Το πρόγραμμα συνεντεύξεων των δύο έκτακτων εκπομπών PNEWS

EKTAKΤΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΠNEWS - ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 

στο ράδιο ενημέρωση 92.2 fm.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 2/6 ΩΡΑ 18:00 μ.μ.
Στο στούντιο μαζί μας θα είναι οι δύο ενδιαφερόμενοι 
(ή ένας εκ των δύο) Παναγιώτη Αθανασιάδη-Γιάννη Συμεωνίδη (**ανοιχτό το ενδεχόμενο αν έρθουν και οι δύο να παρευρεθεί και ο Γιάννης Νιώπας και έτσι να υπάρχει σύσσωμη η τριάδα των ενδιαφερόμενων)

ΣΑΒΒΑΤΟ 3/6 ΩΡΑ 13:00 μ.μ.


Στην δεύτερη κατά σειρά εκπομπή PNEWS (13:00 μ.μ. τελικά) το Σάββατο θα φιλοξενηθούν οι (πρώην πρόεδρος ΣΦΚ) Πασχάλης Τσιτιρόκης και (πρώην πρόεδρος ΠΑΕ) Κώστας Παπαδόπουλος.


Μας ακούτε και διαδικτυακα μέσα από τον παρακάτω σύνδεσμο: http://www.e-radio.gr/Enimerosi-922-Katerini-i653/live

6 σχόλια:

  1. Λόγω του 3ημερου δεν μας είναι εύκολο να έχουμε και τρίτη συνεχόμενη ημέρα εκπομπών, αν και υπήρχε σχέδιο για ακόμη περισσότερες συνεντεύξεις, οπότε εφόσον το επιτρέπουν οι εξελίξεις την επόμενη εβδομάδα θα υπάρξει ανακοίνωση για το εαν πραγματοποιηθούν και άλλες εκπομπές ώστε να υπάρξουν και άλλοι καλεσμένοι (Συνδέσμοι-Διοικούντες-μέλη κλπ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και αντε και τους καλεσες όλους αυτούς, τι θα βγει ? Ο καθένας θα πει το κοντό του και το μακρύ του!
      Όσο για το τι θα κάνουν αν πάρουν την ομάδα, θα πουν την γνωστή κασέτα: "θα φέρω παίκτες έμπειρους της Β εθνικής"
      Επειδή όμως "Verba volant, scripta manent", θα πρέπει να ανέβουν στο YouTube όλες οι συνεντεύξεις, για να ξέρουμε "τι έλεγε" ο καθένας τους....

      Διαγραφή
  2. Αν είσαι μάγκας Σιδηρόπουλε κάλεσε όλους τους "ενδιαφερόμενους" και όταν τελειώσει το πανηγύρι, φώναξε κανά δυό ανθρώπους από τον ΣΦΙΠ να αποκαταστήσουν την αλήθεια. Τότε μόνο θα αποδείξεις ότι είσαι Πιερικός. Γιατί δεν είσαι Πιερικός για εμένα, είσαι ένα κακομαθημένο που θέλει να φαίνεται. Τα παοκτσιδηκα συναισθήματα σου άλλωστε είναι γνωστά. Τον πιερικό δεν θα τον διαλύσετε για κανένα λόγο δημοσιογράφοι της πλάκας.

    Θέλει πολύ μαγκιά να πας κόντρα σε αυτούς που σε ταίζουν η αλήθεια είναι αλλά μιας και θέτεις ώστε και μικρή πιθανότητα κάνε αυτό που σου λέω.

    Μιχάλης Ζαμπίδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ειλικρινά εφόσον έζησα να το ακούσω όλο αυτό το παραλήρημα δεν έχω να πω κατι αλλο. Πάλι καλά όλοι οι υπόλοιποι φίλοι και μη της ομάδας και όσοι ασχολούνται και με γνωρίζουν προσωπικά, ξέρουν τι ειμαι, ποιος ειμαι, τι ειμαι και τι αισθηματα εχω.
      Δεν θα ερθεις εσυ να μου ακυρωσεις οτι ειμαι μεσα σε 15 ανωνυμα λογακια.
      Ψάξου λίγο.
      Όσον αφορά την μοναδική λογική παρατήρηση σου, όπως γράφω και παραπάνω, αν μου δινόταν η ευκαιρία για 2-3 εξτρα εκπομπες, ειχαμε ηδη κανονισει στο πλανο τους ΠΑΝΤΕΣ. Ενδιαφερόνενους ΣΦΙΠ- ΜΕΛΑΝΟΛΕΥΚΟΥΣ - ΣΟΠ διοικούντες νυν και πρωην που απέμειναν και γενικά αρκετό κόσμο.
      Ελπίζουμε την επόμενη εβδομάδα.

      Διαγραφή
  3. ΜΠΡΑΒΟ ΠΙΕΡΙΚΕ. ΝΙΚΛΗΤΣΙΩΤΗΣ?
    ΩΡΑΙΑ ΛΙΣΤΑ
    ΜΠΡΑΒΟ ΠΙΕΡΙΚΕ
    Πιερικος Α Εθνικη
    ΔΗΜ. ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. NA ANALABOYN TIS TYXES THS OMADAS AΘΑΝΙΣΙΑΔΗΣ ΚΑΙ ΣΥΜΕΩΝΙΔΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΕΡΓΟ
    ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ ΣΠΥΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!