Σε συνέλευση οδηγείται ο Πιερικός!

Σύμφωνα με πληροφορίες και μετά την αποκάλυψη του πρώην προέδρου της ΠΑΕ Πιερικός Κώστα Παπαδόπουλου που όπως δήλωσε στην εκπομπή PNEWS "Ο κ.Διακουμάκος ήρθε σήμερα το πρωί στο γραφείο μου, και μου ανακοίνωσε την απόφαση του να οδηγήσει την ομάδα σε Γενική συνέλευση."

Έτσι μετά και τις χθεσινές παραιτήσεις μονοδρομος πλέον και επίσημα είναι η λύση μέσα από την Εκάβη, εκεί οπού τα μέλη θα κληθούν να αποφασίσουν το αύριο του συλλόγου.

Σίγουρη και βεβαιωμένη η πρόταση Διακουμάκου στη συνέλευση με δικό του νεο σχήμα με σκοπό να πάρει την εντολή από τα μέλη για νέα διετής διοίκηση.
Ενώ οι υπόλοιποι ενδιαφερόμενοι θα βρίσκονται και αυτοί εκεί (είτε σαν ένα, είτε σαν δυο σχήματα) ώστε να ανακοινώσουν επίσημα το ενδιαφέρον τους και να διεκδικήσουν και αυτοί με την σειρά τους  την διοίκηση του ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ.

*update : Επίσης ο κ.Διακουμάκος εκτός από τη συνάντηση με τον κ.Παπαδόπουλο, είχε και μια σειρά συναντήσεων με τον Δήμαρχο Κατερίνης κ.Σάββα Χιονίδη, την αντιπεριφερειάρχη κ.Μαυρίδου και κάποιους επιχειρηματίες της πόλης ώστε να συστρατεύσει όσο περισσότερους συμμάχους μπορεί ''εξτρατεύοντας'' την δική του πρόταση και σχήμα στην ερχόμενη Γενική Συνέλευση (που θα αποφασιστεί σύντομα)

15 σχόλια:

  1. Σε μια χώρα που οι πολίτες της, όταν αγοράζουν αυτοκίνητο, το επιλέγουν με κριτήρια ποιότητας εικόνας DVD και όχι ρυθμού κατανάλωσης βενζίνης, δεν ελπίζω σε τόσα πολλά…

    Παράκληση προς τα μέλη που δια της ψήφου τους έχουν την ευθύνη για το μέλλον και τις τύχες του Πιερικού:
    Λάβετε σοβαρά υπόψη την οικονομική επιφάνεια του κάθε υποψήφιου, την πορεία του ως παράγοντα σε άλλες ομάδες του τοπικού ΕΠΣ Πιερίας, το όποιο πρόγραμμα/πλάνο έχουν να εφαρμόσουν μετά την ανάληψη της διοίκησης, καθώς και τι λύσεις προτείνουν για τα τρέχοντα οικονομικά προβλήματα που υφίσταται η ομάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΓΙΩΤΣΑΣ ΑΣΤΕΡΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ Δ.Σ. ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΠΩΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΦΟΥ ΕΠΕΣΑΝ 15 ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΕΣΑ ΔΙΟΤΙ ΕΙΠΩΘΗΚΕ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΣ ΜΙΛΗΣΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Η ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΤΑΝ ΠΑΡΟΝ Η ΟΧΙ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
    ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ ΣΠΥΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μια ειναι η λυση αθανασιαδης νιωπας συμεωνιδης. μας χαριζουν γαιδαρο και τον κοιταμε στα δοντια.μονο ετσι θα βγει το πιερικο ποδοσφαιρο απο την αφανια.ειναι κριμα απο το θεο να χανονται τοσα πολλα ταλεντα και να μην περναναι πρωτα απο τον πιερικο. πατε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κατά τα φαινόμενα θα έχουμε να διαλέξουμε μεταξύ δύο προτάσεων:
    1η Σχήμα το οποίο θα ¨τρέξει¨ την ομάδα απλά για αξιοπρεπή συμμετοχή.
    2η Πρόταση για συγχώνευση τηρώντας απαρέγκλητα όνομα, σήμα, έδρα και συμμετοχή στη Β΄εθνική.
    Πιπερίδης Α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η 1η φαντάζει όνειρο!

      Διαγραφή
    2. Άρα Πατρή εκδηλώθηκες είσαι με τον Πατ κιουτ.
      Πιπερίδης Α.

      Διαγραφή
    3. Λάθος!
      Απλά ΔΕΝ είμαι με τον Νιώπα!!!

      Ακούς εκεί... "εκδηλώθηκες"....

      Το είχα γράψει και σε παλαιότερη ανάρτηση, θα το γράψω πάλι: "ο πατ-κιουτ είναι το μη χειρον βελτιστον"!!!
      …Πιπερίδη

      Διαγραφή
  5. Λοιπόν τα μέλη θα ψηφίσουν αφού ακούσουν και τις απόψεις των ενδιαφερομενων. Δηλ. πριν ακούσουμε κάποια πρόταση δεν μπορούμε να την απορρίψουμε. Δεν πρέπει να μπούμε στην λογική των προσωπικών αντιπαθειων. Το συμφέρον του συλλόγου είναι πάνω από τις προσωπικές μας ιδεοληψίες..
    Ανδρεαδης Α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωστά...
      Θα ψηφίσουν όπως ψηφίζουν στις εθνικές εκλογές... δηλαδή όποιον τους πει ωραία λόγια...
      ...σαν τον Κουθουρίδη πέρυσι!

      ΕΚΛΟΓΗ ΝΕΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ: http://youtu.be/h70hJVcjyFc

      Διαγραφή
  6. Πατρη, κριτικαραμε την προηγούμενη διοικηση, για τα πεπραγμένα της, όμως το τι θα ψηφισουμε, νομίζω πως έχουμε την κρίση να το αποφασίσουμε εμείς. Εσύ τάχθηκε κατά ενός σχήματος πριν καν δημοσιοποιήσει τις απόψεις του. Τα μέλη θα ακούσουν και θα αποφασίσουν. Φυσικά θα παίξουν ρόλο τα πρόσωπα που θα αποτελούν το κάθε σχήμα.
    Ανδρεαδης Α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαζί μιλάμε, χώρια καταλαβαινουμε...

      Διαγραφή
    2. Ο νιωπας εκανε γνωστες τις προθεσεις του στην εκπομπη του πειδη πριν δυο εβδομαδες και ηταν σαφης. Θελει συνενωση.
      Ο πατ κιουτ και αυτος. Θα συνεχισει με διαμαντοπουλο.
      Ο συμεωνιδης μαζι με τον αθανασιαδη μαζι.
      Εμ δεν εισαι ενημεροσ, εμ σχολιαζεις ανδρεαδη.

      Μυρωτης Ακης.

      Διαγραφή
    3. Θα ακούσουμε στη συνελευση και θα αποφασίσουμε, το τι λέγεται στα σάιτ και στα ραδιόφωνα είναι λόγια του αέρα.
      Ανδρεάδης Α.

      Διαγραφή
    4. Πάνω κάτω τα ίδια θα πουν και στη συνέλευση...
      Εγώ θέλω να είναι εκεί και άτομα του ΣΦΙΠ αλλά και του ΣΟΠ και να ακούσω και τις δικές τους απόψεις! Πρέπει να ακουστεί η κάθε πλευρά…!

      Αυτό που προβλέπω είναι ότι ο καθένας θα λέει το κοντό του και το μακρύ του, "μπαλάκια ευθυνών" εκατέρωθεν, ο ένας θα διακόπτει τον άλλον παίρνοντας τον λόγο αυθαίρετα και άκρη δεν θα βγει...

      Διαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!