Κάνει πίσω ο Νιώπας ελέω Γερμανίας

Νέοι ορίζοντες είναι έτοιμοι να ανοίξουν για τον Αιγινιακό, με προοπτικές για μεγαλύτερες διακρίσεις, αφού δείχνει πλέον… καλλιεργημένο το έδαφος της εμπλοκής γερμανικού fund στη διοίκηση, για σύμπραξη με τον μεγαλομέτοχο, Γιάννη Νιώπα!
Γυρνά σελίδα όπως φαίνεται διοικητικά η ομάδα της Πιερίας, δοκιμάζοντας ένα διαφορετικό «μοντέλο». Το προηγούμενο διάστημα υπήρξε έντονο ενδιαφέρον και «φλερτ» με χρηματοοικονομικό οργανισμό, ο οποίος επενδύει σε ομάδες, παίρνοντας ποσοστά από το πακέτο των μετοχών.
Ως αντάλλαγμα, τοποθετεί άτομα εντός διοίκησης, «φέρνει» παίκτες, κυρίως από Γερμανία και Αφρική και έχει στόχο να… απογειώσει την ποδοσφαιρική τους αξία, με μεταπωλητική πιθανότητα και καλύτερη μεταγραφή (άτυπο χρηματιστήριο). Ένα μοντέλο που απασχόλησε και άλλες ομάδες της κατηγορίας στο πρόσφατο παρελθόν, όπως η Καρδίτσα και ο Πανσερραϊκός (στους Σερραίους πέρυσι τέτοιο καιρό, αλλά υπήρξε «ναυάγιο»).

Η συγκεκριμένη γερμανική εταιρεία δεν έχει επενδύσει ξανά σε ελληνική ομάδα, αλλά ένας… ενδιάμεσος, εκπρόσωπός της, ανήκει και σε άλλη εταιρεία, με ελληνική «θητεία». Οι επαφές με την πλευρά του Γιάννη Νιώπα δείχνουν πλέον σε πολύ ώριμο και προχωρημένο επίπεδο, σε σημείο πλέον ενδεχόμενο «ναυάγιο» να φαντάζει πολύ δύσκολο.
Ο έμπειρος παράγοντας παραμένει εντός Αιγινιακού, παραχωρώντας πάντως μεγάλο μέρος από το μετοχικό πακέτο, με την ομάδα της Πιερίας να βγαίνει… ενισχυμένη μετά από μια τέτοια εξέλιξη.
ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΠΛΑΝΑ
Ο Νιώπας ουσιαστικά αποκτά «συμπαίκτη», για μια δυνατή σύμπραξη, αλλά θα έχει τον μερικό έλεγχο του τμήματος (μαζί με Γιώργο Καρανικόλα, Βασίλη Παππά και τους εκπροσώπους των Γερμανών), κυρίως για το τεχνικό τιμ, ενώ απαράβατος όρος είναι να μην αλλάξει η ομάδα ονομασία, έδρα και χρώματα.
Οι επενδυτές μίλησαν για πλάνο ακαδημιών, ακόμα και για άνοδο στη Σούπερ Λίγκα, αλλά ο Γιάννης Νιώπας δείχνει πιο προσγειωμένος και ρεαλιστής. Μέχρι το τέλος του μήνα, το μεγάλο «deal» αναμένεται να «κλειδώσει» και να ανακοινωθεί, αφού παρά τις προσπάθειες και την αναμονή δεν μπόρεσε να τελεσφορήσει η λύση συνένωσης με τον Πιερικό, ή λύση από άλλη κατεύθυνση.
*Περισσότερα στην έκδοση της «ARENA PRESS» την Τετάρτη…
Επιμέλεια: ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ

13 σχόλια:

  1. Κάνει πίσω (τώρα) ο Νιώπας...
    Αυτός που ήθελε να "σώσει" τον Πιερικό...
    Μόλις ναυαγήσει και το "γερμανικό Fund" θα ξανάρθει να "σώσει" πάλι τον Πιερικό!

    Άνθρωπος που αλλάζει έτσι εύκολα γνώμη, θέση, άποψη και πρόθεση, δεν τον λες και αξιόπιστο, πόσο μάλλον να του εμπιστευτείς την πιο βαριά φανέλα του Νομού...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νίκο Πατρή ψήνεσαι για καφεδάκι; Μανώλη και εσύ αν κατηφορίσεις Κατερίνη πες εγώ μέσα είμαι.

      Διαγραφή
    2. Παναγιτσας, καλεσε στο στουντιο τον πατρη και τον μανωλερα σε live εκπομπή!
      Πατρής Vs μανωλης!!!
      Να ραγίσουν και τα τσιμέντα λεμε.
      Πολύ γέλιο!

      Μυρωτής Ακης.

      Διαγραφή
    3. Παναγίτσας, όταν έρθει η ώρα...

      Μυρωτή, μάλλον πολύ κλάμα θέλεις να πεις...

      Διαγραφή
  2. Κάθε χρονια ο Νιωπας κάνει το ίδιο πράγμα. Παριστάνει τον υποψήφιο επενδυτή βάζει και τους υποτακτικούς να λένε τις γνωστές πίπες και μετά κάνει πίσω ρίχνοντας τα στους άλλους. Εντωμεταξύ αυτος ο μαλλιας που μας τον προμοτάρει θα θελα να ξερα δεν ντρέπεται λίγο με αυτήν την ξεφτίλα; Σαββιδης Δ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΙΧΑ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΤΟΝ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΝ ΝΙΩΠΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΗΜΟΥΝ ΥΠΕΡ ΤΙΣ ΣΥΧΩΝΕΥΣΕΙΣ.Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΜΙΚΡΟΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ . ΑΝ ΗΤΑΝ ΣΕ ΑΛΛΗ ΠΟΛΗ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΣΟΥ ΕΞΩ. ΠΑΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πως γινεται ο Νιωπας να ψαχνει σανιδα σωτηριας και να μας τον παρουσιαζουν ως επενδυτη.....απιστευτο αλλα κατερινιωτικο.Επιτελους ολοι αυτοι που κανουν τον δημοσιογραφο, καλυτερα να σωπασουν.Αινιγμα αποτελει η παρουσια Αθανασιαδη σε ολα αυτα περι συγχωνευσεων, μαλλον δεν αντιλαβανεται το τι γινεται ή εχει για συμβουλο τον οδηγο λεωφορειου, οσον αφορα τον Συμεωνιδη οι δηλωσεις του για αναληψη των ηνιων της ομαδας ειναι ακομη νωπες, δεν ελεγε τοτε αν και αν .......το θεωρουσε δεδομενο οτι θα εμπλακει με τον Πιερικο...(δεν ειπωθηκε ποτε με το ΑΦΜ της Σεβαστης). Καλο ειναι λοιπον να σωπασουν ολοι και να ειπωθουν ολα στη γενικη συνελευση ως τοτε ο πατκιουτ ειναι προεδρος και εχει την πρωτοβουλια των κινησεων.
    παπαδημητριου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΒΛΕΠΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΤΗΝ ΠΕΣΑΝ ΣΤΟ ΜΠΕΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΟΜΑΔΑ .ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ; ΠΑΤΕ.

      Διαγραφή
    2. Εμένα με με προβληματιζει η ξαφνική παραίτηση Αθανασιάδη πέρυσι και και φετεινή πρόθεσή του για επανεμπλοκή!

      Αν δεν είχε παραιτηθεί, δεν θα είχε μπαστακωθεί στον σβέρκο του Πιερικού ο Σαραηλίδης με τα γνωστά αποτελέσματα...

      Διαγραφή
  5. Ο ΝΙΩΠΑΣ ΕΙΠΕ ΑΛΗΘΕΙΕΣ
    Μαργαρίτης Θωμάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ακούσαμε από τον Νιώπα μια άποψη τελείως διαφορετική από αυτές που μας ¨σέρβιραν¨ ως τώρα.
    Ανδρεάδης Α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!