Σε εξέλιξη το πρώτο ΔΣ της νέας διοίκησης!

Αυτή τη στιγμή (ξεκίνησε στις 18:30) συνεδριάζει το νέο δ.σ. του συλλόγου ώστε να οριστούν αρμοδιότητες για να αρχίσει ο σχεδιασμός για τη νέα περίοδο.

Φωτογραφία του χρήστη PierikosNews.gr.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι το μπάτζετ δεν θα κυμανθεί σε αρκετά ανεβασμένα επίπεδα (βάση του ονόματος του συλλόγου) αλλά θα γίνουν προσεκτικές και ικανοποιητικές κινήσεις για να κυλήσει ομαλά η σεζόν.
Ακόμα φλέγον είναι και το θέμα προπονητή καθώς κάποιες πρώτες επαφές (π.χ Στύλλος) με βάση τις πληροφορίες μας δεν απέδωσαν καρπούς. Οπότε το νέο δ.σ. θα έχει αρκετά μέτωπα ανοιχτά να αντιμετωπίσει καθώς πρέπει πρώτα να κλείσει προπονητή και στη συνέχεια να αρχίσει επαφές με παίχτες. Το όποιο μπάτζετ πρέπει να τονίσουμε πως είναι εξασφαλισμένο όπως δήλωσε κ.Κοκαβίδης.
Θα ενημερώσουμε μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία τα αξιώματα καθώς και τις πρώτες αποφάσεις που πάρθηκαν στο πρώτο ΔΣ.

2 σχόλια:

  1. Όταν λέμε ότι θα γίνουν προσεκτικές κινήσεις για να κυλισει ομαλά η χρονιά, τι εννοούμε? ?? Ότι όποιος περνάει από το γήπεδο θα τον βάζουμε να παίζει μπάλα? ?? Τα ίδια με πέρυσι δηλαδή! !!!!! Μήπως πήραν για σύμβουλο τον σάραηλίδη. Αυτό που προέκυψε από την γενική συνέλευση ήταν ότι ο πιερικος θα πάει για πρωτάθλημα, τι έγινε και σε λίγες μέρες έχουμε οπισθοπαπαφχώρήσή .....εξασφάλισμενο μπάτζετ?? Παπαδημητριου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. το ποδόσφαιρο θέλει χρήματα να χτιστεί μία αξιόλογη και ανταγωνιστική ομάδα και μετά θα γεμίσουν και οι ακαδημίες με παιδιά.
    όχι ανάποδα....

    Στέλος Α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!