωτοδικεια και τα ειρινοδικεια, όχι οι επιχειρήσεις, λογικό είναι να κάνει λάθη...

      Το πρόβλημα εστιάζεται στην εκκαθάριση και όχι στον Παπαδόπουλο!!

      ΕΡΩΤΗΜΑ:
      Ποιος από τους τωρινούς υποψήφιους είναι διατεθειμενος να το λύσει ???

      Διαγραφή
    10. Πατρης, μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά. Οι μέτοχοι ΑΕ δεν ευθύνονται για τα χρέη της ούτε πριν ούτε μετά την εκκαθάριση. Τα χρέη βαραίνουν τις διοικήσεις. Από νομικά είσαι άσχετος. Χαραλαμπιδης Π

      Διαγραφή
    11. "Χαραλαμπίδη"... έτσι σου είπανε να λες ???
      Όντως μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά...

      Διαγραφή
    12. Έτσι είναι, βρε αγράμματε δικηγορε. Χαραλαμπιδης Π

      Διαγραφή
    13. Ποιος σου είπε ότι είμαι νομικός βρε γραμματιζουμενε "Χαραλαμπίδη"???(πιο Χαραλαμπίδης, πεθαίνεις...)
      Στο Πιερικό ποιος έβαζε υπογραφές ?
      Ποιος ασκούσε διοίκηση ???
      Ο φουφουτος ??
      Ποιανού το όνομα φαίνονταν ???

      Διαγραφή
  3. Έχεις πλάκα ρε Σιδηροπουλε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αν δεν ανταποκριθείς στον καφέ με Παναγίτσα δεν θα ξανά ανεβεί σχόλιο που κράζεις..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να και οι εκβιασμοί...
      Και ποιον "κράζω"??? τον κάθε famous wannabe Κατερινιώτη με τα παχιά τα λόγια που χρησιμοποιεί τον Πιερικό ως όχημα για να κάνει το κομμάτι του???

      Όσο για τον καφέ, είπαμε... Όλα στην ώρα τους!!!

      ΥΓ
      Θα τον πιούμε στο Α ΔΑΚ "κερασμένο" από τον ΣΦΚ στο "κυλικείο" ή προτιμάς "γκλαμουριά" στην Γ. Ολυμπίου ???

      Διαγραφή
    2. Επίσης εφόσον αποφεύγεις το φρέντο εσπρέσο, τη Δευτέρα στην συνέλευση θα ρωτάω τον κάθε παρευρισκόμενο για το αν τον λένε Νίκο Πατρή, αν δεν σε βρω ούτε εκεί θα σε μπλοκάρω γενικώς. Τι λες;

      Διαγραφή
    3. Σύμφωνοι!

      Ορίστε, δέχθηκα! Θα περάσεις τώρα τα σχόλια ???
      Αν δεν τα περάσεις, δεν θα σου συστηρώ στην Εκάβη...

      Διαγραφή
    4. Πρώτα θα εμφανιστείς ΕΚΑΒΗ.... Εμφανίζεσαι, μετά σου δίνω και κάρτα VIP στο blog.

      Διαγραφή
    5. Να και οι "δωροδοκίες"... VIP ??? Κάνε με και administrator...
      Μέχρι την Δευτέρα, τι να το κάνω ???
      Σήμερα σχολίασα...

      Διαγραφή
    6. Και μάλιστα στην εκάβη θα περάσεις από τη γραμματεία για να γραφτεί το ονοματεπώνυμο σου ωστε να εχεις το δικαιωμα μα ψηφίσεις.
      Θα περάσω να τσεκάρω. Αν δεν γράφει Νίκος Πατρής χάνεις την VIP και το δικαίωμα σχολιασμού.
      Αυτά.

      Διαγραφή
    7. Μα δεν σκοπεύω να ψηφίσω...
      Θα κάθομαι σε μια γωνιά και θα παρακολουθώ το show προσπαθώντας να συγκρατήσω τα γέλια μου!

      Διαγραφή
    8. Τότε θα πιάσουμε τις γωνίες ψάχνοντας Πατρη! :)

      Διαγραφή
  5. Όπως λέει το ρεμπέτικο άσμα: "μάγκες πιάστε τα γιοφύρια" ένα πράμα ε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εχεις δικαιο χαρη, με παρατσουκλι πατρη, ο ντουμος και ο παπαδοπουλος ειχαν να πιουνε καφε γι αυτο η παε δε σηκωνει κεφαλι ειναι μεσα στα χρεη , εχεις αποψη αλλα πληρωμενη , το παιζεις και εξυπνος.

    Παρατηρητης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτός είναι τελικά ο «Νικολάκης»; Πολύ ωραία...εντάξει...έδεσε το γλυκό.
      Την Δευτέρα να έχουμε την κολυμβήθρα του μη χάσει το μπανάκι του το ζωντανό. Φτού σου μασκαρά. Να σε χαίρονται η γυναικούλα σου κι ο πεθεράκος σου. Η καημένη η μανούλα του, κλαίει με μαύρο δάκρυ. Τέτοιος μασκαράς μια φορά στα χίλια χρόνια. Μια φορά.

      Διαγραφή
    2. Άκου ρε υπασπιστή του "κατοικου θεσαλλονικης"...

      Τα χρέη που άφησαν αυτοί που αναφέρεις έχουν να κάνουν με την ΠΑΕ και δεν επιρρεαζουν τον ερασιτέχνη!

      Δεν είμαι νομικός, αλλά πέντε "νομικούλια" τα ξέρω...
      Δεν είμαι ξυπνιτζης σαν και του λόγου σου που άκουσες κάτι, κάπου, από κάποιον, που του είπαν κάτι, ανάμεσα σε ενάμιση τσιγάρο, δύο φραπεδες και τρεις καρέκλες στο καφενείο του χωριού σου...

      Ο κλασικός νέο-Έλληνας είσαι που περιγράφει εύστοχα ο Σουρης: "κάτι μισόμαθες, κι όλα τα ξέρεις" (διαχρονικό)

      Δεν έχεις ιδέα τι είναι οι μετοχές, το καταστατικό, το ΓΕΜΗ, το πρωτοδικειο που επικυρωνεται το καταστατικό, τι είναι το δικαίωμα υπογραφής, τι είναι το μετοχικό συμβούλιο, τι ευθύνες έχει και εν γένει πώς λειτουργούν όλα αυτά... έχεις και άποψη.... ΝΑΙ (ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ ΜΟΥ) ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΨΗ!!! Και την ξεφουρνιζεις και δημόσια...

      Τα χρέη στο κυλικείο του Α ΔΑΚ ο Παπαδόπουλος τα άφησε???
      (πριν απαντήσεις διάβασε δύο φορές την ερώτηση για να την καταλάβεις, εκτός αν έχεις καμιά ξυπνιτζηδικη έτοιμη ήδη)

      Το παίζω έξυπνος ?? Σοβαρά ???
      Δεν το παίζω παλικαράκι μου, είμαι! Και σίγουρα πιο έξυπνος από σένα!!! Λιγότερο από κάποιους άλλους, αλλά παρασαγγας πιο έξυπνος από σένα!!!
      Με λένε "Χάρη"??? Έψαξες και με βρήκες ??
      Έβαλες ντετέκτιβ τίποτα ?? ή πηγές στην Νικολουλη???
      Α! Κατάλαβα... στο "πάμε πακέτο" απευθύνθηκες... και με βρήκαν...

      Διαγραφή
  7. Πανε στα αφεντικα σου να τους πεις οτι εκανες 3 σχολια σημερα να παρεις κανα χαρτζιλικακι. Τα πολλα τα λογια ειναι φτωχεια , εισαι και συ ενας απο την διοικηση τον 5 δεξιων μπακ που ειχε ο πιερικος σε μια χρονια .
    Εγω θα πω το αλλο βαλατε 5-6-7μυρια στο πιερικο, στα 500χ δεν καταλαβατε οτι σας τρωνε στο 1 μυριο παλι δεν καταλαβατε στο 1.5 μυριο τα ιδια, μαιμουδες να εβαζαν στη θεση σας θα μαθαιναν εσεις τπτ .
    Παρατηρητης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν άντεξες ε ???

      Λοιπόν παλικαράκι..
      Χαρτζιλίκι παίρνουν κάποιοι άλλοι από αλλού!
      (μη λέμε ονόματα)

      Να σου δώσουν 100 εκατομμύρια, με εσένα στην διοίκηση, πάλι πάτο θα πιάσεις!!!
      Ο λόγος ? Μα... κορεσμένη ασχετοσύνη, τι άλλο ???

      Α!...μάλιστα! έγινα και μπακ τώρα... αλλά και διοίκηση....

      Διαγραφή
  8. Σε μια πολη 120 χιλιαδων κατοικων σε εναν πιερικο με ελαχιστα εισητηρια (εκει που τον κανταντησε η παρεα σου ) γραφεις ανωνυμα σε ενα μπλοκ του πιερικου και αυτο γιατι αν γραψεις το πραγματικο ονοματεπωνυμο σου θα κλαιει απο τα γελια μεχρι και ο νταλικερης που λες και συ. Το ποδοσφαιρο ειναι εδω και εσυ εισαι στην κινα, τοσο ασχετος εισαι.
    Υ.Γ. Να ζητησεις αυξηση σημερα εκανες υπερωριες .
    Υ.Γ. 1 Αυριο το πρωι να πληρωσεις τον καφε σου στο ποδα.
    Παρατηρητης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να σε πληροφορήσω ότι σύμφωνα με την Απογραφή του 2011 η Κατερίνη έχει 80.000 κατοίκους και ο νομός συνολικά 120.000
      (ούτε τα δημογραφικα του τόπου σου δεν ξέρεις...)

      Στο "θέμα" μας...
      Έλα στη συνέλευση να διαπιστώσεις αν γράφω ή όχι με ονοματεπωνυμο... (θα περιμένω)

      Το καφέ του πόδα είναι για άλλους, όχι για μένα (άσε που έχω κακές πληροφορίες)

      Αύξηση να πάρεις εσύ καλύτερα, τη χρειάζεσαι περισσότερο...

      Συγχαρητήρια που έμαθες και τα "υστερόγραφα"! (ποτέ δεν είναι αργά για μάθηση)

      Δεν αμφισβητώ το δικαίωμα σου να έχεις την οποια απόψη, ασχετα αν είναι ελλιπής, λανθασμένη ή "γιου-χου" τελείως. Οχι όμως να ειρωνεύεσαι κάποιον που αποδεχέσαι ότι γνωρίζει δύο αράδες παραπάνω πράγματα από σένα....

      Δεν είναι κακό πράγμα η αμάθεια, αλλά οι φτηνοεξυπνακισμοι και μάλιστα κάκιστης ποιότητας σαν τους δικούς σου...

      Πριν από κάμποσο καιρό είχα γράψει για έναν που δεν ήξερε να ξεχωρίσει τον Γενικό Αρχηγό από τον Έφορο Ποδοσφαίρου, άλλά είχε άποψη.
      Άλλος ένας τέτοιος είσαι κι εσύ, τίποτα παραπάνω!

      Διαγραφή
    2. Αν δεν είχε συννεφιά σήμερα θα έλεγα ότι εκατσες πολλή ώρα στον ήλιο...
      "παρατηρητή"

      Διαγραφή
  9. Πιο "νιλολακοπουλος", παθαίνεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αερολογε κερναω ποτο στο καλντερα , αμα εχεις παρει κανα 20ρικο γι αυτα που εγραψες ελα να πιεις κανα ποτο. Αλλιως κερναω εγω . Αυριο θα ασχοληθω μαζι σου. Η κατερινη εχει πληθυσμο 114χ . Εσυ εμενα παρανυχιδα στο μικρο το δαχτυλο.
    Παρατηρητης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλντερα ? Χα χα... που το θυμήθηκες αυτό???
      Κράτα και τα λεφτά σου... θα σου χρειαστεί το 20αρικο να βάλεις βενζίνη...
      Η Κατερίνη έχει 114"χ" ??? Η ΕΛΣΤΑΤ άλλα δίνει...
      Το "χ" άραγε από που σου έμεινε ??? Από κάνα προποτζιδικο που ξημεροβραδιαζεσαι να παίζεις στοίχημα? 1χ2??
      (το σύμβολο της χιλιάδας είναι το "k")

      "εσύ εμένα τρίχα απ'το όσχεο"
      (μι Τάρζαν, γιου Τζέιν)

      Πλησιάζει η ΓΣ και ξεψαρωσες ε ??

      Διαγραφή
  11. 12:47 το βραδυ εγραψε σχολιο ; ανθρωπος χωρις ζωη, παθολογικα αρρωστος-αρρωστος για να δειχνει την εξυπναδα του ανωνυμα (ζουραρις των αγραμματων) πραγματικα σε λυπαμαι και δεν ασχολουμαι πλεον μαζι σου , εγω ειχα σκοπο να σε ξεμπροστιασω και μονο γνωριζουμε την καμμενη απο χρεη ζωη σου που προηλθαν απο την διοικηση του πιερικου , του βρωμικου πιερικου . Σε λυπαμαι.
    Θα ηθελα να ζητησω απο τον admin να σε κοψει γιατι ισως μπεις στην πραγματικη ζωη και ξυπνησεις απο τον ληθαργο που ζεις τωρα.
    Γεμιζεις προπαγανδιστικα σχολια και αρρωσταινεις ενα υγιες μπλοκ για συμφερον των αφεντικων σου, υμνητης του ντουμου ελευθεριαδη που τους ριμαξατε στο κλεψιμο και ησουν και συ ενας απο αυτους εισαι υμνητης του παπαδοπουδου και τωρα του διακουμακου λογω συγγενειας.
    Υ.Γ. Νομιζεις πως εισαι ενας εξυπνος σχολιογραφος αλλα δεν εισαι προδωσες την ταυτοτητα σου μονος σου.
    Παρατηρητης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πω πω νεύρα...
    Έβγαλες και διάγνωση Dr Rooth?
    Για μια ακόμη φορά προσπαθείς να με απαξιώσεις με νέο ψευδώνυμο αυτή τη φορά, αλλά δεν...
    Είσαι λίγος...
    Ο,τι γνωρίζεις είναι τελείως επιδερμικά, από διάφορα ακούσματα στα καφενεία που συχνάζεις και για αυτό δεν μπορείς να σταθείς σε μια συζήτηση επιχειρημάτων απέναντι μου! Αυτό αποδικνυεται από τις αοριστολογιες και τις γενικολογιες σου αλλά και το επιθετικό σου ύφος...

    Στη δουλειά μου δυστυχώς έχω να αντιμετωπίσω καθημερινά εξυπνάκηδες, ημιμαθείς, άσχετους, είρωνες, ψευδολόγους κλπ. Είναι πολύ απόλυτα φυσιλογικό σε ένα στατιστικό δείγμα να υπάρχουν τέτοιοι. Σε κάθε περίπτωση όμως, με δίδαξαν οι καθηγητές μου σε αυτό το δείγμα να συμπεριφέρομαι ΑΠΑΞΙΩΤΙΚΑ. Και αυτό κάνω.

    Είναι άλλο πράγμα ένας που ξέρει πως να εκφέρει την άποψή του δημόσια σε ένα μπλογκ χωρίς να καταφέρεται σε όποιον έχει αντίθετη γνώμη και άλλο πράγμα ΗΜΙΜΑΘΕΙΣ ΦΤΗΝΟΕΞΥΠΝΑΚΗΔΕΣ και ΑΜΠΕΛΟΦΙΛΟΣΟΦΟΙ που έχουν "άποψη". Ο πρώτος χρήζει σεβασμού και προσοχής. Ο δεύτερος του οποίου αποτελέις δείγμα μαζί με 3-4 άλλους αξιζει μόνο χλεύη.

    Το αν και πόσο ξέρεις από ποδόσφαιρο και θέματα Πιερικού ασε να το κρίνω εγώ. Φρόντισε λοιπόν αφού έχεις πολλούς φίλους στα διοικητικά αλλά και στα ποδοσφαιρικα δρώμενα της Πιερίας, να σου κάνουν φροντιστήρια για να ξεφύγεις από την ημιμάθεια. Να θυμάσαι ποιο είναι το ακροαητήριο σου όταν παραληρείς γιατί οι "εξυπνάδες" σου πρέπει να σε "παίρνει" να τις κάνεις. Με εμένα ατύχησες. ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ σε εσένα και στους όμοιους σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Νεο ρεκορ σχολίων;

    Μυρωτής Ακης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!