ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΥΜΕΩΝΙΔΗΣ: "ΑΠΟΣΥΡΩ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΜΟΥ"!


"Δεν υπάρχουν χειρότερα συναίσθημα στην ζωή από το πάθος και τον φανατισμό…
Το πάθος είναι αυτό που σου δίνει άλλοθι για τα λάθη σου και ο φανατισμός για τα εγκλήματα. Και δυστυχώς και τα δυο συναισθήματα απλά δικαιολογούν πρόσκαιρα καταστάσεις χωρίς να δίνουν λύσεις με καταστράφηκες τις περισσότερες φορές συνέπειες .
Μετά την εκδήλωση του ενδιαφέροντος μου για την πιθανή εμπλοκή μου με τα διοικητικά δρώμενα του ταλαιπωρημένου ΠΙΕΡΙΚΟΥ μας , και την γνωστοποίηση των προϋποθέσεων κάτω από τις οποίες θα μπορούσε να συμβεί αυτό έγινα δέκτης μιας επίθεσης τόσο από το οργανωμένο κομμάτι οπαδών του συλλόγου όσο και μεμονωμένων απλών φιλάθλων . Χαρακτηριστικό δε η ανακοίνωση του συνδέσμου Μελανολευκοι οι όποιοι με εγκαλούν μάλιστα στην τάξη, με αυστηρό ύφος και την φράση ¨κάτω τα χέρια από τον ΠΙΕΡΙΚΟ¨
Και εδώ λοιπόν είναι το ερώτημα μου …..ο προβληματισμός μου .Πότε κύριοι άπλωσα εγώ τα χέρια μου στον ΠΙΕΡΙΚΟ ? 
Μήπως εννοείται τις τόσες και τόσες φορές που βοήθησα προσφέροντας αθλητικό υλικό δωρεάν η’ τις άλλες τόσες που στήριξα οικονομικά τον σύλλογο ? 
Φταίω εγώ διότι είχα το θάρρος να πω δημόσια και ξεκάθαρα την άποψη μου και δεν φταίνε αυτοί που τόσα χρόνια βίασαν στην κυριολεξία το σωματείο αφήνοντας πίσω τους καμένη γη ?
Κατηγορούμαι εγώ και απειλούνται συνεργάτες μου για κάτι που δεν κάναμε …αλλά πολύ απλά προτείναμε και δεν καταδικάζονται οι πραγματικοί ένοχοι οι οποίοι μάλιστα έχουν το θράσος να μιλούν ?
Ο κάθε άνθρωπος γράφει την δική του ιστορία , μικρή η’ μεγάλη δεν έχει σημασία . Σημασία έχει αυτή η ιστορία να είναι έντιμη και καθαρή .Ευτυχώς για μένα η πορεία της ομάδος του μικρού αλλά περήφανου χωρίου που λέγεται ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΣΕΒΑΣΤΗΣ είναι η καλύτερη μαρτυρία για το ποιος είμαι και πως λειτουργώ.
Φίλοι του ΠΙΕΡΙΚΟΥ 
Σε λίγες ώρες μέσα από την Γενική Συνέλευση καλείστε να αποφασίσετε για το μέλλον της αγαπημένης μας ομάδος . Να αποφασίσετε για το ποιος μπορεί να διαχειριστεί τον σύλλογο βγάζοντας τον από τα αδιέξοδα δίνοντας παράλληλα όραμα και προοπτική . Η ευθύνη μεγάλη ….και η απόφαση ίσως ιστορική για την ύπαρξη του συλλόγου. Σε καμία περίπτωση δεν θα ήθελα να είμαι εγώ αυτός που θα διχάσει τον κόσμο του ΠΙΕΡΙΚΟΥ η θα δημιουργήσει αδιέξοδα . Αποσύρω λοιπόν το ενδιαφέρων μου για την διοικητική εμπλοκή μου σεβόμενος την όποια επιλογή των κυρίων Αθανασιαδη Καλτσιδη Παπαδοπουλου Τ ………και δηλώνω ότι σαν απλός στρατιώτης, απλός φίλαθλος του ΠΙΕΡΙΚΟΥ θα σταθώ δίπλα στην προσπάθεια αυτών που θα αναλάβουν να διοικήσουν προσφέροντας τόσο υλική όσο και ηθική βοήθεια εφόσον μου ζητηθεί στο μέτρο που μπορώ, γιατί πολύ απλά έχω μάθει στην ζωή μου ότι αγαπώ και σέβομαι το δείχνω με τις πράξεις μου. "


Με εκτίμηση Γιάννης Συμεωνίδης 

3 σχόλια:

  1. Τελευταία στιγμή;

    Μυρωτής Ακης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έτσι είναι αυτά!
      Πάντα θα υπάρχουν καραμπόλες, πισώπλατα μαχαιρώματα, συμφωνίες κάτω από το τραπέζι, και όλα αυτά πηγάζουν από τα συμφέροντα! ΠΑΝΤΑ!!!

      Διαγραφή
  2. Όταν θέλεις να διεκδικήσεις μία νέα ομάδα , πηγαίνεις στην γενική συνέλευση και με σοβαρότητα ξετιλύγεις το σχέδιο σου και το πλάνο που έχεις , περιμένοντας από τα μέλη την στήριξη.
    Δεν λακίζεις εξ αιτίας δημοσιευμάτων .Συνεπώς η στάση δείχνει ότι δεν πολυκαιγότανε για να πάρει τον ΠΙΕΡΙΚΟ.
    Only PIERIKOS

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!