Σύγκληση Γενικής Συνέλευσης Σ.Φ.Κ. Πιερικός.

Ο Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ καλεί όλα τα μέλη του σε σύγκληση Γ.Σ. την Δευτέρα 19/06/2017 και ώρα 18:00 στο συνεδριακό κέντρο ΕΚΑΒΗ με θέματα
1. Οικονομικός έλεγχος και απολογισμός τρέχουσας περιόδου.
2. Αρχαιρεσίες και Ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου.
Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι για τις εκλογές να καταθέσουν τις υποψηφιότητές τους εως την Κυριακή 18/06/2017 και ώρα 18:00 στον Γ.Γ. του συλλόγου κ.Τζιλίνη Θεόδωρο τηλ. επικοινωνίας 6975925772.

3 σχόλια:

  1. Από το metrosport:
    (Το ενδεχόμενο άμεσης συμμετοχής στη Football League βγαίνει, βεβαίως, από το «κάδρο», όχι όμως και η προοπτική ενός Πιερικού, ο οποίος θα πρωταγωνιστήσει τη νέα σεζόν στη Γ’ Εθνική με την προϋπόθεση ενός καθαρού ΑΦΜ. Είτε μέσω απορρόφησης του ΑΦΜ του Διαγόρα Σεβαστής (περισσότερες πιθανότητες), είτε μέσω του ΑΦΜ του Πιερικού αν προηγουμένως ψηφιστεί η τροπολογία για τα χρέη των ομάδων που από ΠΑΕ μετατράπηκαν σε ερασιτεχνικές.

    Εκτός των Γιάννη Συμεωνίδη και Παναγιώτη Αθανασιάδη στο πρότζεκτ εμφανίζεται πως θα συμμετέχουν και οι Τίμος Παπαδόπουλος, Αλέκος Καλτσίδης, Γιώργος Μπαμίχας, Νίκος Αλεξίου. Το σχήμα αναμένεται να διεκδικήσει την ανάληψη των ηνίων του Πιερικού στην προσεχή γενική συνέλευση, η οποία όπως ανακοινώθηκε θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα (19/06, 18:00) στην «Εκάβη», ενώ μέσα στις επόμενες ημέρες οι κ.κ. Συμεωνίδης και Αθανασιάδης αναμένεται να προβούν και σε επίσημες ανακοινώσεις.)
    Αμδρεάδης Α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μου αρέσει που το έβαλες και σε παρένθεση...

      Διαγραφή
  2. Ανδρεαδη ασε να γραψουν και τα παιδια τιποτα. Θα τους φας το μεροκαματο.
    Γινε συντακτης του pnews.

    Μυρωτής Ακης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!