Κοκαβίδης: «Ξεκινάμε άμεσα την εκκαθάριση!»


Τις πρώτες του δηλώσεις πραγματοποίησε στα ΜΜΕ ο νέος πρόεδρος του ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ, κ.Γιώργος Κοκαβίδης ο οποίος υποσχέθηκε άμεση έναρξη διαδικασιών εκκαθάρισης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις Κοκαβίδη:

«
Καταρχάς θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο του Πιερικού που αφουγκραζόμενος την κρισιμότητα της κατάστασης προσήλθε εδώ στην εκάβη και στήριξε την παράταξη μας, μια παράταξη που εξαρχής δεσμεύθηκε συγκεκριμένα πράγματα σε ότι έχει να κάνει με τον Πιερικό. Κρατήσαμε το ΑΦΜ σεβόμενοι την Ιστορία και το ήθος του Πιερικού δεσμευθήκαμε να προχωρήσουμε με αυτό και φαίνεται ότι πέρασε αυτό στο κόσμο και στήριξε την παράταξη μας. Έχουμε εξασφαλισμένο μπάτζετ και ανθρώπους που αγαπάνε τον Πιερικό με στόχο να τον φτάσουμε ψηλά.
Δεσμευόμαστε ότι θα ξεκινήσουμε άμεσα της διαδικασίες απαλλαγής των χρεών , θα συνεργαστούμε με φορείς και βουλευτές του νομού και θα προχωρήσουμε άμεσα σε εκκαθάριση, έχουμε ήδη μιλήσει με δικηγόρους και εφόσον δεν έχουμε ακίνητη περιουσία, τους επόμενους μήνες θα έχουμε ολοκληρώσει τις διαδικασίες ώστε απαλλαγούμε από τα χρέη.»




1 σχόλιο:

  1. Μακάρι να προχωρήσει η εκκαθάριση και να απαλλαχθεί από τα χρέη ο Πιερικος.
    Από τις δηλώσεις του κρατάω το "Έχουμε εξασφαλισμένο μπάτζετ και ανθρώπους που αγαπάνε τον Πιερικό με στόχο να τον φτάσουμε ψηλά" γιατί καλά τα λόγια αλλά το ποδόσφαιρο θέλει και χρήματα.

    Στέλιος Α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!