Λίγο πριν τη Γενική Συνέλευση Βασίλης Τσακιρίδης


Λίγο πριν τη Γενική Συνέλευση
Βασίλης Τσακιρίδης
ΛΙΓΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΠΡΙΝ:  ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ
Η ΑΓΑΠΗ είναι ένα συναίσθημα πολύ αληθινό !

Αγαπητοί φίλοι, συνταξιδιώτες της μεγάλης ιδέας του ΠΙΕΡΙΚΟΥ.

Υπάρχουν πολλοί λόγοι που κάποιες ομάδες θεωρούνται «μεγάλες», άλλες για τους τίτλους και τις επιτυχίες τους και άλλες γιατί η ιστορία τους είναι συνυφασμένη με την ιστορία των ανθρώπων που τις ίδρυσαν, αλλά και τις συσπείρωσαν μαζί και έδωσαν λύσεις σε δύσκολους καιρούς και καταστάσεις. Η ομάδα μας είναι ακόμη ζωντανή και είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ιστορίας της πόλης αλλά και χάρη στον ρομαντισμό και την ευγένεια των ανθρώπων που την αγαπούν όλοι το ίδιο.
Το εγχείρημα είναι πρωτόγνωρο αλλά όχι ακατόρθωτο. Πίσω από τους υποψήφιους και ενδιαφερόμενους για την ομάδα και για το Δ.Σ. δεν κρύβεται «κάποιος» αλλά ΟΛΟΙ, το μέλλον του ΠΙΕΡΙΚΟΥ μας δεν πρέπει να είναι απόφαση μερικών αλλά ΟΛΩΝ μας.
Καλούμε λοιπόν όλους τους φίλους/μέλη του ΠΙΕΡΙΚΟΥ να συμμετάσχουν στην Γ.Σ. τηςΔευτέρας 19ης Ιουνίου 2017 και ώρα 18:00 στην ΕΚΑΒΗ σε μια κοινή, ανιδιοτελή προσπάθεια για τη διατήρηση της ιδέας και το  μέλλον  της ομάδας.
Ο δρόμος είναι μακρύς και δύσκολος και σε αυτή τη δύσκολη στιγμή δεν υπάρχουν μαγικές λύσεις υπάρχουν λύσεις με ονοματεπώνυμα και ανθρώπους.
Ήρθε η ώρα που όλοι εμείς που αγαπάμε τον ΠΙΕΡΙΚΟ πρέπει να σταθούμε δίπλα στην ομάδα της καρδιάς μας. Διότι όπως αναφέρω παραπάνω και στον τίτλο μου: Η ΑΓΑΠΗ είναι ένα συναίσθημα πολύ αληθινό!
Η αγάπη και ο σεβασμός για αυτή την ομάδα πρέπει να είναι τα δυο βασικά στοιχεία που θα χαρακτηρίσουν την προσπάθεια όλων των υποψηφίων σχημάτων και ανθρώπων.
Εγώ προσωπικά με το ενδιαφέρον να προσφέρω στην ομάδα που αγαπώ, δεν αξίωνα ποτέ κανένα υψηλό  πόστο, ούτε είχα στο μυαλό μου να διεκδικήσω υψηλές διοικητικές θέσεις. Αλλά πάντα έλαβα 
μέρος ως απλός υποψήφιος με μεγάλο σεβασμό, ενθουσιασμό και ενδιαφέρον ορμώμενος από διάθεση και επιθυμία να βοηθήσω και να ασχοληθώ με την ιδέα του ΠΙΕΡΙΚΟΥ μας διότι ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ δεν τελειώνει ποτέ. Με διάθεση να βοηθήσω στην υλοποίηση και ευόδωση των όποιων στόχων μας.
Οδηγός και βοηθός μου σε αυτήν την επιλογή μου στάθηκε και θα στέκεται πάντοτε η αγάπη μου για ότι αφορά τη μελανόλευκη ομάδα μας, ώστε να παρακινηθεί κάποιος να αφιερώσει τον χρόνο, χρόνο που θα μπορούσε φυσικά να τον αφιερώσει κάπου αλλού, στα πρόσωπα που αγαπά.
Ωστόσο οι αρχαίοι Έλληνες έλεγαν πως αν ταυτίσει κάποιος το όνομά του με έναν τόπο και μια ιδέα αυτό είναι αρετή. 
Νιώθω την ανάγκη να δηλώσω την υποψηφιότητά μου ως μεμονωμένος στο δύσκολο έργο του νέου Δ.Σ. που γίνεται ακόμα δυσκολότερο από τους  ψιθύρους που εξαπολύονται στην πόλη μας.
Πραγματικά δε γνωρίζω τι θα προκύψει ή αν αναγεννηθεί ξανά η ομάδαΤώρα η ώρα του κόσμου έφτασε, να αποκτήσει η ομάδα ξανά τη δυναμικότητα που της αξίζει. Ο κόσμος πρέπει να υποστηρίξει την ένωση δυνάμεων και όχι τη διάσπαση ρίχνοντας ο ένας βολές στον άλλο. «ΕΝΩΣΗ» μικρή λέξη με μεγάλη ερμηνεία και σημασία. Ας πρυτανεύσει η λογική. Η ιδέα του ΠΙΕΡΙΚΟΥ που τόσο αγάπησες να συνεχίσει να έχει ελπίδα. Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟ ΑΠΑΙΤΕΙ.
ΣΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΗΣ ΙΘΑΚΗΣ ΠΙΕΡΙΚΕ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΘΑ Σ΄ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ                                                  Με ιδιαίτερη εκτίμηση στο φίλαθλο κόσμο της Κατερίνηςκαι της Πιερίας
Βασίλης Τσακιρίδης

2 σχόλια:

  1. Τσακιρίδη, κράτα το συναίσθημα για την κερκίδα!
    Σήμερα παίζεται το μέλλον, και προπαντός, η ιστορία του Πιερικού και πρέπει να επικρατήσει η νηφαλιότητα και στυγνή λογική!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. GIA ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟ ΕΣΤΕΙΛΑ ΑΠΟ ΕΔΩ
    Δεν υπάρχουν χειρότερα συναίσθημα στην ζωή από το πάθος και τον φανατισμό…
    Το πάθος είναι αυτό που σου δίνει άλλοθι για τα λάθη σου και ο φανατισμός για τα εγκλήματα. Και δυστυχώς και τα δυο συναισθήματα απλά δικαιολογούν πρόσκαιρα καταστάσεις χωρίς να δίνουν λύσεις με καταστράφηκες τις περισσότερες φορές συνέπειες .
    Μετά την εκδήλωση του ενδιαφέροντος μου για την πιθανή εμπλοκή μου με τα διοικητικά δρώμενα του ταλαιπωρημένου ΠΙΕΡΙΚΟΥ μας , και την γνωστοποίηση των προϋποθέσεων κάτω από τις οποίες θα μπορούσε να συμβεί αυτό έγινα δέκτης μιας επίθεσης τόσο από το οργανωμένο κομμάτι οπαδών του συλλόγου όσο και μεμονωμένων απλών φιλάθλων . Χαρακτηριστικό δε η ανακοίνωση του συνδέσμου Μελανολευκοι οι όποιοι με εγκαλούν μάλιστα στην τάξη, με αυστηρό ύφος και την φράση ¨κάτω τα χέρια από τον ΠΙΕΡΙΚΟ¨
    Και εδώ λοιπόν είναι το ερώτημα μου …..ο προβληματισμός μου .Πότε κύριοι άπλωσα εγώ τα χέρια μου στον ΠΙΕΡΙΚΟ ?
    Μήπως εννοείται τις τόσες και τόσες φορές που βοήθησα προσφέροντας αθλητικό υλικό δωρεάν η’ τις άλλες τόσες που στήριξα οικονομικά τον σύλλογο ?
    Φταίω εγώ διότι είχα το θάρρος να πω δημόσια και ξεκάθαρα την άποψη μου και δεν φταίνε αυτοί που τόσα χρόνια βίασαν στην κυριολεξία το σωματείο αφήνοντας πίσω τους καμένη γη ?
    Κατηγορούμαι εγώ και απειλούνται συνεργάτες μου για κάτι που δεν κάναμε …αλλά πολύ απλά προτείναμε και δεν καταδικάζονται οι πραγματικοί ένοχοι οι οποίοι μάλιστα έχουν το θράσος να μιλούν ?
    Ο κάθε άνθρωπος γράφει την δική του ιστορία , μικρή η’ μεγάλη δεν έχει σημασία . Σημασία έχει αυτή η ιστορία να είναι έντιμη και καθαρή .Ευτυχώς για μένα η πορεία της ομάδος του μικρού αλλά περήφανου χωρίου που λέγεται ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΣΕΒΑΣΤΗΣ είναι η καλύτερη μαρτυρία για το ποιος είμαι και πως λειτουργώ.
    Φίλοι του ΠΙΕΡΙΚΟΥ
    Σε λίγες ώρες μέσα από την Γενική Συνέλευση καλείστε να αποφασίσετε για το μέλλον της αγαπημένης μας ομάδος . Να αποφασίσετε για το ποιος μπορεί να διαχειριστεί τον σύλλογο βγάζοντας τον από τα αδιέξοδα δίνοντας παράλληλα όραμα και προοπτική . Η ευθύνη μεγάλη ….και η απόφαση ίσως ιστορική για την ύπαρξη του συλλόγου. Σε καμία περίπτωση δεν θα ήθελα να είμαι εγώ αυτός που θα διχάσει τον κόσμο του ΠΙΕΡΙΚΟΥ η θα δημιουργήσει αδιέξοδα . Αποσύρω λοιπόν το ενδιαφέρων μου για την διοικητική εμπλοκή μου σεβόμενος την όποια επιλογή των κυρίων Αθανασιαδη Καλτσιδη Παπαδοπουλου Τ ………και δηλώνω ότι σαν απλός στρατιώτης, απλός φίλαθλος του ΠΙΕΡΙΚΟΥ θα σταθώ δίπλα στην προσπάθεια αυτών που θα αναλάβουν να διοικήσουν προσφέροντας τόσο υλική όσο και ηθική βοήθεια εφόσον μου ζητηθεί στο μέτρο που μπορώ, γιατί πολύ απλά έχω μάθει στην ζωή μου ότι αγαπώ και σέβομαι το δείχνω με τις πράξεις μου.
    Με εκτίμηση Γιάννης Συμεωνίδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!