ΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗ

Πρώην πρόεδρος του Πιερικού Γ. Αθανασιάδης: "Ας αναλογιστεί ο καθένας τις ευθύνες του για το ποιοι φταίνε για τη σημερινή κατάσταση της ομάδας"

 
Σε δήλωση προέβη σήμερα το πρωί ο πρώην πρόεδρος του ΣΦΚ Πιερικός Γιώτης Αθανασιάδης με αφορμή τη χθεσινή εκλογική διαδικασία και την εκλογή νέου διοικητικού συμβουλίου της ομάδας.

"Αυτό που έχω να πω εγώ είναι ότι εξαρχής η πρόταση μου ήταν να φέρουμε ένα νέο ΑΦΜ στον Πιερικό, γιατί γνωρίζοντας το ιστορικό του ΑΦΜ της ομάδας, ήμουν από τους πρώτους ως πρόεδρος που προσπάθησα να ξεκινήσω την εκκαθάριση, ώστε να ξεκαθαρίσει αυτή η υπόθεση, αλλά βρήκα τέτοια εμπόδια μπροστά μου που βλέπω ότι θα είναι Γολγοθάς για την ομάδα αυτό το θέμα της εκκαθάρισης. 
Περιμένοντας βέβαια και τις πρόσφατες αποφάσεις της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού με τον υφυπουργό κ. Βασιλειάδη και με την νέα τροπολογία που ευνόησε μόνο την Παναχαϊκή, βλέπω ότι ο Πιερικός πάλι θα σέρνεται και θα ψάχνει να βρει τρόπους να κάνει την εκκαθάριση, πράγμα το οποίο το έχω ζήσει και βρήκα τέτοιο μεγάλο τείχος μπροστά μου που δεν υπήρχε διέξοδος, ώστε να επιτευχθεί η εκκαθάριση. Για αυτό το λόγο ήμουνα από τους πρωτεργάτες, ο οποίος λίγους μήνες πριν τελειώσει το πρωτάθλημα του 2017 ζήτησα να βρεθεί ένα νέο καθαρό ΑΦΜ, να μείνει η ιστορία και το έμβλημα του Πιερικού και να ανοίξει ο δρόμος για την άνοδο της ομάδας, προκειμένου να περπατήσει σε μεγαλύτερα σαλόνια και να μην παραμένει σε στασιμότητα.


Εύχομαι να μην συνεχίσει να σέρνεται στη Γ' κατηγορία και να βγει από το τέλμα.
 Μακάρι να μπορέσει η νέα διοίκηση να φέρει εις πέρας το θέμα της εκκαθάρισης, ώστε να καθαρίσει ο Πιερικός για να μην βρεθούμε στην δυσάρεστη θέση να ξαναπάμε σύντομα σε νέα γενική συνέλευση και θα είναι λυπηρό τότε να πούμε ναι να έρθει το νέο ΑΦΜ, ενώ μπορούσαμε να το κάνουμε τώρα. Ο κ. Συμεωνίδης αφιλοκερδώς ήταν αυτός που διέθετε το ΑΦΜ του Διαγόρα Σεβαστής, προκειμένου να συμπράξει μαζί με τον Πιερικό, αλλά από τη στιγμή που αντιληφθήκαμε από την αντίδραση κάποιων φανατικών να μην γίνεται αποδεκτό αυτό, τότε αποσύραμε την πρότασή μας. 
Από εδώ και πέρα νομίζω ότι έχουμε όλοι μας την ευθύνη για την εκλογή της νέας διοίκησης του ΣΦΚ Πιερικός, οι οποίοι υποσχέθηκαν ότι θα κάνουν σε σύντομο χρονικό διάστημα την εκκαθάριση, ώστε να μπορέσει η ομάδα να έχει άνοδο και να μην βρεθούμε πάλι στη δυσάρεστη θέση να πάμε σύντομα σε νέα γενική συνέλευση και να βρεθούμε σε αδιέξοδο, ενώ μας είχε δοθεί τώρα η μεγάλη ευκαιρία με το ΑΦΜ της Σεβαστής να το φέρουμε στον Πιερικό, να λύσουμε το πρόβλημα και να υπάρξει το κίνητρο για άνοδο.
Τελειώνοντας θέλω να τονίσω εκ μέρους μου ότι ο καθένας θα έχει την ευθύνη αν ο Πιερικός δεν μπορέσει να ξεκαθαρίσει με την υπόθεση της εκκαθάρισης  και θα βρεθούμε, το επαναλαμβάνω και το τονίζω για ακόμα μια φορά, στην δυσάρεστη θέση να ξανατρέχουμε σε σύντομο χρονικό διάστημα σε νέες γενικές συνελεύσεις και ο καθένας ας αναλογιστεί τις ευθύνες του για το ποιοι φταίνε για την σημερινή κατάσταση του Πιερικού". 

6 σχόλια:

  1. Άσε Γιώτη, το ότι δεν σου την πέσανε χθες ήταν για να μην αποπροσανατολίστουνε τα μέλη από τα θέματα της γσ.
    Αν θέλεις σου δίνουμε το ελευθέρας για την Σεβαστή.
    Σου παν πιο πολύ τα χωριά τελικά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φοβάστε τον Αθανασιάδη κύριοι "διαχειρισται" του ιστολογιου και δεν περνάτε το σχόλιό μου ???
    Όπως φοβάστε και τον Συμεωνίδη που δεν περάσατε ούτε εκεί το σχόλιο μου...?

    Προς ανακούφισή σας, σας δηλώνω ότι δεν θα σχολιάσω άλλο εδώ... κύριοι "αμεροληπτοι"!

    Περαστικά σας!

    ΥΓ
    Θα μου λείψει ο πομφόλυγας με τα 100 ονόματα καθώς και 3-4 άλλοι. Διασκέδασα με τις μπούρδες τους αφάνταστα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν είναι οτι φοβόμαστε κάτι αλλά είχαμε μια συμφωνία την οποία δεν τηρήσατε. Χθες ούτε υπήρξε κάποιος Πατρής στο βιβλίο της ΓΣ, ούτε υπήρξε Πατρής μέσα στην αίθουσα (βασικά υπήρχε και όντως πήρε μια γωνίτσα και καθόταν) αλλά δεν λεγόταν Πατρής, λεγόταν αλλιώς....
      Έτσι θα αναγκαστούμε όμως είπαμε να σας αποβάλλουμε από το δικαίωμα σχόλιου στην ιστοσελίδα μας.

      Καλή συνέχεια.

      Διαγραφή
    2. τώρα που μπήκε το νερο στο αυλακι στο πιερικο και αρχιζουν να στρωνουν τα πραγματα, τωρα αποχωρεις ρε πατρή;
      κριμα.

      Μυρωτής Ακης.

      Διαγραφή
  3. Κύριε Αθανασιαδη,τελικά με το κείμενο που δόθηκε στη δημοσιότητα από πλευρας Σεβαστήςκαι σας ορίζει πρόεδρο, συμφωνείτε? Δηλαδή είστε υπέρ της διάλυσης του Πιερικου και υπέρ της μετονομασίας της σεβαστής? Μη ξεχάσω ο πιερικος Αρωνα είναι δίπλα στη Κατερίνη. Ποια ήταν τα εμπόδια και ποιοι ήταν αυτοί που σας σταματησαν να προχωρήσετε την τόσο δύσκολη εκκαθάριση? Μη βγάζουμε δελτία τύπου μόνο για δημοσιότητα και εντυπώσεις, η κάθε διοίκηση κρίνεται από τα αποτελέσματα.......
    Παπαδημητριου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κυριε Αθανασιαδη το ΑΦΜ δεν είναι εμπορευμα, ούτε ακινητο, ουτε αγαθο για να πουληθεί ή να μεταβιβαστει!
    Η ευκολη και ανεξοδη δηθεν λύση που προτεινατε μονο προβληματα θα εφενρε στην ομαδα.
    Το ΑΦΜ είναι ενας αριθμός οικονομικής υπηρεσίας και είναι ενας και μοναδικός για καθε φυσικο και νομικό προσωπο!
    Καλό το εμποριο ελπίδας, δεν λεω, αλλα κατα την γνωμη μου το μεγεθος του Πιερικού είναι τέτοιο και η δυναμική του κόσμου του τοσο μεγαλη, που μπορούν απο μόνα τους να καταστήσουν την ομάδα θγιή, ακόμα και αυτοχρηματοδοτούμενη!
    Η τεχνηέντως καλλιεργούμενη τρομοκρατία της εκκαθάρισης ευτυχώς για τον Πιερικο, δεν ευόδωσε!
    Το 10% που κατέχει ο ΣΦΚ δεν επιρεαζει το ερασιτεχνικό σωματείο, αλλα μόνο αυτους που ασκούσαν διοίκηση στην ΠΑΕ, καθώς και τους μετοχους οι οποίοι είχαν ενεργό ρόλο στην λήψη αποφάσεων!
    Πολύ σωστά ο κύριος Κοκαβίδης είπε πως εφόσον ο Πιερικος δεν εχει περιουσιακά στοιχεία, αυτο διευκολύνει τα πράγματα στην εκκαθάριση.
    Αν είχε γίνει η αλλαγή ΑΦΜ, στην μετοχική σύνθεση αυτής της νέας ΠΑΕ που θα προέκυπτε, μητρικό σωματείο δεν θα ήταν ο ΣΦΚ αλλα η Σεβαστή. Και τέτοιο θα σήμαινε το τελος της ιστορίας του Πιερικού!
    Δεν ξερω αν θα συμφωνούσαν οι παλαιμαχοι τουΠιερικού με το να είχε η Σεβαστή ο εγκυκλο Π στο στήθος, παλαίμαχοι όπως οι Κεφαλίδης, Φουλίδης αλλά και οι μεταγεννέστεροι όπως ο Παπαϊωάννου, Καλαμπάκας και λοιποι, και μάλιστα σε έναν Πιερικο που δεν θα είχε καμία σχέση με αυτόν όπως τον έφτιαξαν οι ιδρυτές του το 1961!
    Ευτυχώς αυτο το έγκλημα δεν έγινε. Η Ιστορία του Πιερικού δεν αγοράζεται και δεν πουλιέται!

    Πιερικοί, ολοι στο γήπεδο στην νεα ποδοσφαιρική σεζόν για να στηρίξουμε την νεα αυτη προσπάθεια. Ειτε με διαρκείας, είτε με απλο εισητήριο στο μέτρο που αντέχει η τσεπη καθενός!

    Για την διοίκηση Σαραηλίδη εχω να πω οτι ήταν η χειρότερη στην Ιστορία του Πιερικού μας, ίσως και η πιο σύντομη σε διάρκεια. Ούτε χρόνο δεν έκλεισε. Ο λαλίστατος πρώην πια ταμίας Κουθουρίδης αντι να ζητήσει μία συγνώμη για τις πράξεις και τα έργα της διοίκησης στην οποία συμμετείχε, έθεσε εκ νέου υποψηφιότητα ζητώντας πάλι την ψήφο των μελών!

    Για το νεο ΔΣ εχω να πω καλό κουράγιο μιας και εχει πέσει στα χέρια του η καυτή πατάτα της εκκαθάρισης αλλά και των διαλυμένων ακαδημιών.
    Θέλω να παρακαλέσω μέσα απο αυτό εδώ το Βήμα τον νέο πρόεδρο να δώσει μεγάλη έμφαση στις ακαδημίες, οι οποίες είναι τα σπλάχνα του Πιερικού και το αύριο της ομάδας.

    Τα συγχαρητήριά μου στους Μελανόλευκους αλλα και στο ΣΦΙΠ για την έντονη εναντίωσή τους στα περι ΑΦΜ!

    Νίκος Πατρή για εμενα ήσουν μια όαση ορθολογισμού μέσα σε αυτο το blog. Εσύ και άλλοι δύο.
    Κάθε φορά που θα διαβάζω στο μέλλον κάποιον εξυπνάκια θα θυμάμαι το «ακαδημαϊκό» μπινελίκι που έριχνες κάθε φορά!

    Και μια ερώτηση κλείνοντας.
    Έχουμε καμιά ανακοίνωση ή πληροφορία για την σύνθεση του νέου Δ.Σ.;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!